Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de doğumdan sonra önceki halimden zayıftım taa kiiiiiiiii ye ye süt olsun diyenleri dinleyene kadar

bende doğum sonrası hemencik buraya gelseymişim keşke

neyse geçte değil napimmmm
yemiyceksiinnn bende bol bol yemek yapıp buzluga atıcam doğumdan önce ki sonra geen pasta kurabiyeye saldırmıyayım

yemiyceksiinnn bende bol bol yemek yapıp buzluga atıcam doğumdan önce ki sonra geen pasta kurabiyeye saldırmıyayım

yap at valla

bana sütlaç güzel süt yapıyodu yedimde yedim hain sütlaç

bir de annem şekerli şekerli komposto çok içirmişti (halbu ki şekerli olmasına gerek yokmuş)

aman neyse güzel günlerdi hahaha zamanında yediğim hurmaları şimdi tırmalama zamanı başa gelen çekilir

ayy evet komposto da var kavanozlara yapaym bn şekerli sevmem zaten cok şükür

bende öyleyim geçen hafta bugün kuzenim doğum yaptı onun dına mutlu oluyorum ama kendime üzülüyorum benim hiç sabrım kalmadı . napacağımı şaşırdım kilo diyorlar kilo veriyoruz ilaç diyorlar içiyoruz ama yok olmuyor

hosuna gitti dimiiiii

işte bende o yüzdn dogurmaya karar verdim D 55le döncem hayırlısıyla
cokk
hadi inss

aman işte öle bişiler ama aşlangıc kilonla gelmedin dimi 70le fln geldin
ben 2016 da 73.5 mu neydim 2017 17 aralikta 73 le geldim

Kasımda geldin kız beraber başladık diye hatırlıyorum.
kuzu kasimda takima geldim ama zayiflamaya baslamadim bebegim kucuk diye 17 aralikta başladım ben yarismaya

sende kafamı karıstırdın napim

ben de doğumdan sonra önceki halimden zayıftım taa kiiiiiiiii ye ye süt olsun diyenleri dinleyene kadar

bende doğum sonrası hemencik buraya gelseymişim keşke

neyse geçte değil napimmmm
ben o sut kinusunu cok arastrdm ve kimseyi dinlemedim yemedim o yuzden o donem kilo almadim

sutlaca bayilirimmm

amaann işte su an 67sin önemli olan o

korkarimki öyle olcak vallah habire cagiriolar iste

Üzülmeyin kızlar ne diyeceğimi bilemedim. Bende geçtim bugünlerden. Sabredin her işte bir hayır vardır.

Çok iyi gidiyorsun maşallah

Bence destek olmak gerek bu konularda , ben kendimi biliyorum sonuçta . Emzirdigim için ekmek şeker çıkararak ve ödem söktürücü tariflerde kullanarak vereceğimi düşünüyorum.
ne kadar planlıyorsun 1 hafta 4 kilo mu ? nasıl planın var kafanda sisterim bende yapayım beraber 4 kilo verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…