- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.061
amiinnn kuzumRabbim ikinizede sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
bilirsin bazen tükeniyor insan
tek tüpüm var yarım rahimliyimcanım olmaması için bi sebep var mı? eski konularını bilmediğim için soruyorum
Kuzum öncelikle her sabah 1 bardak limonlu ılık su kesin içeceğim , ardından bir bardak daha su içip biraz midemi dolduracağım, ardından 2 tane haşlanmış yumurta olan bir kahvaltı yapacağım doyurucu olması için , sebze ağırlıklı bir hafta planladim eti ise sadece haşlama olarak alacağım bol çorbalı sıfır ekmek sıfır şeker olacak ..ne kadar planlıyorsun 1 hafta 4 kilo mu ? nasıl planın var kafanda sisterim bende yapayım beraber 4 kilo verelim
Günde en az 2 saatinizi spora ayırın. Madem çok vermek istiyorsunuz. İp atlamak, koşmak, kondisyon bisikleti felan baya işe yarıyor.Kuzum öncelikle her sabah 1 bardak limonlu ılık su kesin içeceğim , ardından bir bardak daha su içip biraz midemi dolduracağım, ardından 2 tane haşlanmış yumurta olan bir kahvaltı yapacağım doyurucu olması için , sebze ağırlıklı bir hafta planladim eti ise sadece haşlama olarak alacağım bol çorbalı sıfır ekmek sıfır şeker olacak ..
Bir de ödem söktürücü tarif bakacağım ama sütümü etkilemeyecek şekilde arıyorum daha bulamadım kuzum. Seninde fikrin varsa alırım bir dal
bende sabah ekmek yersem 1 dilim haşlama yumurta yiyemiyorum malesef ya peynir ya omlet öğlen sulu yemek varsa ondan 4yk yicem akşam çorba salata ve 4 yk yoğurt ara öğünler de şöyle : saat 10 ve 15 gibi ara öğün birinde ceviz birinde meyve arada çiğ badem akşam 8 gibi ılık tarçınlı süt ..Kuzum öncelikle her sabah 1 bardak limonlu ılık su kesin içeceğim , ardından bir bardak daha su içip biraz midemi dolduracağım, ardından 2 tane haşlanmış yumurta olan bir kahvaltı yapacağım doyurucu olması için , sebze ağırlıklı bir hafta planladim eti ise sadece haşlama olarak alacağım bol çorbalı sıfır ekmek sıfır şeker olacak ..
Bir de ödem söktürücü tarif bakacağım ama sütümü etkilemeyecek şekilde arıyorum daha bulamadım kuzum. Seninde fikrin varsa alırım bir dal
ben tüp bebekten sonuç alamadım 3 tedavi gördüm döllenma az denildi yumurta ve embriyo kalitesi düşük denildi .aşılama ile hamile kaldım kimyasal ile sonuçlandı o da ekim ayında oldu iştenasıl bi tedavi uyguluyolar peki benim kızımda tüp bebek
Keske ver canim ben memnun olurum inan kiBence destek olmak gerek bu konularda , ben kendimi biliyorum sonuçta . Emzirdigim için ekmek şeker çıkararak ve ödem söktürücü tariflerde kullanarak vereceğimi düşünüyorum.
Süpermiş tamam kuzum ben bakayım o tarife birbende sabah ekmek yersem 1 dilim haşlama yumurta yiyemiyorum malesef ya peynir ya omlet öğlen sulu yemek varsa ondan 4yk yicem akşam çorba salata ve 4 yk yoğurt ara öğünler de şöyle : saat 10 ve 15 gibi ara öğün birinde ceviz birinde meyve arada çiğ badem akşam 8 gibi ılık tarçınlı süt ..
ödem için tarifim olcak ama sana olur mu?
tarçın karanfil limon sanırım birde yeşil çay 1 lt sıcak suya yapıyorsun içine 1 ltde soğuksu ekliyorsun istersen tam bakarım tarifine .
birde sabah kahvltıdan önce 1 çy bardağı kimyonlu ılık su içinde gaz kalmıyor vücütta .
bak şöyle de yapsan olur 1 lt limonlu su 2 lt normal su limonlu suyu sporyaparken yudumla direk yağdan gider
O zaman destek olabilirskn canım ya da olmaz diye düşünüyorsan da heves kirmayabilirsinKeske ver canim ben memnun olurum inan ki
Valla heves kirmak icin demedim sen 4 veremezsen stres olur asil o zaman hevesin kirilir diye dedim bebegin kac aylik bilmiyorum ama ben limonli su bile icmezdim etkilemesin diye insallah verirsin tum sanimiyetimle soyluyorumO zaman destek olabilirskn canım ya da olmaz diye düşünüyorsan da heves kirmayabilirsin
evet canim ya cok berbat bisey hemdeben eşinin yerindeym su an öyle düşün eşimin ailesi sürekli cagırıyo ve cok sıkııcı bi durummmm
Teşekkür ederim canimm inşallahValla heves kirmak icin demedim sen 4 veremezsen stres olur asil o zaman hevesin kirilir diye dedim bebegin kac aylik bilmiyorum ama ben limonli su bile icmezdim etkilemesin diye insallah verirsin tum sanimiyetimle soyluyorum
yarın 62 olursam girer müjdeyı verırım gırmezsem anlarısn ahhaha hbe n cıkıyorumabartcumaya bahanen kalmadı bi zayıflams olarak gelme görürsün sen. kilo vercene alıyonnn geldiginde 61din 63e cıktın
ögrenirsen bende katilim size barine kadar planlıyorsun 1 hafta 4 kilo mu ? nasıl planın var kafanda sisterim bende yapayım beraber 4 kilo verelim
ben tüp bebekten sonuç alamadım 3 tedavi gördüm döllenma az denildi yumurta ve embriyo kalitesi düşük denildi .aşılama ile hamile kaldım kimyasal ile sonuçlandı o da ekim ayında oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?