- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.801
afiyet olsun canım hedef kilonu gördün mü
bende ilk başlarda pek iyi düşünmüyodum birazda çevremizde gördüğümüz kötü örneklerden olsa gerek
arı gibi laf sokanlardan nefret ederim bende ama sen ne yapacağını bilirisn kuzum
yaşın kaç canım eşimde toy demişsinde
canım şimdi yarından itibaren değilmi bugünü saymıyoruzGÜNLÜK PAYLAŞIM TAKİP ÇİZELGESİ
14 � 20 mayıs aysen_34
21 -21 mayıs selinay2002
28 mayıs � 3 haziran fdm
4 -10 haziran aynalar
11 � 17 haziran pinkcat87
18 � 24 haziran triptofan
25 haziran � 1 temmuz roseberry
2 - 8 temmuz irras
9 � 15 temmuz emidaf
HERKES BİR HAFTA BOYUNCA HERGÜN KİM NE KADAR MESAJ YAZMIŞ BAKIP LİSTEYİ YAYINLAYACAK.
amaninnn sen bendende küççükmüşsün kızağustosta 24 e girecem. eşimde 26 yaşında.güççüğüz bu zaman göre.
7 -13 mayıs fdm
GEÇEN HAFTAKİ GÜN GÜN YOKLAMAYI FADİME ALACAK. FADİME YARIN BU LİSTE HAZIR OLMASI LAZIM. ÖZEL MESAJDA ATACAM EĞER GÖRMEZSEN DİYE
HERGÜN MESAJ SAYISINI AYSEN SEN YAPIYORSUN CANIM YARINDAN İTİBAREN
14 – 20 mayıs aysen_34
ankaradayım canım onlarda maraşta. ya ben yine aramayacam. söylediklerinden hemen etkilendiğimi düşğnmesinler beni uzaktan kumandayla yönlendiremeyeceklerini anlasınlar.ama ben eşime kızgınım çok toy. zaten yaş itibariye de küçüğüz daha. hemen dolduruşa gelebiliyor. ya acaba dedim hemen arasamda oğullarına sölediklerini hemen bana sölediğini, eşime beni şikayet ettiklerinde duyduğumu anlasınlar mı dedim. ama aramamak daha iyi gibi geldi. sence?
canım şimdi yarından itibaren değilmi bugünü saymıyoruz
birdeeee çoklu mesajlarda nasıl sayıcaz o zaman ben yanımda bir liste bulundurayım her girdiğimde kim ne kadar yazmış bir çizik atarım
evet canım yarından itibaren başlıyorsun. toplu mesajları 1 mesaj sayıyoruz. yoksa işin içinden çıkamayız canım onlarıda tek tek saymaya kalkarsak
aslıcım 2 ayrı liste mi olacak yaa çok karışmaz mı. 1 kişi hazırlasa, o hafta günü gününe yazarsak işimiz kolaylaşır. yani gülçin 4 aslı 5 filan diye yazarsak paylaşım yapmayanda ortaya çıkar zaten. böle biraz karışabilüüüü. sen bilrisin yine de.
yine ben geldim bir türlü dinlenemedim kendimi kötü hissediyorum.uykusz aksi lanet
canım şöyle olacak biri geçen haftaya bakarken diğeri bu hafta gün gün yazacak. ikisi aynı tarihdekilere bakmıyor. onun için 2 liste var.
bide takımda ne kadar çok kişiye görev verirsek onlarda daha fazla takıma uğrayacakları için faydası olur diye düşünüyorum.
14. takım için bi dosya açtım içine herşeyi belge belge yerleştirdim inş karışmayacak
hoşgeldin canım okul seni baya yoruyor. lise öğrencileri zordur gerçi benimkilerinde az kalır tarafları yok ya
canım her hafta hedef koyuyoruz hedefine ulaşamıyan cezalandırılacak. senin hedefin bu hafta 500 gr vermek
yine ben geldim bir türlü dinlenemedim kendimi kötü hissediyorum.uykusz aksi lanet
evet canım aslında normal bir lise olsa bu kadar olmaz meslek lisesi olunca ve hepsi erkek olunca mahvoluorm.
500 gr inşallah veririm cnm.ceza ne bu arada
iyi o zaman yazdıysan. ama benim azcuk kafam karıştı da neyse hatırlatırız birbirimize.
volkan konaktan çal çal yaz buraya. bacım nasılsın. bugün ben 8 lerin olduğu katta nöbetçiydim bittim yaaa. çocuğun biri gözüme baka bakaaa okuldan kaçtı zibidi.
sus kıs sus... valla nasıl rakibim ben ya... yarın da arkaşdaşa güne gitcezbu hafta şansım kilonun haftanın ilk günlerinde gitmesiydi aslında ama arkadaşlara gittiğimde bile 1200 kaloriyi geçmedim hiç....
heheh yarışa başlayana bak..............
kızlar hepinizi tebrik ediyorum sadece irras ve ben verememişim.. inşallah biz de haftaya telafi ederiz.. aslı tebrikler.. durmak yok diyete devamm14. TAKIM 206. ETAP
aynalar ( 102,9 / 99,4 / 3,5 / 3,40% )
pinkcat87 ( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46% )
triptofan ( 78,0 / 77,5 / 0,5 / 0,64% )
anşaaa ( 81,1 ) 4. takıma transfer oldu
nev81 ( 91,0 ) 7. takıma transfer oldu
roseberry ( 70,4 / 70,2 / 0,2 / 0,28% )
irras ( 90,1 / 90,1 / 0,0/ 0,00% )
fdm ( 67,4 / 67,4 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 66,5 / 65,9 / 0,6 / 0,90% )
aysen_34 ( 75,2 / 74,7 / 0,5 / 0,66%)
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 615,3 / 609,7 / 5,6 / 0,91% )
kızlar tebrik ederim sizi bu hafta 2. olduk. bende bireyselde 1. oldum çok mutluyum
geçen cuma 102.9 dum bu pazartesi tartıldığımda 103,5 olmuştum pazartesi diyete başladım aynı anda spora 4 günde 4.1 kilo verdim
belki şuan çok fazla geliyo ama inanın buna ihtiyacım vardı
anammm gelmiş esra..hoş gelmiş...canımcım akşam bildirdim kilomu bugünde kendimi toparladım sonra evi biraz toparladım giremedim.
süpersin fadime,daha yolun başındasın ne kilolar gidecek, bak bizimle takılmaya devam et tebrik ediyorum seni....
daha kesin değil ama somut bişey olsun herkes görsün diye bide hava alınmış olur diye takım takım gezelim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?