- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.701
Seni alkışliyorumsabah
1 gun kurusu ilik limonlu su
1 haslanmis yumurta
kirmizi yesil biber 1 er ad.
marul 5 yaprak
3 tk suzme yogurt
ogle
1 buyuk kase bol sutlu kabak corbasi
aksam
1 kase bol sutlu kabak corbasi
bol salata
bol tavuk izgara
yogurt yerim belki yatarken veya havucc
Ayy cokk hos oldum kuzuuuuSeni alkışliyorumharikasin kizzx
Pırasa havuç biraz patates yumurta falan karıştırdım mücver gibi yaptım ama unsuz yaptım kuzumFırında pırasa nasıl bir şey gayet güzel bir menü afiyet olsun
Denedim valla akşam süt icecem ılıtıp yarın düşmezsem sarma yicem soklansin vücutAyy he valla patlican herseyi de denemisinstres mi etkiliyo ki
Afiyet olsun hafif olmuştur hemPırasa havuç biraz patates yumurta falan karıştırdım mücver gibi yaptım ama unsuz yaptım kuzum
Stresimi mutfak eşyalarımdan çıkarıyorum napim.Kiz napiyon sen
Kız videoya sinir olmadım. Bulaşık yıkayan adamın videosu varya onu kendime benzettim.
Evet kuzum tadı da güzeldi sagol :))Afiyet olsun hafif olmuştur hem
Uzun sure kacamak yapmayinca sok ise yariyo gercektenDenedim valla akşam süt icecem ılıtıp yarın düşmezsem sarma yicem soklansin vücut
Zor bi sinavAyy cokk hos oldum kuzuuuu
kocam karsimda kadayifli muhallebi ve findikli kurabiye yiyorben direniyorum
Tihhatli ol korkayrumStresimi mutfak eşyalarımdan çıkarıyorum napim.
Direndimmm yimidimmmmZor bi sinavkadayifli muhallebi en sevdigim tatlilardan diren gidecek kilolar
Simdi mi yicem havucu yogurduDirendimmm yimidimmmm
havuc yiyecem yogurt yiyecem salatasinimi yapsamm gozum ac ayollspor yapacagim oncesinde ne yiyem kuzuum sen iyi bilirsinn
sutlac ve muhallebi favorimdir
eskiya mi yohsammAyy diziye takıldım kaldım spor yapmam lazım
spor yapacagim ama cok yapamayacagm 20 dk yapabilirim yorgunumSimdi mi yicem havucu yogurduspor yapacaksan ye tabi karnin cok ac degilse yeter bunlar spor sonrasi bi yumurta hasla ye yeter
Ben spordan sonra sut ictim iyi geldi canım hem sivi dene istersenspor yapacagim ama cok yapamayacagm 20 dk yapabilirim yorgunumyiyemmi yinee yumurta yerinne baska ne yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?