- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.641
kızlar ben geldim hepinize iyi akşamlarr
spor yapıcam birazdan daha doğrusu biraz mezdeke oynuyum diorum oda zayıflatıyomuş
selamlar kızlar
saat 16 00
mevlütte 5 kaşık pilav iki bardak ayran iki küçük ev baklavası yedim
ama öyel fena yaptıki beni anlatamam ağırlık yaptı uyku yaptı sersem gibi oldum eve kendimi attım yeşil çay form çay felan yaptım ama nafile açılamadım hala
akşam yemeğide yemiyorum canım bişey istemiyo zaten geç yedim
elma yerim herhalde sadece
ne kadar paylaşım olmuş yaa. cevap yazabildiğim yazamadığım herkes kusura bakmasın. göremediklerimde oldu galiba. anaaa paylaşım olsun edikde yeişemeyecemi düşünmemiştim.
eşim şu an 1 arkadaşıyla sahilin kenarında kızkulesine yakın bir yerde oturuyor. inanamıyorum ya pencereden bakınca deniz evde gibi. kocamı bıraktım saatlerce orayı izledim.ama ev arkadaşı old. için sık gidemiyorum. yazın tek tutacak. o kadar denize yakın tutamaz tek kiralar çok pahalı. eşyalı ev varmı senin oralarda? maalesef tayin isteyemiyorum en az 2 sene ayrıyız.
kızlar çoooooooooooooooooooooooooooook acil en büyüğünden huni,bir adet deli gömleği ve camları denize yada ormana bakan bir hastane odası ayarlayın artık delirdim,eşim aradı konuştuk daha düne kadar burası garanti herşey güzel olacak diyordu şimdide kıvırıyor nerden baksanız şimdiye kadar onun ordan aldığı eşyalar benim yaptırdığım perdeler 10 milyarı geçmiştir evin halini bir görseniz toplanmış eşyalar her taraf her tarafta ne olacak bizim böyle işlerimiz,yarın cuma saati ayetel kürsi hatmi yapıcam kızlar allah rızası için bizim için dua edin eşim artık istanbuldan iş bulsun o kadar boşluktayım ki kelimeler tarif edemez çaresizliğimi ...........
canım birden çok sıkıldı kızlar.moralim bozuldu bir anda sebepsiz bir şekilde...ben aşkımı çok özledim yaa..içimde kötü hisler var bilmiyorum neden.öyle kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.
aslı kilomu bildirdim canım.......
sağol canım
evet imtihan dünyasındayız rabbim hepimize türlü türlü dertler sıkıntılar veriyo
amin inşlh olmayız....rabbim sağlık versin gerçekten gerisi boş
dün eşimin görev arkadaşlarından birisi vefat etti daha eşimel yaşıt 27 yaşında bağırsak kanserinden öldü..öyle üzüldük yıkıldıkki..
birde bugün şınakdaki hain saldırıda şehit olan iki yeni polis nasıl ağladım yarın kınası olacakmış
nişanlısına baktım gelinlikler damatlıklar ordata herkes düğüne gelmiş ama ceneze evi oldu birden ev
bir saat önce davul zurnalı olsun diye tel edip ayarlatmaya çalışıyomuş bir saat sonra şehit oldu
ayy nasıl içim kan ağladı..rabbim mekanlarını cennet etsin
ailelerine eyüp a.s sabrını versin çokk zor çokk
kızlar bu arada size birşey sorucam.ben regl olcam bu aralar.bir haftadır bel göğüs ağrısı çekiyorum.ayakta duramıyorum ama bir türlü olamıyorum.bu sebeple şiştim.bu hafta benden pek hayır yok sanırım öyle hissediyorum.size soracağım şey ne iyi gelir bana?adet söktürücü biliyo musunuz?doğal olması gerek ama hap falan istemiyorum..bildiğiniz bir yöntem var mı inanın çok fenayım.duygusallığımın sebebi de budur muhtemelen.
kızçeler ben kalkıyorum eşim çay istiyo
yarın sabahda doktora gidicem inşlh rahimdeki yara geçmiştirde yakmaya gerek kalmaz artık gece düşünmekten uyuyamam herhalde
dua edin banada inşlh geçmiştir
öpüyorum herkesi
kızlarrrrrrrrr yaaaa sporum yarım kaldıı kardeşim geldi setten çokkk yorgun ve bende mecburen odayı ona teslim etmek zorunda kaldımm:84:
ama yinede biraz oynadımm
bu arada hemen kendime bi beşibiyerde demledim kızlar yatmadan içicem
veee ben çıkıyorum kızlar bi iki saaattte ders çalışıyım finallerim var hepinizi öpüyorum hepinize iyi akşamlarr yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ama özelden yazamıyorum buraya normalden yazıcam neyseee uzattım çok allaha emanet olun
güle güle kızlaarrrr
kıs niye şimdiden bildirdin belki sabaha 100gr daha giderdi
kızlar yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz bi daha yazayım yarın okulda nöbetçiyim 4 e doğru gelirim eve 16.30 kadar yapam hakkımız var yani yetiştiririm. zaten yarın genel listeleride ben hazırlayacam. bi sorun olmaz
tamam canım çatlarım ben o sate kadar:18::18::18:
ben kaçar herkese iyi geceler..........................
kızlar ben kaçar çok yorgunum yatıp dinleneyim.uyuyabilirsem uyurum.ama pc başından kalkcam gözlerim ağrıdı.iyi geceler hepinize
40 dakika eliptik bisilet çevirdim su gibi oldum.......
kızlar yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz bi daha yazayım yarın okulda nöbetçiyim 4 e doğru gelirim eve 16.30 kadar yapam hakkımız var yani yetiştiririm. zaten yarın genel listeleride ben hazırlayacam. bi sorun olmaz
bende sporumu yaptım geldim. geçmişi okim bakim neler yapmışınız.
bende yarın nöbetçiyim. ondan sonrada bir davete gidecem.orda da eğer kilo verdiysem ödül olarak bişeler yerim.
tamam canım ama abartmadan değil mi daha kara haftasonu var. bu haftasonular hiç gelmese. diyetleri mahvediyor
eşim gelmediği zaman haftasonlarım süper oluyor. kendime sağlıklı diyet yemekler yapıyorum. ama gelirse ağır yemekler yapıyorum dayanda yeme yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?