Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cumartesi günüm var kuzum pazar evdeyiz bu ara pek evden cıkmıyorm kimsede cagıramıyo midem bulanıyo diye
sen napcaksnnn bitti mi sınavlarınız
he iyi rahatsin ozaman... tabi mide bulantin cok asiri degilse:) oo günmüüü kimlerle yapiosun günü. ben hic güne katilmadim yok canim bitmedi daha ama artik buhafta son bende evdeyim buhafta ama annemle azönce bi Telefon görüsmesi yaptim ve bu hafta gelmicemi söyleyince birazcik sitem etti herhafta niye gelmiomusum diyeee

Bi daha yapalim haftalık hedef olsun esas hedefe ortalama kac haftada ulasabulecegumiz falan herkes soz verdi ya dun kacamak yapilmayacak hem de kilo verilmis olur
bilmiyorm bi işlerimi toparlıyaymda yapabilirim belkilliiimmmm
eh bi düşüneyim

19 aralık hangi 19 aralık, 2017 mi öyleyse süpper zayıflamış munter cik
yok kuzu 2016 yeni bebişi var munter in 4 aylık

mide bulantım berbat ölü gibi yatıyorum evde
akrabalarla kuzu yiyemiyorm da geçen annemdeydi mantı yaptı yiyemedim midmden dolayı
her hafta o kadar yolu nasıl gidiceksn tatilinde dinlenmek seninde hakkın niye onlar gelmyo arada bir
sen cagır teklif et gelsinler
annelerin bu kaprisleri hiç cekilmiyo

BitmeyenUmidim bizim halimiz ne olcak kuzum
Bende bilmiyom kuzum ne tadim var ne enerjim sanki bi bombayim sinirlerim cohh gergin..bi zayifliyaydik zayiflamadan olduhh ..yegenim burda 10 aylık bi tadli bebek kokuyor dun burnumun diregi sizladi..rabbim ne kotuymus evlat sahibi olamamak ama buda imtihan noldu bana arada senede böyle duygular yaşıyorum. Ama isyan etmiyorum rabbim kaldiramiyacagimiz yuk vermesin..

evet ya aynen canim cok zorlaniyorum... onlar gelio ama buara esim ders calisio diye rahatsiz etmemek icin gelmiolar sinav zamanindan sonra gelirler kesin. Ay nebilim ya karmakarisik hep komusumuz kötü örnek oluo anneme onun kizida evlendi ve her allahin günü annesinde isden direk anneye eve ugrama esinin yanina gitme hic yok pek esini takmio kiz biraz kendini daha Üstün görüo esinden... annemede sürekli senin kiz pek gelmio herhalde bizimki negüzel hep Burda deyip duruo

en nefret ettiğim tipler nie evleniyosun o zaman kendi hayatın olmıcaksa otursaymş anasının dibinde
ben gercektn artık asosyal dercesine geldim evdn cıkmak istemiyorm tedirgin oluyorum biri arıcak cagırck diye

en nefret ettiğim tipler nie evleniyosun o zaman kendi hayatın olmıcaksa otursaymş anasının dibinde
ben gercektn artık asosyal dercesine geldim evdn cıkmak istemiyorm tedirgin oluyorum biri arıcak cagırck diye
inanirim canim ya biara bende öyle olmustum, hatta annem biara evli degilken asla gitmedigim yerlere bile cagirmaya baslamisti zor ara bulmak cok zor her hafta mutlaka gitmemi istio annem, esimin ailesine gene en son aralik ayinda gitmistik bi düsün yani

iyiyi bebegiiimm calışmaya devm sen napıyosnnn

hayır sen daha zayıf olcaksın

seni 59görmek istiyorum
bendeee

Diğer hafta 60 olucam ben çok kararlıyım
4 kilo mu vereceksn 1 haftada
Ah kuzum keşke telefondan yollayabilsem

Bu topikte tek göbuşlu keptinimm olcaaaaak leynnn

Bi daha yapalim haftalık hedef olsun esas hedefe ortalama kac haftada ulasabulecegumiz falan herkes soz verdi ya dun kacamak yapilmayacak hem de kilo verilmis olur
super fikir bence

19 aralık hangi 19 aralık, 2017 mi öyleyse süpper zayıflamış munter cik
evet cnm 17 aralik 2017 de yeniden basladm
kiz ben 17 aralik 2017 de geldim basladim sizinle bak kac kg verdim takimi ben kurtarim hep benim yaglar sayesinde bu gunlere geldik

bence catla cünkü 4 ay önce dogum yapmasına ragmen senden zayıf tugbaFB

göm göm hakkın

e peki eşinin sınvlar bitince de aynı mı olcak ? mesela biz bi ara birlikte basbasa vakit geciremez hale gelmiştik hafta içi hafta sonu hep bişeyler cıkıyodu. yani ablama okey oynamaya gittiğimizde hadi yemege cagırdı akrabalar diye geri cagırıldıgımızı bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…