Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

GÜNLÜK PAYLAŞIM TAKİP ÇİZELGESİ

14 – 20 mayıs aysen_34
21 -21 mayıs selinay2002
28 mayıs – 3 haziran fdm
4 -10 haziran aynalar
11 – 17 haziran pinkcat87
18 – 24 haziran triptofan
25 haziran – 1 temmuz roseberry
2 - 8 temmuz irras
9 – 15 temmuz emidaf

HERKES BİR HAFTA BOYUNCA HERGÜN KİM NE KADAR MESAJ YAZMIŞ BAKIP LİSTEYİ YAYINLAYACAK.

afiyet olsun canım hedef kilonu gördün mü

gördüm canımm wallaaa vermem lazım başka yolu yokk hem dikkat edince gitmeyecek gibide durmuyoo

ama yarın anneme gidicem
bayadırda gidemiyorum 3 ay olmuştur derslerden felan özledim bayaa zateenn o geldi aralarda ama olsunn
şimdi annemde artık bi hafta sonu kahvaltısı hazırlarki sorma :18::18:
cola sınavından geçtim eğer bu kahvaltı sınavından da geçersemmm müthiş olacak

ağustosta 24 e girecem. eşimde 26 yaşında.güççüğüz bu zaman göre.

7 -13 mayıs fdm
GEÇEN HAFTAKİ GÜN GÜN YOKLAMAYI FADİME ALACAK. FADİME YARIN BU LİSTE HAZIR OLMASI LAZIM. ÖZEL MESAJDA ATACAM EĞER GÖRMEZSEN DİYE

HERGÜN MESAJ SAYISINI AYSEN SEN YAPIYORSUN CANIM YARINDAN İTİBAREN
14 – 20 mayıs aysen_34

canım şimdi yarından itibaren değilmi bugünü saymıyoruz
birdeeee çoklu mesajlarda nasıl sayıcaz o zaman ben yanımda bir liste bulundurayım her girdiğimde kim ne kadar yazmış bir çizik atarım
ağustosta 24 e girecem. eşimde 26 yaşında.güççüğüz bu zaman göre.
amaninnn sen bendende küççükmüşsün kız
bende 25 yaşındayım 22 yaşını bitiriyodum evlendim ben 2,5 senelik evliyiz eşimde benden 18 ay büyük
aslında bizde küçük evlendik şöyle bakınca

aslıcım 2 ayrı liste mi olacak yaa çok karışmaz mı. 1 kişi hazırlasa, o hafta günü gününe yazarsak işimiz kolaylaşır. yani gülçin 4 aslı 5 filan diye yazarsak paylaşım yapmayanda ortaya çıkar zaten. böle biraz karışabilüüüü. sen bilrisin yine de.

canımm hayatının en kötü 1 yılını ,dönemini ve inanın kızlar abartmıyorum yemin ederim hayatınızda görebileceğiniz en kötü kaynanayla aynıı evdeee geçirmiş biri olarak seni şöyle motive etmeye çalışıyımm hııı bide pasifff bir eş
çok şanslısın ki uzaktaa aynı evde değilsiniz ve yakında değilsiniz yani en fazla telefonla sinirlendirip seni üzmeye çalışabilir ve eleştirir ya aynı evde olsanız bi düşünsene o zaman daha kötü herşeyine yorum yapar eleştiriri v.s v.s onun için bence takma kafana ne kadar uzak o kadar iyi (tabi bu tüm kaynanalar için geçerli değil kızlar aralarında anne gibi davrananlarda vardır)

canım şimdi yarından itibaren değilmi bugünü saymıyoruz
birdeeee çoklu mesajlarda nasıl sayıcaz o zaman ben yanımda bir liste bulundurayım her girdiğimde kim ne kadar yazmış bir çizik atarım

evet canım yarından itibaren başlıyorsun. toplu mesajları 1 mesaj sayıyoruz. yoksa işin içinden çıkamayız canım onlarıda tek tek saymaya kalkarsak

yine ben geldim bir türlü dinlenemedim kendimi kötü hissediyorum.uykusz aksi lanet

canım şöyle olacak biri geçen haftaya bakarken diğeri bu hafta gün gün yazacak. ikisi aynı tarihdekilere bakmıyor. onun için 2 liste var.
bide takımda ne kadar çok kişiye görev verirsek onlarda daha fazla takıma uğrayacakları için faydası olur diye düşünüyorum.

14. takım için bi dosya açtım içine herşeyi belge belge yerleştirdim inş karışmayacak

yine ben geldim bir türlü dinlenemedim kendimi kötü hissediyorum.uykusz aksi lanet

hoşgeldin canım okul seni baya yoruyor. lise öğrencileri zordur gerçi benimkilerinde az kalır tarafları yok ya

canım her hafta hedef koyuyoruz hedefine ulaşamıyan cezalandırılacak. senin hedefin bu hafta 500 gr vermek

iyi o zaman yazdıysan. ama benim azcuk kafam karıştı da neyse hatırlatırız birbirimize.

evet canım aslında normal bir lise olsa bu kadar olmaz meslek lisesi olunca ve hepsi erkek olunca mahvoluorm.
500 gr inşallah veririm cnm.ceza ne bu arada

evet canım aslında normal bir lise olsa bu kadar olmaz meslek lisesi olunca ve hepsi erkek olunca mahvoluorm.
500 gr inşallah veririm cnm.ceza ne bu arada

daha kesin değil ama somut bişey olsun herkes görsün diye bide hava alınmış olur diye takım takım gezelim diyorum

Son düzenleme:
iyi o zaman yazdıysan. ama benim azcuk kafam karıştı da neyse hatırlatırız birbirimize.

merak etme canım listeler kayıtlı bende

volkan konaktan çal çal yaz buraya. bacım nasılsın. bugün ben 8 lerin olduğu katta nöbetçiydim bittim yaaa. çocuğun biri gözüme baka bakaaa okuldan kaçtı zibidi.

bende kat nöbetçisiydim bir kişi bahçeye bakıyor diğeri 3 kata birden bakıyor çok zor oluyor. 3. katta 2. kademe var nefret ediyorum ordan

bu hafta şansım kilonun haftanın ilk günlerinde gitmesiydi aslında ama arkadaşlara gittiğimde bile 1200 kaloriyi geçmedim hiç....

heheh yarışa başlayana bak..............
sus kıs sus... valla nasıl rakibim ben ya... yarın da arkaşdaşa güne gitcez

kızlar hepinizi tebrik ediyorum sadece irras ve ben verememişim.. inşallah biz de haftaya telafi ederiz.. aslı tebrikler.. durmak yok diyete devamm

anammm gelmiş esra..hoş gelmiş...

kızlar 7-13 mayıs arası yoklama çizelgesini bildiriyorum

aynalar + + + + + + +
triptofan - + + + + + +
fdm - - + + + + +
irras + - + + + + +
pinkcat87 + - + + + + +
starlicya35 - - - + + + + yeni üye :81::81:
aysen34 + + + + + + +
emidaf - - - + + + + yeni üye:81::81::81:
selinay2002 + + + + + + +
rosebery + + + + + + +
fadime02 - + - - - - -
yasgo - - - - - + -

bu son iki arkadaşı anlamadım

takıma yeni gelen arkadaşlarımız acayip renk ve paylaşım kattılar kendilerini tebrik ederiz.. selinay ve ayşen hem eski hem de güzel paylaşımları var.. bazı arkadaşları aramızda daha çok grmek istiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…