- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.581
kızlar saçımı brezilya fönü yaptırdım. kalıcı düzleştirme diyor. keratinle yaptı . saçımda parladı ya bakım gibi oldu. tavsiye ediyorum.. bu arada abant suyun içinden ot çıktı. onuda tavsiye etmiyorum...okulda 1.5 lt su içiyordum bizim burda o marka var maalesef artık içemeyecem okulda eskisi kadar.
saçında boya olunca yapılmıyo demi canım........bide kaça mal oldu...............
gülçin güldürdün beni sen bana gelse ya bu ara çok ihtiyacım var gel bak sana diyet tatlılar yaparım
arkadaşlar öğlen çaya çağırıyo beni bu arkadaşlar yakacak beni hehehehe..............
biride tutturdu isveç diyeti yapalım diye,yazıp getirmiş çok az yeniyo yapan varmı ya deniycem ama yapamıycam sanırım.............
canım yaa bu arada ben biberi çok yerim çokta severim muhakkak her kahvaltıda tüketirim yeşillik acaba kilo yaparmı:44:
hayır canım yeşillik asla kilo yapmaz.. sınırsız tüketebilrsin.. hatta yağsız salatayı bile sınırsız yiyebilirsin.. ama marula dikkat et.. marulun kalorisi az olsa bile yağlıdır..
heeyyyy huuuu. hatırlamıyorum sanma 2 hafta öncede almıştın hemde 1.2 kilo. hatırlamıyorum sanma canııım. o hafta neler yaptıysan bidaha yapma yaaa. hem bize de yaz o hafta hatan neydi? bölece tekrarlamazdın. insanız hepimiz hata yaparız önemli olan tekrarlamamak.dimi şeker.ben kilo aldım kızlar galba ya pis boğazımı tutamadım
kızlar size bişey sorucam şimdi ben burada sadece kilo ve dietle ilgili şeylerimi paylaşıcam:44:
ne bilim hani mesela çok moralim bozuk mutsuzum yada mutluyum v.s .v.s bunlarıda sizinle paylaşabilirmiyim
ya ben boğazımı tutamıyorum bide bu ara stres var üstümde yükleniyorum yemeğe sinirden
yazın istanbula gelecem ya temmuz 1 den sonra ordayım inş. eşim üsküdar tarafından tutacak evi büyük ihtimalle. birara istanbullular ayarlar toplaşırız. başka kim var istanbuldaa kızlar.
tabi canım ben burda neler paylaşmadım kiii.vajinismus problemimden, kocişime, 23 nisan telaşımdan, kaynanamaa.. özel hayat kalmadı yanii. zaten ruh hali=kilo verme isteği
onu düzeltecez ki birlikte kilo verelim
kesinlikle katılıyorum sana canımm zaten çok sevindim herşeyi paylaşabiliyor olmamıza hatta keşke boşanma aşamasındayken keşfetseydim burayıda eminim siz destek olurdunuz ve ben daha çabuk atlatırdım . neyseki artık iyiyim ve bunu çok samimi bi şekilde söylüyorum kızlar inanın iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde :81:
geçmiş yapmadan bunu gördüm atladım hemen
hayatım bende üsküdardayım
ayy sevindim kuzum valla ev konusundada inşlh bizim mah den tutarsınız sakin ve güzeldir hemen sahilin üstündedir
bol bol görüşürüz desene
yazın istanbula gelecem ya temmuz 1 den sonra ordayım inş. eşim üsküdar tarafından tutacak evi büyük ihtimalle. birara istanbullular ayarlar toplaşırız. başka kim var istanbuldaa kızlar.
tabi canım ben burda neler paylaşmadım kiii.vajinismus problemimden, kocişime, 23 nisan telaşımdan, kaynanamaa.. özel hayat kalmadı yanii. zaten ruh hali=kilo verme isteği
onu düzeltecez ki birlikte kilo verelim
kesinlikle katılıyorum sana canımm zaten çok sevindim herşeyi paylaşabiliyor olmamıza hatta keşke boşanma aşamasındayken keşfetseydim burayıda eminim siz destek olurdunuz ve ben daha çabuk atlatırdım . neyseki artık iyiyim ve bunu çok samimi bi şekilde söylüyorum kızlar inanın iki gündür kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde :81:
canım aslında kalabalıklar arasında o kadar yalnızız kiii.. burda kendimize dostlar edinme ihtiyacı duyuyoruz. reelde dost! bulmak zor. bende birde şu özellik var ya bir yamuğunu görürsem siliyorum bu yüzden okulda filan kankam yok. 1 dostum var ünv den beri görüşürüz. oda hatayda maalesef.
her grup özelemi yazacakmış artıkkızlar duydunuz değilmi yarın ki bildirimler saat 12ye kadar kaptanın özeline yapılacak..özele mesaj yazma hakkı olmayanlar yani 100 mesaj altında olanlar sadece topiğe yapsın. böylece hepimize sürpriz olacak
menü güzel canımkızlar öğle yemeğimi paylaşıyorum sizinle
1 kase mercimek çorbası
1 adet çeri domates
2 adet yeşil biber
2 dilim kepek ekmeği
yani yine biberimi yedim:81: ama bu arada fazlasıylada su tüketiyorum bugün kahvede içmedim
ben et tavuk yemiyorum canım sadece köfte yoksa bana uyar yani sorun yokarkadaşlar şimdi aklıma bi fikir geldi.. kendimce çok güzel bulduğum bu fikri sizinle paylaşmak istiyorum.. böylece takım ruhunu çok iyi yakalamış oluruz.. diyorum ki her gün birimiz bi örnek menü yayınlasın ve o gün menüye uyalım.. elbette olması gerekenler ve olmaması gerekenler konusunda uyaralım birbirimizi. akşam da bu menünü dışında yediğimiz yasakları yazalım. birbirimize karşı daha sorumlu oluruz böylece.. ne dersiniz var mısınız aynı menüyü uygulamaya???????????????????????????
kızlar saçımı brezilya fönü yaptırdım. kalıcı düzleştirme diyor. keratinle yaptı . saçımda parladı ya bakım gibi oldu. tavsiye ediyorum.. bu arada abant suyun içinden ot çıktı. onuda tavsiye etmiyorum...okulda 1.5 lt su içiyordum bizim burda o marka var maalesef artık içemeyecem okulda eskisi kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?