- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.301
O kadarini yapmazsin sen iyi gızsın
He geldim hem temizlik yapiyom hem size yaziyomOooo kimler gelmiş
O kadarini yapmazsin sen iyi gızsın
He geldim hem temizlik yapiyom hem size yaziyom
Tesettür lu kedi benim gibi :))) coh datli olmuslar yazih kedilere
Odemdir canim hemen kg olcak degilya canini sıkma
Ayy tartildim dün coh az yimeme ragmen tursuyu biraz fazla yemiştim 600 gr arti çıktım bu nedir ya
Bu kedide gozu benli gibi ben gibi :)))) ahahhaaahaajaaggkj
Demek gozünde ben varrrBu kedide gozu benli gibi ben gibi :)))) ahahhaaahaajaaggkj
He gi agahabhabahBu kedide gozu benli gibi ben gibi :)))) ahahhaaahaajaaggkj
Hee ama deli gibi takmisiz kiloya iste artik accik arti görsem sinir oluyomOdemdir canim hemen kg olcak degilya canini sıkma
Yaptım sporuda tatlimm 500 eksideyim su anPRotein candır . spor ile destekledin mi direk yağdan gidiyor
Spordan sonra derin bir uyku çöktü bana da daldım gittim:)))Verilir kiz be yıllar önce ahmet marankinin beden temizligini yapmistik bir hafta da 5 kg verdimdi inan abartmiyorum hic yag ne peyniri r tere yag ne yoktu pirasa lahana çorbası ve kuru üzüm kayisi ve fındık yedik sabahlari lavman yapmistik hep sabah saat 5 gibi .sonra kayvaltida birer su bardagi kirmizi pancar suyu havuc suyu yesil elma suyu beyaz lahsna maydonoz karisimi suyu kati meyve sikacagindan sikip ictik inanılmaz ama cok guzel dinclik vermisti ilk ve son gun cok zorlandik..
Sonra bi ay icinde geri almistik kglari dikjatmi edemedim naptim hatirlamimm 7 yil olmuştu
kandirikcilik yokkkEki Görüntüle 2101564 Ne dedim ki simdi ben
Ahahahshshshhshs
kandirikcilik yokkk
Kesinlikle ahahabgagahahahAhahahshshshhshssac rengi azicik fazla açik olmus ama evet ben
Allah Allah bende hep boyle okuyrBende telden giriyorum kusum ama olmadi hic ben genelde çok bildirim var diye göremiyorumevet kadıncağız hasta olmuş InshAllah birdaha yapmaz böyle birsey. Hiç kıskanmadık ahahahaha
evet evet bnmde aklimdm o gectiKız haftaya kaç kilo olmuş takip edelim.hatta bikaç hafta takip edelim
ins cnm saglikla ver 2 kg ver bir sonraki haftada verirsn oh mis 1 haftaya 4 kg cok fazla uzmanlar haftalik 1 kg ideal diyir belli kilodakilereBen de 4 kilo vercem ama hasta olmadan inşallah
zumba en cok terletenKahvaltı yaptım şimdi sizce spor ne yapayım evden çıkmadan bol kalori yaktiracak
Ben hem uyuz oldum hemde kıskandım. Ama şaka bi yana gerçekten sağlıklı degil. Ben ac kalarak 1.5 kilo zooor vermiştim. Çalışan biri böyle ölüm diyetine giremez
Tabiki sağlıklı değil o kadar vücudu zorlamamak gerek. Bende acaba düğünü olacakta ondanmı acele ediyo dedim ama değilmişneyse artık senle ponçik yaparsınız düğüne az kala
imzami atiyrmIyi 2 hafta önceden başlasam 7 kilo veririm ahahahaha böyle bir saçmalık var mi. O kaybedilen sadece su. Kas yapıp yağ kaybetmek gerekir. Ve bu şekilde kas ve su kaybı yaşanıyor ve heryer sarkiyor. Haftada 1 detoks yaparsın ama 3 4 kilo nedir yahuuu. Şuan düşündümde, biz hep kiloda yarışma yapıyoruz ne kadar çok okadar iyi diye. Sağlıksız olduğu halde :/ kafamda deli sorularbeen sadece bu 60 kilo olan arkadaş icin konusuyorum. Gülümse mesela baya kilosu vardi onda normal ama 60 kiloluk biri 3 4 kilo ve re mez
neden acaba selcmmmBanada öyle oluyor ikidk da bir ayn sayfayi tikliyorum msj varmi die oyle goruyorum geldigini :))
Niye yedin niye niye söyle bana niye yedin o turşuları niye niye
Ayy tartildim dün coh az yimeme ragmen tursuyu biraz fazla yemiştim 600 gr arti çıktım bu nedir ya
Lavmayi nasıl yaptınızVerilir kiz be yıllar önce ahmet marankinin beden temizligini yapmistik bir hafta da 5 kg verdimdi inan abartmiyorum hic yag ne peyniri r tere yag ne yoktu pirasa lahana çorbası ve kuru üzüm kayisi ve fındık yedik sabahlari lavman yapmistik hep sabah saat 5 gibi .sonra kayvaltida birer su bardagi kirmizi pancar suyu havuc suyu yesil elma suyu beyaz lahsna maydonoz karisimi suyu kati meyve sikacagindan sikip ictik inanılmaz ama cok guzel dinclik vermisti ilk ve son gun cok zorlandik..
Sonra bi ay icinde geri almistik kglari dikjatmi edemedim naptim hatirlamimm 7 yil olmuştu
Ohh süpersin bende evde dursam uyacam da duramıyorum 3 gündür evdeYaptım sporuda tatlimm 500 eksideyim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?