- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.781
Aslında ben yogummmkustum kusucam diye geziyorum ortalıktaakşam biraz iyi gibiydim hemen mutfagı topladm yemek fln yaptm banyoya girdim düşün halimi ölü gibi yatıyom bi haftadır eşim dedi ki aynı evdeyiz ama yoksun gibi
Ev işlerini eşinin üstüne at. Midem bulanıyor halsizim de işte. Yapma bişey sultanlığını yaşa hem çalışıyorsun yazık sana.kustum kusucam diye geziyorum ortalıktaakşam biraz iyi gibiydim hemen mutfagı topladm yemek fln yaptm banyoya girdim düşün halimi ölü gibi yatıyom bi haftadır eşim dedi ki aynı evdeyiz ama yoksun gibi
valla ne gelen var ne cagıranAslında ben yogummmayyy ne guzel. Sen artık böyle bol bol yatarsan eve misafirde (kv) kabuk edemezsin senin adına sevindim kusum
zaten o yapıyo kuzum dün gittim yemeği yapmıs sofrayı hazırlamıs makinayı calıstırmıssEv işlerini eşinin üstüne at. Midem bulanıyor halsizim de işte. Yapma bişey sultanlığını yaşa hem çalışıyorsun yazık sana.
İnşallah hep böyle gidervalla ne gelen var ne cagıranölü gbi yatıyorum zaten eve gidince yemegi zor yiyorum ayy iyi olsamda milletle ugrassam
zaten o yapıyo kuzum dün gittim yemeği yapmıs sofrayı hazırlamıs makinayı calıstırmıssben sadece yogurtlu makarna yiyebiliyorum onu bile düşünmüş yapmıs
Tartıl canım napacaksın artık. Bence fazla gelmezsin.Arkadaslar sabah beste kalktim ne goreyim adet olmusum tartılmaya korkuyorum
ay kötü olmş oArkadaslar sabah beste kalktim ne goreyim adet olmusum tartılmaya korkuyorum
inşallah kuzuşş başka caresi yok ki ya yapıcak yada ac aklıcazİnşallah hep böyle gider
evett gördm alıntıyı düzelt diye beklerkn tebrik etmeyi unuttum700 gr eksik geldim
ooo detoks ins ise yararMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
7 zeytin
Öğlen ve akşam 1lt yeşilçaylı süt tükettim.
sag ol cnmmÇok güzel yemişin. Afiyet olsun
aminnnn Agzina daglik cnm ne guzel dualar ettmissinGünaydın kızlar. Şu mübarek günde gönlümüzden geçen bütün dualar hayırlısıyla gerçekleşsin. Yağlarımız gitsin bizden sağlıklı kilolar verelim inşallah. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda, bekar olanlara kısmet, evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin Rabbim. Sıkıntıda olanların gönlüne ferahlık ver, sıkıntılarını gider Allahım. Amin.
tuh sansa bakArkadaslar sabah beste kalktim ne goreyim adet olmusum tartılmaya korkuyorum
vuhuuu700 gr eksik geldim
Aslında bu kadarını beklemiyordum. Bu bile mucize gibi geldi. Herhalde dün spora çok yüklendim ondan daha etkili oldu. Adanaya gitmeseydim daha çok verirdim.ay kötü olmş oama olmasan daha fazla cıkardın öyle düşün
inşallah kuzuşş başka caresi yok ki ya yapıcak yada ac aklıcaz
evett gördm alıntıyı düzelt diye beklerkn tebrik etmeyi unuttum
tebrik ederiimmmmama keşke 1kg olsaydı
Aslında yarım gün yaptım ama bu bile çok etkili oldu çok şükür yaaooo detoks ins ise yarar
sag ol cnmm
aminnnn Agzina daglik cnm ne guzel dualar ettmissin
tuh sansa bak
vuhuuu
nidennnnngunaydin kizlar
ben biraz gec tartilacagimmm
önümüzdeki hafta artık kuzuumm demek ki spor işeyarıyomusAslında bu kadarını beklemiyordum. Bu bile mucize gibi geldi. Herhalde dün spora çok yüklendim ondan daha etkili oldu. Adanaya gitmeseydim daha çok verirdim.
Tebrikler canim700 gr eksik geldim
bilmiyorum biraz daaha bekleyelm bakalm 100 gr fln eksi cıkarsn belkikaptinn canim.sukur fazla cikmadim ama adetim yarin soker benim daha sabitim malesef ama gobegum eski adetlerimde oldugu gibi sis degil vc ye de cikamadim iki gündür ne yapacaksin beni listeden atacak misin
Canim 11 e kadar bekleaem cikarim ama su kaybu bence o artik kismet zaten bu hafta basi etkilemisti adet ama sıkı diyet yapinca anca bu kadar oldu listede olmasam da artik verecem mecbur gruba yazarimbilmiyorum biraz daaha bekleyelm bakalm 100 gr fln eksi cıkarsn belki
ben yine de bekleme taraftarıyımCanim 11 e kadar bekleaem cikarim ama su kaybu bence o artik kismet zaten bu hafta basi etkilemisti adet ama sıkı diyet yapinca anca bu kadar oldu listede olmasam da artik verecem mecbur gruba yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?