- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.661
Pinar en evdigimOo cok guzel isimler en sevdiklerimdenpinar buket falan da guzel
Şahaciktan yaptiiikkkYok kiiiz çok rahattık belki irda katılanlara varsa ondan yanlış anlasildi. Yani herkes birinci olmak icin katıldı
Aynen cnmCocukla anca boyle toplu gülüş atabiliyom diyosunbenim kiz dedesigilde gelmiyii ozledim geziyomus orda mutluymus sıkılmış artik bizden
bakemmmyemek yarışması var ya kuzum keptenin açılan konularına bak görürsün
valla bilemiyorum ki kuzum sebze ve çorbaya yapacam ilk diyetisyen listem ile hafif spor da yaparım squat plank şınav mekik yanına zumba eklerim biraz fazladan karın çalışırım naapim
ayda 2 gün yapacaz onu yoksa şaşıyoruz sanırım
hadi bu ay benden baslıyak sonra ben cıkaym siz devam edin
beni kurabiyeler seni bitterler yaglatiyorbıraktım bile minik kare bitter attım ağzıma az yağ alayım diye bağırsaklara iyi gelir
Ne pro günüsü kizz ben anlamadımBir zamanlar fakir ama gururlu bir takım vardı diyemeyiz o zamanboşverin kroluğu ay aman proluğu
Ama ben haddimi aşmıyorumAynen cnm
oo kucuk hanima bak senn
bakemmm
beni kurabiyeler seni bitterler yaglatiyor
İşte altın günü gibi her ay para toplayıp birbirimizi pro üye yapıcazNe pro günüsü kizz ben anlamadım
Canim ben sabah 10-11 gibi hafif kahvaltı yaptim 1lt süte iki yk yesil cay attim iki dk kaynattim 20dk agzi kapalı demlendirdim saat 12-13 gibi buyuk bir bardak ictim aralar su ictim arada 1,5 saat sonra yine ictim aciktimsa 3-4 kuru eriklede istim süte tarcinda kattim ictim su bol ic acikirsan bi elma bile ye ben yedim yarim gun olmus oluyor (normalde kahvalti yapmadan uygulanıyor ) ben boylede verdimNasıl yapıyorsun cnm cok ıyı
Yarin sıvılara yüklen kuzum corba kayisi suyu ne bulursan kabizlik çözülse daha rahat kilo vercenwc ye çıkayım artık ya şişti karnım çalışamıyorum bile huzursuz ediyor beni
pinar kizlari severimPinar en evdigim
evett canimdimi bol proteinli oldu yine
Ben sıkıldım sanki yaIkinci gunum de bitti sukur simdi kahve iciyorum sonra spor
Canim ben evime cok almiyorum ama hep annemgildeyim kardesim kulagindan ameliyat oldu gelen gidende o yuzden bana cok zor oluyor ama çocuklar esimde hep orda yemek yiyok ben haric :) bi on bes tatil bitince rahatlariz.persembe ben davet edicem kardesimgili.cuma gunude kp kv gelcekler ilk kez bu evime bir yıl oldu gelmediler..Benim de sinir beni boğuyor bel ağrım ayrı psikoloji ayrı birde beyan günleri daha zor geçiyor
Nbr kuzu nerdesin sen nasıl oldu civcivler toparladılar mı ?
Sizde de hiç bitmiyor misafir kuzum o misafirleri az unutman lazım zaman bize işliyor kimse vermesin kayıpları yok senin ve benim kaybım çok maalesef o yÜzden misafirlere de ara versen olmaz mı biraz
Off off sen neden biraktin kilo mu gitti ondan mi yaptin regl yaklasinca heralde dayanamadinbıraktım bile minik kare bitter attım ağzıma az yağ alayım diye bağırsaklara iyi gelir
Siz bilirsiniz bozup beni de bozacaksiniz direnicigimBen sıkıldım sanki yacanim hamur istiyiii benimde gunum bitti spor yapip kahve icicim
Yarin sıvılara yüklen kuzum corba kayisi suyu ne bulursan kabizlik çözülse daha rahat kilo vercen
pinar kizlari severim
Durun size bi video atem keyiflenek
Bulasik yikarken ben
Tamam kuzum yapayım ama ben o kadar az yersem sütüme etki eder mi acabaCanim ben sabah 10-11 gibi hafif kahvaltı yaptim 1lt süte iki yk yesil cay attim iki dk kaynattim 20dk agzi kapalı demlendirdim saat 12-13 gibi buyuk bir bardak ictim aralar su ictim arada 1,5 saat sonra yine ictim aciktimsa 3-4 kuru eriklede istim süte tarcinda kattim ictim su bol ic acikirsan bi elma bile ye ben yedim yarim gun olmus oluyor (normalde kahvalti yapmadan uygulanıyor ) ben boylede verdimFavelayn reglsen cok iyu persembe gunu yap ve cumaya guzel sonuc alirsin..
Ama sen yesil cay tuketemenki emzirenler kullanamazlar die biliyorum yoksa bol su ve sut iceceksin ya aslinda sade sutlede yapılıyor tarcin katip icersin.bir arastor netten sut detoksu dieTamam kuzum yapayım ama ben o kadar az yersem sütüme etki eder mi acaba
Yok gireyim bu hafta listeyekısmeettt
hiç bişey yiymiyom ki
aynen bebeğim cuma listeye girebiliyosn ama istersen sonraki haftaya da kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?