Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spordan sonra derin bir uyku çöktü bana da daldım gittim:)))

Bende telden giriyorum kusum ama olmadi hic ben genelde çok bildirim var diye göremiyorum evet kadıncağız hasta olmuş InshAllah birdaha yapmaz böyle birsey. Hiç kıskanmadık ahahahaha
Allah Allah bende hep boyle okuyr
ben gercktn kisknmadm az gitsin oz gitsn. vucuda eziyet etmeye ne gerek var 61 kg birfe . 100 80 vs olsa tm p kilolarda bpl hider yine bile fazla gerci

Kız haftaya kaç kilo olmuş takip edelim. hatta bikaç hafta takip edelim
evet evet bnmde aklimdm o gecti

Ben de 4 kilo vercem ama hasta olmadan inşallah
ins cnm saglikla ver 2 kg ver bir sonraki haftada verirsn oh mis 1 haftaya 4 kg cok fazla uzmanlar haftalik 1 kg ideal diyir belli kilodakilere
Kahvaltı yaptım şimdi sizce spor ne yapayım evden çıkmadan bol kalori yaktiracak
zumba en cok terleten
Ben hem uyuz oldum hemde kıskandım. Ama şaka bi yana gerçekten sağlıklı degil. Ben ac kalarak 1.5 kilo zooor vermiştim. Çalışan biri böyle ölüm diyetine giremez
imzalyrmm

Tabiki sağlıklı değil o kadar vücudu zorlamamak gerek. Bende acaba düğünü olacakta ondanmı acele ediyo dedim ama değilmiş neyse artık senle ponçik yaparsınız düğüne az kala
imzami atyrm

imzami atiyrm

Banada öyle oluyor ikidk da bir ayn sayfayi tikliyorum msj varmi die oyle goruyorum geldigini :))
neden acaba selcmmm

Ayy tartildim dün coh az yimeme ragmen tursuyu biraz fazla yemiştim 600 gr arti çıktım bu nedir ya
Niye yedin niye niye söyle bana niye yedin o turşuları niye niye

Lavmayi nasıl yaptınız

Yaptım sporuda tatlimm 500 eksideyim su an
Ohh süpersin bende evde dursam uyacam da duramıyorum 3 gündür evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…