- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.721
Kadıneskiya mi yohsamm
sut iceyim yumurta o kadar cok sevmiyorum tsk ederim. Aksam sut icmiatim guzeldi veya yogurt yerim chia tohumluuBen spordan sonra sut ictim iyi geldi canım hem sivi dene istersen
Bende kırılacak olanları da.göndereyim mi sanaStresimi mutfak eşyalarımdan çıkarıyorum napim.
AhahahahaKız videoya sinir olmadım. Bulaşık yıkayan adamın videosu varya onu kendime benzettim.
Hemen bakacam kuzum görmedim
Evet ama cumaertesi yaptım aslında sırf şok olsun diye bakalım sabah ola birUzun sure kacamak yapmayinca sok ise yariyo gercekten
Sen yapma.gsza geliyon takımı sirtliyonAyy diziye takıldım kaldım spor yapmam lazım
ayy ozge bir itici geliyor bnnaa bakamiyom o diziye
sen udak tefek cinayetleri izliyon galibaBende kırılacak olanları da.göndereyim mi sanayabancı eşyalar kırmakta keyifli olur
Ahahahaha
Evet ama cumaertesi yaptım aslında sırf şok olsun diye bakalım sabah ola bir
Sen yapma.gsza geliyon takımı sirtliyon. Ufak.tefek.cinayetleri. mi izliyon
Afiyet olsun sıfır kaçamak beğendimsabah
1 gun kurusu ilik limonlu su
1 haslanmis yumurta
kirmizi yesil biber 1 er ad.
marul 5 yaprak
3 tk suzme yogurt
ogle
1 buyuk kase bol sutlu kabak corbasi
aksam
1 kase bol sutlu kabak corbasi
bol salata
bol tavuk izgara
yogurt yerim belki yatarken veya havucc
Bence sen süt ic sporun hafif olacak ya zaten tarçınlı süt super olar spor sonrasispor yapacagim ama cok yapamayacagm 20 dk yapabilirim yorgunumyiyemmi yinee yumurta yerinne baska ne yiyebilirim
Yapma o zaman arti olarak donerBende kırılacak olanları da.göndereyim mi sanayabancı eşyalar kırmakta keyifli olur
Ahahahaha
Tv olsaydı evde evet izliciktim tv yok evde aylardır yarın internetten izlicemsen udak tefek cinayetleri izliyon galiba
sag ol cnmmAfiyet olsun sıfır kaçamak beğendim
Kabak çorbasından nefret ediyorum
tamam fit bebissBence sen süt ic sporun hafif olacak ya zaten tarçınlı süt super olar spor sonrasi
Yeşil fasulye yapayım da etli etsiz mi yapsam acaba sence . Canım çok çekiyor yoğurt ile yicimYapma o zaman arti olarak donersen bol corbali bi gun gecir bence
hala mi cnmmTv olsaydı evde evet izliciktim tv yok evde aylardır yarın internetten izlicem
Hee toz tarcin serp ustune sutlac gibi geliyo bana bek guzel oluyosag ol cnmm
Ben bayiliyorumm kabak corbasinaa
tamam fit bebisstoz tarcin atacagim dimi
Aynen o da olur bende limonlu yogurt alıştır sammi diyorum rutine binen seyler devam ettiremiyorumsut iceyim yumurta o kadar cok sevmiyorum tsk ederim. Aksam sut icmiatim guzeldi veya yogurt yerim chia tohumluu
Et kabizlik yapar mi ki yapmiyosa et ekle bence guzel olur sebze iyi gelir bagirsaklara sabah ac karnina meyve yesene ılık su ic ustune de iyi olur belkimmYeşil fasulye yapayım da etli etsiz mi yapsam acaba sence . Canım çok çekiyor yoğurt ile yicim
1000 ip atlayabilirim eğer olursaBende kırılacak olanları da.göndereyim mi sanayabancı eşyalar kırmakta keyifli olur
Ahahahaha
Nedense bu sene sadece o dizi çekiyor beniayy ozge bir itici geliyor bnnaa bakamiyom o diziye
ilk defa tarcinli sut iciigimmHee toz tarcin serp ustune sutlac gibi geliyo bana bek guzel oluyo
Bisey olmaz canim devam edebilirsin zaten sadece protein almıyoruz gun gun diğer gidalar da ekleniyoSekerPancarii canim ben haftaya da bus şekilde beslensem nasul olur proteinin fazlasinin bi zarari olurmu ki
limonlu yogury hic denemedim yag mi yakiyorAynen o da olur bende limonlu yogurt alıştır sammi diyorum rutine binen seyler devam ettiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?