Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fazla yememşsin gündüz bişe olmaz canım.......................

hoş geldin adaşım:81:

canım bence o zaman yarın az ye hatta bence yatmadan önce bir bardak beşi biyerde iç

valla kızlar hafta ssonundan beri acayip şişlik vardı karnımda.. ilaç aldım bakalım yarına kadar etkisini gösterir herhaldee

bozulmadım kiiii. cevap yazmadan gittin ama ben sap gibi kalmadım kiiiinese bende sana bigün cevap yazmam ödeşiriz.

12.05.2011 mesaj sayısı
aynalar - 37
pinkcat87 - 15
triptofan - 31
roseberry - 10
irras - 13
fdm - 12
selinay2002 - 26
aysen_34 - 21
emidaf - 33
starlicya35 - 5

aslı kilomu gönderdim iletilmiştir sanırsam. ya bu sadece bu haftalık değil mi özelden yazma.ben ulaşıp ulaşmadığından emin olamıyorum garanticiyim galiba görmem lazım. haftasonu izinli sayar mısın beni. 2 gün inzivaya çekilecem de.

günaydın

dünkü menüm

sabah
1 kase k flakes
2 lokma oğluşun omletinden

ara
3 diyet bisküvi
tarçınlı süt

öğle
1 tabak mantı

ara: dondurma 2 top

akşam: k flakes

ara: leblebi

2,5 lt su içtim ve 2 mil yürüdüm

canım dün hep karbonhidrat almışsın.. yediğin dondurmadan tut ta k flakese kadar hep karbonhidrat olmuş. bi de öğleyin mantı hiç olmamış..protein almamışsın hiç.. k, protein diyetlerde olmazsa olmazdır.. hem tok tutar hem de çok enerji harcatır.. süt yoğurt peynir yumurta hiç biri yok..

canım k flakes sütle içiliyoo

ara öğünümde de süt var

mantı da yoğurtla yeniyo ve kıymalı...
e dondurma da süt :))

meyve yiyemedim hiç. valla mantıyı da çok istiyodu canım uzun zamandır. taşınıcam ben buzluğumu boşaltmaya çalışıyorum. yapınca da yememek olmaz ama dimi :)

mantı yediğim için de sabah akşam k flakes yedim dengelemek için. meyve hiç yiyemedim :97:

teşekkür ederim yorumların içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…