Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kustum kusucam diye geziyorum ortalıkta akşam biraz iyi gibiydim hemen mutfagı topladm yemek fln yaptm banyoya girdim düşün halimi ölü gibi yatıyom bi haftadır eşim dedi ki aynı evdeyiz ama yoksun gibi
Aslında ben yogummm ayyy ne guzel. Sen artık böyle bol bol yatarsan eve misafirde (kv) kabuk edemezsin senin adına sevindim kusum

kustum kusucam diye geziyorum ortalıkta akşam biraz iyi gibiydim hemen mutfagı topladm yemek fln yaptm banyoya girdim düşün halimi ölü gibi yatıyom bi haftadır eşim dedi ki aynı evdeyiz ama yoksun gibi
Ev işlerini eşinin üstüne at. Midem bulanıyor halsizim de işte. Yapma bişey sultanlığını yaşa hem çalışıyorsun yazık sana.

14. TAKİM 553. ETAP*** etap dokuzuncusu

Bir garip (49,8///%)
Favelayn (65///%)
munter (68///%)
UMEYYE(68.3/67.6/0.7/1.02%)
orkide1453 (62.4///%)
lilipit (74.6///%)
bildirimsiz izine ayrıldı

14. Takim ortalamasi: %

Aslında ben yogummm ayyy ne guzel. Sen artık böyle bol bol yatarsan eve misafirde (kv) kabuk edemezsin senin adına sevindim kusum
valla ne gelen var ne cagıran ölü gbi yatıyorum zaten eve gidince yemegi zor yiyorum ayy iyi olsamda milletle ugrassam

Ev işlerini eşinin üstüne at. Midem bulanıyor halsizim de işte. Yapma bişey sultanlığını yaşa hem çalışıyorsun yazık sana.
zaten o yapıyo kuzum dün gittim yemeği yapmıs sofrayı hazırlamıs makinayı calıstırmıss ben sadece yogurtlu makarna yiyebiliyorum onu bile düşünmüş yapmıs

İnşallah hep böyle gider

Arkadaslar sabah beste kalktim ne goreyim adet olmusum tartılmaya korkuyorum
ay kötü olmş o ama olmasan daha fazla cıkardın öyle düşün

İnşallah hep böyle gider
inşallah kuzuşş başka caresi yok ki ya yapıcak yada ac aklıcaz

700 gr eksik geldim
evett gördm alıntıyı düzelt diye beklerkn tebrik etmeyi unuttum
tebrik ederiimmmm ama keşke 1kg olsaydı

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
7 zeytin

Öğlen ve akşam 1lt yeşilçaylı süt tükettim.
ooo detoks ins ise yarar

Çok güzel yemişin. Afiyet olsun
sag ol cnmm

aminnnn Agzina daglik cnm ne guzel dualar ettmissin

Arkadaslar sabah beste kalktim ne goreyim adet olmusum tartılmaya korkuyorum
tuh sansa bak

700 gr eksik geldim
vuhuuu

Aslında bu kadarını beklemiyordum. Bu bile mucize gibi geldi. Herhalde dün spora çok yüklendim ondan daha etkili oldu. Adanaya gitmeseydim daha çok verirdim.

kaptinn canim.sukur fazla cikmadim ama adetim yarin soker benim daha sabitim malesef ama gobegum eski adetlerimde oldugu gibi sis degil vc ye de cikamadim iki gündür ne yapacaksin beni listeden atacak misin

kaptinn canim.sukur fazla cikmadim ama adetim yarin soker benim daha sabitim malesef ama gobegum eski adetlerimde oldugu gibi sis degil vc ye de cikamadim iki gündür ne yapacaksin beni listeden atacak misin
bilmiyorum biraz daaha bekleyelm bakalm 100 gr fln eksi cıkarsn belki

bilmiyorum biraz daaha bekleyelm bakalm 100 gr fln eksi cıkarsn belki
Canim 11 e kadar bekleaem cikarim ama su kaybu bence o artik kismet zaten bu hafta basi etkilemisti adet ama sıkı diyet yapinca anca bu kadar oldu listede olmasam da artik verecem mecbur gruba yazarim

Canim 11 e kadar bekleaem cikarim ama su kaybu bence o artik kismet zaten bu hafta basi etkilemisti adet ama sıkı diyet yapinca anca bu kadar oldu listede olmasam da artik verecem mecbur gruba yazarim
ben yine de bekleme taraftarıyım diskalifiye oldn mu giremiosn tekrar öyle hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…