Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aklım sizde kaldı napıyonuz bakayım
yürüyüşe başlamadan önce bir hal hatırınızı soram bi gaza gelemde hızlı tempoda yürüyem deidm nasıl fikir ama

gülçincim valla bende eşim evdeyken arar konuşurum onun teli bedava olduğu için ben hiç aramam yani ama en son geçen hafta konuşmuştuk işte bu rahimdeki yara olayını felan anlatmıştım
eşime dedimki annen arayıp sormuyo hiç naptın felan diye bende aramıycam deidm
dün söyledim bunu duymuş herhaldeki bugün direk beni aradı normalde eşimi çaldırırdı

ya bende sinir oluyorum böyle şeylere işte aramıyo madem merak ediyosun sen ara sor napıyo diye
zaten erkeklere kendi tarafuyla ilgili kötü yorumda bulunmuycaksın hemen alevleniyolar

ya birde ben şu günde 7 mesaj olayını hiç hesaplamıyorum kaç tane yazdığımı felan :26:

kaptan sne hergün yayınlamıyomusun bu listeyi yada hergünün sonunda sıraya koyalım birimiz hesaplayıp yazsın :26:

aynen yaaa.sanki çok ilgililer gibi. bide benim ilgimi sorguluyolar.

geldim kızlar akşam üstü pazara gittik mamalarımızı aldık geldik oğlumla sonra parka gittik deli gibi oynadı oğluşum az önce geldik şimdi spor yapıcam.........

gülçinin teklifi idi benimde aklıma yattı kızlar sizlere hedef koydum haftaya bu kilolar verilecek en az yoksa ceza alınacak

14. TAKIM HEDEFLENEN KİLO ÇİZELGESİ

aynalar – 2 kilo
pinkcat87 – 500 gr
triptofan - 700 gr
roseberry – 1 kilo
irras – 1 kilo
fdm – 500 gr
selinay2002 – 500 gr
aysen_34 – 700 gr
emidaf – 1 kilo

esra kendisi 1 kilo hedefim dediği için ona 1 kilo yazdım
gizem diyetten soğumaya başladı biraz motiveye ihtiyacı var geçmişede baktığımızda çok kararsız bir hafta 1 kilo verirken bir hafta 1 kilo alabiliyor bu hafta kendini toplamasını istiyorum o yüzden 1 kilo hedef koydum. kilosuda 90 olduğu için çok zor olmayacak
emidaf yadi fadime yeni diyete başladığı için kilo vermesi hızlı olacaktır o yüzden onun hedefide 1 kilo
aysen ve gülçin 70 li kilolarda olduğu için ve yapacaklarına inandığımdan 700 gr hedef koydum
fadime selinay ve edada 60 lı kilolarda olduğu için 500 gr hedef koydum. fadime ve selinay çok zorlanmayacaklarına inanıyorum ama edanın artık vücut iyice dirence geçtiği için biraz zorlanabilir. edecım bence diyetini değiştir. belki vücut aynı şeylere bağışıklık kazandı. bir altüst etmek gerekiyor

aynen yaaa.sanki çok ilgililer gibi. bide benim ilgimi sorguluyolar.

ben kaynanayla iyiyim daha doğrusu kaynanam çok iyi biridir sağolsun o yüzden art niyet düşünmem hiç ama hastalık olursa konu o zaman celallenirim
arar konuşurum ben yarım saat bazen dertleşiriz yani

seninkiler sana uzakmı sahii sen nerdesin şu an

evet canım ben her gün yayınlıyorum ama paylaşım fazla olduğu için gözden kaçıyor. merak etme cezalı olunca haberin olur
her gün değilde bir hafta boyunca birimiz yapsa daha iyi olur. çünkü hergün olunca sıra çok karışır unutmak daha kolay olur ne dersinzi

geldim kızlar akşam üstü pazara gittik mamalarımızı aldık geldik oğlumla sonra parka gittik deli gibi oynadı oğluşum az önce geldik şimdi spor yapıcam.........
ohh sefanız olsun
son karar taşınmamakdan yana değilmi hayırlısı olsun canım herşeyin
bende kalkıcam spora ama çamaşırları bekliyorum asayımda öyle

bende bir kilo hedef istiyom :92:
ya ben istesemde olmadı bu hafta bi tutarsızlık var :44:
hiç kaçamak yapmadım dün mevlütte yediğim 5 kaşık pilavın dışında :44:

üff ne yapmam lazım kafam karmakarışık oldu
zaten şu sivas olayını atlatayım dönüşte diyetisyene gidicem nasipse
birazda onun vesilesi olsun :96:

bana uyar canım bugünden başlayalım mesela
sen koy sıraya yalnız bizim izin olayı önümüzdeki haftalarda olacak o yüzden bana ya ilk hafta koy ya da 4 5 hafta sonraya

ankaradayım canım onlarda maraşta. ya ben yine aramayacam. söylediklerinden hemen etkilendiğimi düşğnmesinler beni uzaktan kumandayla yönlendiremeyeceklerini anlasınlar.ama ben eşime kızgınım çok toy. zaten yaş itibariye de küçüğüz daha. hemen dolduruşa gelebiliyor. ya acaba dedim hemen arasamda oğullarına sölediklerini hemen bana sölediğini, eşime beni şikayet ettiklerinde duyduğumu anlasınlar mı dedim. ama aramamak daha iyi gibi geldi. sence?

istediğin bir kilo olsun canım
yok mu artıran

14. TAKIM HEDEFLENEN KİLO ÇİZELGESİ

aynalar – 2 kilo
pinkcat87 – 500 gr
triptofan - 700 gr
roseberry – 1 kilo
irras – 1 kilo
fdm – 500 gr
selinay2002 – 500 gr
aysen_34 – 1 kilo
emidaf – 1 kilo

canım şimdi onları en iyi sen tanırsın..arasan şikayet ettiğini belli etsen bundan hoşnutmu olur
yani bak oğlum hemen aradı kızdı ohh iyi oldu gibilerinden mi düşünür

ya da keşke bişey demeseydim bak hemen aramış sölemiş diye utanırmı :26:

kızlarr hepiniz eiyi akşamlar :92::92:
eve geldim etrafı toparla yemek yap hazırla topla v.s yoruldum walllaa
daha şimdi oturabildim hafiften acıkmaya başladım hemen beşibiyerde yaptım kendime içinede ufak bi dilim elma attım içiyorum

ahh ahhh elimde olsa ben hedefi direk 5 derim ama
istesekde çabalasakda gitmiyo körolası yağlar

afiyet olsun canım hedef kilonu gördün mü

iyi akşamlar kuzum
bende yürüyüşümü yapayım içicem 5 1 yerdemi

bende pek tanımıyorum açıkcası. evleneli çok olmadı yazın evlendik.ama adı kaynana olunca pek hüsnüzan besleyemiyorum. çokda melek gibi değil yani çaktırmadan laf sokan cinsten.amaaann iyii ki yakın değilmişiz..

bende ilk başlarda pek iyi düşünmüyodum birazda çevremizde gördüğümüz kötü örneklerden olsa gerek
arı gibi laf sokanlardan nefret ederim bende ama sen ne yapacağını bilirisn kuzum

yaşın kaç canım eşimde toy demişsinde

canımm walla bu iyi olmuş en azından ceza alma korkusu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…