Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim hepinize iyi akşamlarr

spor yapıcam birazdan daha doğrusu biraz mezdeke oynuyum diorum oda zayıflatıyomuş

oohh süper döktür

canım tebrik ediyorum ucuz atlatmışsın :13:

ne kadar paylaşım olmuş yaa. cevap yazabildiğim yazamadığım herkes kusura bakmasın. göremediklerimde oldu galiba. anaaa paylaşım olsun edikde yeişemeyecemi düşünmemiştim.

insan oğlu hiç bişeyden memnun değil bende geçmişi okuyorum geliyorum sonlara doğru

canım sizin iş ne olacak eşin hep istanbulda mı olacak yoksa sen ankaraya mı tayin isteyecen

canım inş istediğin gibi olur eşin istanbulda bir iş bulur huzurlu düzenli bir hayatın olur
şimdi gitmeyecek misiniz malatyaya kesin mi

canım birden çok sıkıldı kızlar.moralim bozuldu bir anda sebepsiz bir şekilde...ben aşkımı çok özledim yaa..içimde kötü hisler var bilmiyorum neden.öyle kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.

hasretlikten canım insan içinde koca bir boşluk hissediyor

kızlarrrrrrrrr yaaaa sporum yarım kaldıı kardeşim geldi setten çokkk yorgun ve bende mecburen odayı ona teslim etmek zorunda kaldımm:84:
ama yinede biraz oynadımm
bu arada hemen kendime bi beşibiyerde demledim kızlar yatmadan içicem
veee ben çıkıyorum kızlar bi iki saaattte ders çalışıyım finallerim var hepinizi öpüyorum hepinize iyi akşamlarr yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ama özelden yazamıyorum buraya normalden yazıcam neyseee uzattım çok allaha emanet olun
güle güle kızlaarrrr

amin canım gerçekten zor bir durum allah kimseye vermesin

canım ben soğan suyunu duymuştum ne kadar doğru bilmem ama

inşallah canım güzel haberler alacaksın. sen içini ferah tut

aslı kilomu bildirdim canım.......

tamam canım bi bakayım hemen

iyi geceler canım allah zihin açıklığı versin

kızlar yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz bi daha yazayım yarın okulda nöbetçiyim 4 e doğru gelirim eve 16.30 kadar yapam hakkımız var yani yetiştiririm. zaten yarın genel listeleride ben hazırlayacam. bi sorun olmaz

tamam canım çatlarım ben o sate kadar:18::18::18:

ben kaçar herkese iyi geceler..........................

kızlar ben kaçar çok yorgunum yatıp dinleneyim.uyuyabilirsem uyurum.ama pc başından kalkcam gözlerim ağrıdı.iyi geceler hepinize

bende yarın nöbetçiyim. ondan sonrada bir davete gidecem.orda da eğer kilo verdiysem ödül olarak bişeler yerim.

esoşum ne oldu eşinle konuştun mu? en son kararı ne? kız istanbulda iş aradı mı ki. arasa bulur. ya ben eşime sorayımmı? erkek psikolojisinden bir erkek anlar. nasıl bir taktik işe yarar?yani kuzum senin 1 değil 2 bebikin var yaa. kocanda nazlı bebik nazıda sana geçiyo baktı ki. sabrını sınıyo.töbeee. napabilirsin ki:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…