- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.681
172 canim insallahAnladim canim boy, kac, insallah burda güzelllce vercez kilolari
Tamam kuzum bakayım birAma sen yesil cay tuketemenki emzirenler kullanamazlar die biliyorum yoksa bol su ve sut iceceksin ya aslinda sade sutlede yapılıyor tarcin katip icersin.bir arastor netten sut detoksu die
Şu video sinirliyken beni anlatıyor. Geçen mutfağa girdim bulaşıkları topluyorum sinirden tepsiyi yere fırlattım baktım ikiye ayrıldı fırsat bu fırsat sonra üçe beşe ayırdım.
Yarın sarma var annem sağolsun ama ben yemicim eşime hepsiYarin sıvılara yüklen kuzum corba kayisi suyu ne bulursan kabizlik çözülse daha rahat kilo vercen
pinar kizlari severim
Durun size bi video atem keyiflenek
Bulasik yikarken ben
Afiyet olsun kuzumIkinci gunum de bitti sukur simdi kahve iciyorum sonra spor
Gelmeseler de olurmuş aslında ..eltin ev buldu mu peki inşallah sana uzak ev bulur.Canim ben evime cok almiyorum ama hep annemgildeyim kardesim kulagindan ameliyat oldu gelen gidende o yuzden bana cok zor oluyor ama çocuklar esimde hep orda yemek yiyok ben haric :) bi on bes tatil bitince rahatlariz.persembe ben davet edicem kardesimgili.cuma gunude kp kv gelcekler ilk kez bu evime bir yıl oldu gelmediler..
Kabizliktan duramıyorum geçen hafta da protein ağırlıklı gittim belki ondan belki stresten belki regliden ama midem bulanıyor artık ne yesem wcye çıkmam lazımOff off sen neden biraktin kilo mu gitti ondan mi yaptin regl yaklasinca heralde dayanamadin
Kiz napiyon senŞu video sinirliyken beni anlatıyor. Geçen mutfağa girdim bulaşıkları topluyorum sinirden tepsiyi yere fırlattım baktım ikiye ayrıldı fırsat bu fırsat sonra üçe beşe ayırdım.
Gayrt guzel canim afiyet olsun23 ocak
Sabah
Kahvaltilik sos 1 yk
1 zeytin
1 yumurta yagsiz
Roka
1 yk tulum peyniri
Ara salep rezene kuru uzum
Oglen
Kereviz
1 kase tavuk suyu corba
Aksam
Bir kase salata
Kumpir 3 yk ev yapimi
Su 2 litre
Spor butun gun 2 kucuk cocukla ugrasmak
Gayet hafif bi menu afiyet olsun canimMenümm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
. öğle
1 dilim fırında pırasa
1 bardak ayran
Akşam
Haşlanmış brokoli üstüne yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
1 bardak süt
Ben de hafiflerim inşallah :)))Gayet hafif bi menu afiyet olsun canim
Ayy sarmaYarın sarma var annem sağolsun ama ben yemicim eşime hepsiyeşil fasulye istiyor canım ondan yapcam büroda ne olur bilmiyorum biraz kuru fasulye kalmıştı onu dökmedim taze zaten beğenmezsem onu yerim benim stresi bitirmem gerekli kafam da sanırım ondan oldu
Afiyet olsun kuzum
Gelmeseler de olurmuş aslında ..eltin ev buldu mu peki inşallah sana uzak ev bulur.
Farkındasın dimi hep 10 gün sonra bu hafta sonra rahatım diyon . Tedavimiz öncelikli kuzum unutma . Spor ne alemde
Kabizliktan duramıyorum geçen hafta da protein ağırlıklı gittim belki ondan belki stresten belki regliden ama midem bulanıyor artık ne yesem wcye çıkmam lazım
Cok iyi canim afiyet olsun eksi olsunSabah
1 yunurtadan omlet
3 çeri domates
1 büyük bardak ayran
Ara
1 elma
Öğlen
1 tabaktan az etli kuru fasulye
Ara
Türk kahvesi
Akşam
100 gr kadar fırında tavuklu tava
İçindeki patlıcandan domates ve soğan dan yedim
1.büyük kase ev yoğurdu kavuştum şükür
Yarım bardak kefir içerim belki
Birde çay içecem
İnsallah canim cumaya biriksin eksilerBen de hafiflerim inşallah :)))
Fırında pırasa nasıl bir şey gayet güzel bir menü afiyet olsunMenümm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
. öğle
1 dilim fırında pırasa
1 bardak ayran
Akşam
Haşlanmış brokoli üstüne yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
1 bardak süt
Acı biber yedim geçen işe yaramadı pazartesi yedim sanırım ya da cumartesi yarın yine yerim amaAyy sarmagozun gormeyen bi yere koy onu sen yesil fasulye yap o super aci biber tursusu yesen o da iyi geliyo acik karni agritiyo ama
Inşallah kuzum .Cok iyi canim afiyet olsun eksi olsun
Ayy he valla patlican herseyi de denemisinAcı biber yedim geçen işe yaramadı pazartesi yedim sanırım ya da cumartesi yarın yine yerim ama
Inşallah kuzum .
Patlamaya çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?