- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.041
Ya bugun cuma ya kilo bildirimi yapmiyormuyuz1.70 cıkan ne kuzu onu anlamadım ben
hee senin izine ayrılma kilon 70.6 kuzu ordan hesaplancak seninki de listeyi paylaşmış pancarYa bugun cuma ya kilo bildirimi yapmiyormuyuz
işte bende o yüzdn dogurmaya karar verdim D55le döncem hayırlısıyla
yemiyceksiinnnben de doğumdan sonra önceki halimden zayıftım taa kiiiiiiiii ye ye süt olsun diyenleri dinleyene kadar
bende doğum sonrası hemencik buraya gelseymişim keşke
neyse geçte değil napimmmm
yemiyceksiinnnbende bol bol yemek yapıp buzluga atıcam doğumdan önce ki sonra geen pasta kurabiyeye saldırmıyayım
yap at valla
bana sütlaç güzel süt yapıyodu yedimde yedim hain sütlaç
bir de annem şekerli şekerli komposto çok içirmişti (halbu ki şekerli olmasına gerek yokmuş)
aman neyse güzel günlerdi hahahazamanında yediğim hurmaları şimdi tırmalama zamanı başa gelen çekilir
Bende bilmiyom kuzum ne tadim var ne enerjim sanki bi bombayim sinirlerim cohh gergin..bi zayifliyaydik zayiflamadan olduhh ..yegenim burda 10 aylık bi tadli bebek kokuyor dun burnumun diregi sizladi..rabbim ne kotuymus evlat sahibi olamamak ama buda imtihan noldu bana arada senede böyle duygular yaşıyorum. Ama isyan etmiyorum rabbim kaldiramiyacagimiz yuk vermesin..
cokkhosuna gitti dimiiiii
işte bende o yüzdn dogurmaya karar verdim D55le döncem hayırlısıyla
ben 2016 da 73.5 mu neydim 2017 17 aralikta 73 le geldimaman işte öle bişilerama aşlangıc kilonla gelmedin dimi 70le fln geldin
kuzu kasimda takima geldim ama zayiflamaya baslamadim bebegim kucuk diye 17 aralikta başladım ben yarismayaKasımda geldin kız beraber başladık diye hatırlıyorum.
sende kafamı karıstırdın napim
ben o sut kinusunu cok arastrdm ve kimseyi dinlemedim yemedim o yuzden o donem kilo almadimben de doğumdan sonra önceki halimden zayıftım taa kiiiiiiiii ye ye süt olsun diyenleri dinleyene kadar
bende doğum sonrası hemencik buraya gelseymişim keşke
neyse geçte değil napimmmm
yap at valla
bana sütlaç güzel süt yapıyodu yedimde yedim hain sütlaç
bir de annem şekerli şekerli komposto çok içirmişti (halbu ki şekerli olmasına gerek yokmuş)
aman neyse güzel günlerdi hahahazamanında yediğim hurmaları şimdi tırmalama zamanı başa gelen çekilir
ben o sut kinusunu cok arastrdm ve kimseyi dinlemedim yemedim o yuzden o donem kilo almadim
sutlaca bayilirimmm
amaann işte su an 67sin önemli olan ocokk
hadi inss
ben 2016 da 73.5 mu neydim 2017 17 aralikta 73 le geldim
kuzu kasimda takima geldim ama zayiflamaya baslamadim bebegim kucuk diye 17 aralikta başladım ben yarismaya
ben o sut kinusunu cok arastrdm ve kimseyi dinlemedim yemedim o yuzden o donem kilo almadim
sutlaca bayilirimmm
korkarimki öyle olcak vallah habire cagiriolar istee peki eşinin sınvlar bitince de aynı mı olcak ? mesela biz bi ara birlikte basbasa vakit geciremez hale gelmiştik hafta içi hafta sonu hep bişeyler cıkıyodu. yani ablama okey oynamaya gittiğimizde hadi yemege cagırdı akrabalar diye geri cagırıldıgımızı bilirim
Üzülmeyin kızlar ne diyeceğimi bilemedim. Bende geçtim bugünlerden. Sabredin her işte bir hayır vardır.
bende öyleyim geçen hafta bugün kuzenim doğum yaptı onun dına mutlu oluyorum ama kendime üzülüyorum benim hiç sabrım kalmadı . napacağımı şaşırdım kilo diyorlar kilo veriyoruz ilaç diyorlar içiyoruz ama yok olmuyor
Çok iyi gidiyorsun maşallahcokk
hadi inss
ben 2016 da 73.5 mu neydim 2017 17 aralikta 73 le geldim
kuzu kasimda takima geldim ama zayiflamaya baslamadim bebegim kucuk diye 17 aralikta başladım ben yarismaya
sutlaca bayilirimmm
iyiyi bebegiiimm calışmaya devm sen napıyosnnn
hayır sen daha zayıf olcaksın
seni 59görmek istiyorum
ben eşinin yerindeym su an öyle düşün eşimin ailesi sürekli cagırıyo ve cok sıkııcı bi durummmmkorkarimki öyle olcak vallah habire cagiriolar iste
abarttamam canım olcamregl oldum wcye de cıktım 2 kere cok iyiyim suanda yarına 62 olabilirim
bilirsin bazen tükeniyor insanÜzülmeyin kızlar ne diyeceğimi bilemedim. Bende geçtim bugünlerden. Sabredin her işte bir hayır vardır.
Bence destek olmak gerek bu konularda , ben kendimi biliyorum sonuçta . Emzirdigim için ekmek şeker çıkararak ve ödem söktürücü tariflerde kullanarak vereceğimi düşünüyorum.Tmm da iki filan yap hedefini 4 zor
bilirsin bazen tükeniyor insan
ne kadar planlıyorsun 1 hafta 4 kilo mu ? nasıl planın var kafanda sisterim bende yapayım beraber 4 kilo verelimBence destek olmak gerek bu konularda , ben kendimi biliyorum sonuçta . Emzirdigim için ekmek şeker çıkararak ve ödem söktürücü tariflerde kullanarak vereceğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?