Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cocukla anca boyle toplu gülüş atabiliyom diyosun benim kiz dedesigilde gelmiyii ozledim geziyomus orda mutluymussıkılmış artik bizden
Aynen cnm
oo kucuk hanima bak senn

bakemmm
hadi bu ay benden baslıyak sonra ben cıkaym siz devam edin

bıraktım bile minik kare bitter attım ağzıma az yağ alayım diye bağırsaklara iyi gelir
beni kurabiyeler seni bitterler yaglatiyor

Nasıl yapıyorsun cnm cok ıyı
Canim ben sabah 10-11 gibi hafif kahvaltı yaptim 1lt süte iki yk yesil cay attim iki dk kaynattim 20dk agzi kapalı demlendirdim saat 12-13 gibi buyuk bir bardak ictim aralar su ictim arada 1,5 saat sonra yine ictim aciktimsa 3-4 kuru eriklede istim süte tarcinda kattim ictim su bol ic acikirsan bi elma bile ye ben yedim yarim gun olmus oluyor (normalde kahvalti yapmadan uygulanıyor ) ben boylede verdim Favelayn reglsen cok iyu persembe gunu yap ve cumaya guzel sonuc alirsin..

Canim ben evime cok almiyorum ama hep annemgildeyim kardesim kulagindan ameliyat oldu gelen gidende o yuzden bana cok zor oluyor ama çocuklar esimde hep orda yemek yiyok ben haric :) bi on bes tatil bitince rahatlariz.persembe ben davet edicem kardesimgili.cuma gunude kp kv gelcekler ilk kez bu evime bir yıl oldu gelmediler..

Yarin sıvılara yüklen kuzum corba kayisi suyu ne bulursan kabizlik çözülse daha rahat kilo vercen

pinar kizlari severim
Durun size bi video atem keyiflenek
Bulasik yikarken ben
Şu video sinirliyken beni anlatıyor. Geçen mutfağa girdim bulaşıkları topluyorum sinirden tepsiyi yere fırlattım baktım ikiye ayrıldı fırsat bu fırsat sonra üçe beşe ayırdım.

Tamam kuzum yapayım ama ben o kadar az yersem sütüme etki eder mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…