- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #256.941
evet aslinda öyle tabiöf aman içmeyiverin sizde onunla bosver cokta lazım değilmiş
zaten öyle değil mi ki?
Aslinda degildi
hee ısırırım bakBenim ordekligimi tutturmayin diyosun
bi lafa seninle ililşkisini keseni sende dert etmeeeeevet aslinda öyle tabi
evet ya zaten genel olarak dert etim seyleri bi saysam of of hic yoktan kendime üzüntü cikariyorum ama elimde degil yapimmi bu ne:)hee ısırırım bak
bi lafa seninle ililşkisini keseni sende dert etmeeee
düşündüğüne değmez
pek değil yani ben eski kaptanım normalde
Hee birde seni torenlerle uğurladık dizeller ne yapmaya çalışıyorlarja voll dimi bende anlamadim neyse bakalim simdilik sesiz kalim ben:)
sorun degil canim tahmin ettim zaten mezunlara vermezler yani macht ja auch kein Sinn:)
öyle yapı olmazevet ya zaten genel olarak dert etim seyleri bi saysam of of hic yoktan kendime üzüntü cikariyorum ama elimde degil yapimmi bu ne:)
onu bunu bırakta bu hafta listeye giriyon mu sen on de heleAaa bilmiyodum
bence de
evet durum bi gicik hal Aldi hic anlamadim dur bakalim haftaya görüsmemiz var benim sef cagirdi artik islerin bize gecisi icinHee birde seni torenlerle uğurladık dizeller ne yapmaya çalışıyorlar
Ya bak ben gıcık oldum o kadına şimdi. Ben rahat edemezdim yaa gider açık açık derdin ne diye sorardim. Birde samimiymissiniz. Yaptığı çok anlamsız çok saçma ve çok gereksiz
hahahaha evet halisin canim ya o da dogruöyle yapı olmazbnde zamanında iş yerinde bi kaç kişiyle ilişkimi kestim hiçte pişman dğilim
sonucta karsıdaki bunu takmıyosa bi kalemde silip atıyosa sen niye takıcaksn.
takma bak şişkinlik yapar kilo alırsın kuzum
İyi oldu boylesi bence
o yüzdn bosver konusursa konus konusmazsa iş dışı muhatap olmahahahaha evet halisin canim ya o da dogru
malesef canım :)
vardı kız tısssss
onu bunu bırakta bu hafta listeye giriyon mu sen on de hele
Sevdigin birisisiyse ondandir canim boylesi iyi olmus kendini er gec belli ediyo insanlardimi bende öyle düsündüm ama nedense icimde bi tuaf oldu genel olarak yapim bu ya herseyi hep takiyorum kafama
pek değil yani ben eski kaptanım normalde
Ben biraktimtavuk ve yogurt yedim dukana son surat devambir zayiflik olmasa da devam
Ordek ısırır mi kendine gelhee ısırırım bak
bi lafa seninle ililşkisini keseni sende dert etmeeee
düşündüğüne değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?