Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben kilomu burdan bildiriyorum özele yazamadığım içinnn veee
kızlar sabah erkenden namaza kalkınca bi tartıldımmmmmmmmm ve 72.0 çıktım
su bile içmeden bilerek erken saatte tartıldım.

72,0 görünce inanmadım önce
evin her köşesinde tartıldım acaba yanlışmı die ama yokkkk wallahi doğru 72,0 olmuşum şaka gibi inanamıyorummm

bilgisayarımın ekranında sorun var
sol yanı titriyo
her an yanabilir ekran kartım... hani olur da bir anda yok olursam yanlış anlamayın...

oooo süpersiiiinn.... maşallah maşallaahhh
devamı da gelsin inşallahh

günaydınlar kızlar:92::92::92:

günaydınn kızlarrrr çok mutluyum çokkk tey tey

hatunlar günaydın ben geldimmm
günaydın kızlar hepinize.. gününüz aydın cumanız mübarek olsun

haklısın galiba onları unutmuşum.. ama karbonhidrat konusunda hala aynı diyorum...

inanmıyorum aferin kız sana.. tebrikler bak isteyince nasıl da oluyor değil mi.. meraklanma yakında 6lı rakamları görürsün canımm

kızlar sabah kahvaltımı yazıyorum
2. dilim k.ekmeği
k.k kadar süzme beyaz peynir
çeri domates , yeşil biber
şekersiz çay

kızlar bunun öncesinde uyanınca hemen iki bardak ılık suyum ve 30 dakika yürüyüş yaptım

ve yürürken karnımı içe çekerek yürüyorum plates hocam sölemişti göbek eritmek için birebirmiş

[
inanmıyorum aferin kız sana.. tebrikler bak isteyince nasıl da oluyor değil mi.. meraklanma yakında 6lı rakamları görürsün canımm[/QUOTE]

sağol hayatımmm yaaa çok mutluyum sabah evin içinde zıp zıp zıpladım
evet isteyince oluyomuş canım ama daha önceleri diete başladığım gün bırakıyodum ama şimdi çok kararlıyımm
çünki artık hem kendime söz verdim yeni bi sayfa açtımmm hemde kendimi size karşıda sorumlu hissediyorum belki 3 gün oldu ama inan canım öyle dün patronumu doğum günüydü mesela pasta kesildi yemedim yersem kızlara ne dicem dieeee :92::92::92::92:

tebrikler tatlım

ne demiştim ilk haftalar çok çabuk vereceksin kiloları

sbaah kahvaltım
bir bardak limonlu ılık su
ardından bir kase special k yiyip doktora gittim

kızlar boşu boşuna gittim yaaa sinir oldum sabah sabah
doktor doğuma girmiş hemde üst üste iki sezeryana girecekmiş 1 30 2 yi buşur dediler bende ne yapayım onca saat dedim kitap aldım iki tane geldim eve :95:
artık yarın sabah erkenden gidicem :95:

Son düzenleme:
slm kızlar ben bu özel mesaj işini sevmedim valla becermedimde.............yeni kilom 65.900 ,600 gr vermişim yani aslında 500gr haftanın başlarında gitti ,şu günler olmasa daha fazla verirdim sanırsam.........

slm kızlar ben bu özel mesaj işini sevmedim valla becermedimde.............yeni kilom 65.900 ,600 gr vermişim yani aslında 500gr haftanın başlarında gitti ,şu günler olmasa daha fazla verirdim sanırsam.........

selinay tebrikle canım.. beni getin bu hafta ama görürsün gelecek haftaaaa senn şimdi başlıyoruz yarışaaa

emidaf canım bu arada sana bi uyarım var.. sen sürekli alıntı yapıyorsun ama alıntıların bizim ki gibi kutuda çıkmyor hep bozulmuş yazı şeklinde çıkıyor...alıntı yaptıktan sonra mesaja cevap verirken hani parantez içinde QUOTE yazıyor ya o aralıktaki hiç bişeyi silme parantesleri bile.. ve o cümlelerin arasına yazma..

ya kızlar triptofan ve esradan hala bi haber yok nerde bunlar.. tamam bildirimler özele yapılacaktı ama topiğe de hiç uğramadılar... meraklandım valaaa...bu arada bildirim yaptık ya hemen kaçamak yaptım.. öğleyin 1 porsiyon etliekmeği mideme indirivemişim.. ama şimdi çok rahatsızım...böööööööööö....

tamam canım ben yeni olduğum için kullanmayı bilmiyorum o yuzden yalış oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…