- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.081
Güzel menü kuzum afiyet olsun4 kilo için menüm 1. Gün
Sabah
Aç karnına ılık limonlu su
2 haşlanmış yumurta
1 kase yulaflı elma
1 bardak portakal suyu
Ara
Bir avuç tuzsuz badem
Öğle
Brokoli salatası
1 kase yoğurt
Ara
1 armut
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Haşlanmış havuç ve pırasa tavuğun yanına
1 bardak ayran
Ara (daha içmedim 9 gibi içeceğim)
1 bardak tarçınlı süt
1 bardak humana stil çay
Teşekkür ederim balimm sonucu da güzel olur inşallah :))Güzel menü kuzum afiyet olsun
İnşallah canımTeşekkür ederim balimm sonucu da güzel olur inşallah :))
Üzülme canim biz cabaladikca kg veremiyoh engel çıkıyorsa demekki zamanu var oluruna birâkmak gerekir ozaman rahat kg vereceksin hem senin kg az ben inaniyorim rabbim gonlunun muradini versin...bizde ulasagiz hedefimize ulasamazsakta vardir bi Hayır
bende öyleyim geçen hafta bugün kuzenim doğum yaptı onun dına mutlu oluyorum ama kendime üzülüyorum benim hiç sabrım kalmadı . napacağımı şaşırdım kilo diyorlar kilo veriyoruz ilaç diyorlar içiyoruz ama yok olmuyor
Canım oğlum uyusun paylaşıcam bugün ki sporları da ekleyelim gerçi ben yapamadım bugün dahaLuluuu94 spor listesini paylaşıcanmı
Canım başarabilirsin bence hadi bakalımTeşekkür ederim balimm sonucu da güzel olur inşallah :))
Anlamadim ben amahee senin izine ayrılma kilon 70.6 kuzu ordan hesaplancak seninki de listeyi paylaşmış pancar
Teşekkür ederim balım benimmCanım oğlum uyusun paylaşıcam bugün ki sporları da ekleyelim gerçi ben yapamadım bugün daha
Canım başarabilirsin bence hadi bakalım
Tamam canımLuluuu94 canim bugun spor yapamiycam
Afiyet olsun 1 poğaça var menünde ama hiç ekmek tüketmemişin.Iyi aksamlar
Sabah kalkar kalkmaz 3 gun kurusu ve iki büyük bardak su
Kahvaltu 11 gibi
Melemen
Peynir
Tere maydonoz marul
Arada turk kahvesi
Saat 2 3 arasi 1 portakal 1 elma 1 tane de poaca yedim
Aksam 1kepce corba
Yarim balik salata
8 de sutlu kahve
Ödem atıcı tarifinden bende istiyorum sen denedinmi nasıl tuketecegimbende sabah ekmek yersem 1 dilim haşlama yumurta yiyemiyorum malesef ya peynir ya omlet öğlen sulu yemek varsa ondan 4yk yicem akşam çorba salata ve 4 yk yoğurt ara öğünler de şöyle : saat 10 ve 15 gibi ara öğün birinde ceviz birinde meyve arada çiğ badem akşam 8 gibi ılık tarçınlı süt ..
ödem için tarifim olcak ama sana olur mu?
tarçın karanfil limon sanırım birde yeşil çay 1 lt sıcak suya yapıyorsun içine 1 ltde soğuksu ekliyorsun istersen tam bakarım tarifine .
birde sabah kahvltıdan önce 1 çy bardağı kimyonlu ılık su içinde gaz kalmıyor vücütta .
bak şöyle de yapsan olur 1 lt limonlu su 2 lt normal su limonlu suyu sporyaparken yudumla direk yağdan gider
Maşallah kızın kaç yaşında.sende sorun neydi bende yaptıracağım kg verirsem tabeenasıl bi tedavi uyguluyolar peki benim kızımda tüp bebek
Hoş geldin yaramaz kedi :)))
Hoş geldin yaramaz kedi :)))
Hoşgeldin canıımmm
Senin bu azmin banada güç veriyor bı an utandım kendim den.bu pazartesi benim için tam diyete başlatıcı misafirlerim gidecekler.takipteyim seni:)))Teşekkür ederim balım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?