- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.021
ovv beni bibiiim
bide dogumdan kilo vererek döndü yarısmaya
yalnız sen 2016da geldinbendeee
4 kilo mu vereceksn 1 haftada
super fikir bence
evet cnm 17 aralik 2017 de yeniden basladm
kiz ben 17 aralik 2017 de geldim basladim sizinle bak kac kg verdim takimi ben kurtarim hep benim yaglar sayesinde bu gunlere geldik
ovv beni bibiiim
işte bende o yüzdn dogurmaya karar verdim D
ay cok pissin yaaaa
tsk ederim cnmm sende vericiksinn hic merak etmee kurtulacagiz bu yaglardn
kuzum 2016 da geldim hamis oldum ya zayiflayamadanyalnız sen 2016da geldin2017 aralık geçen aydı
Mmm en sevdiğim. Meksikalılar buna bayılıyor. Acılı acılı
ellerimle içlerini doldurdum ben o kurtlarınay cok pissin yaaaakorktm bi anda ekranda görünce
aman işte öle bişilertsk ederim cnmm sende vericiksinn hic merak etmee kurtulacagiz bu yaglardn
kuzum 2016 da geldim hamis oldum ya zayiflayamadansimdi 2017 17 aralilta basladim ve bi ladar kilo verdimm
illa soylettiricinn
Kasımda geldin kız beraber başladık diye hatırlıyorum.tsk ederim cnmm sende vericiksinn hic merak etmee kurtulacagiz bu yaglardn
kuzum 2016 da geldim hamis oldum ya zayiflayamadansimdi 2017 17 aralilta basladim ve bi ladar kilo verdimm
illa soylettiricinn
afiyetler olsun bebeğim ben yidimde geldimellerimle içlerini doldurdum ben o kurtların
bulgurla hem de
protein+karbon
bak bir yemekte ikisi bir alınıyor
üzerine de tereyağı
miz gibi 3 besin öğesi de midede ımmmmmmmmmmm
höööööfff hiç ağzının tadını bilmiyonafiyetler olsun bebeğim ben yidimde geldim
tereyagı baharat domates salca yiyemiyorum midemi bulandırıyo. kurt da biraz midemi bulandıtıryo o yüzdn tercihim degil bu ara
google a iğrenc yemekler yazdm bende paylaşaym diye o neydi gııızzzhöööööfff hiç ağzının tadını bilmiyon
Biz çocukkene köye gittiğimizde tuvaletin koca deliğinden gözükürdü bunlar. Bunlardan daha büyüklerini görmüşlüğüm varhöööööfff hiç ağzının tadını bilmiyon
sende kafamı karıstırdın napim2 dk ovdurtmedin beni @keptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?