- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.321
Tursu da yiyemiyoh gonlumuzceNiye yedin niye niye söyle bana niye yedin o turşuları niye niye
Lavmayi nasıl yaptınız
Ohh süpersin bende evde dursam uyacam da duramıyorum 3 gündür evde
Yime . Ben bu ara sürekli süs biberi turşusu yiyorum pek güzel oluyor. Bende olcam ama belirti yoq dahaTursu da yiyemiyoh gonlumuzceayy insallah yarin yine 53 çıkarım o kadar açtım ki dün yatarken ama karnim cok sisti yarin da regl gunum
Yimem hedefe kadar bidaYime . Ben bu ara sürekli süs biberi turşusu yiyorum pek güzel oluyor. Bende olcam ama belirti yoq daha
Bende çay içiyorum. Teyzoslarim ile sözde bugün de yapacaktımYimem hedefe kadar bidaregl şişkinliği de vardir bizde ben spor yapiyom
Karnim varya acayip sis ya elma cayi mi yapsam ne yesil cayli falanBende çay içiyorum. Teyzoslarim ile sözde bugün de yapacaktım
Yok kuzum rahmetli anneanneme geldik teyzemler burda pastalar yapmışlarKarnim varya acayip sis ya elma cayi mi yapsam ne yesil cayli falansen evde degil msn aksam yaparsin
Naptın kuzumslm kizlar ben geldim nasilsinix
Anladim ama ilk sefer oyle olucak herhalde degilmiKuzu listeden akc kiloyla ciktiysan onun uzerinden hesplancak etap sayisina boluncek izinden donuyosun ya
Sen de yidin mi pehiYok kuzum rahmetli anneanneme geldik teyzemler burda pastalar yapmışlararaba bakacaz beğenirsek alcaz haber bekliyoruz.
Arabami alacaksnz cnm hayrli olsunYok kuzum rahmetli anneanneme geldik teyzemler burda pastalar yapmışlararaba bakacaz beğenirsek alcaz haber bekliyoruz.
evi sildim supurdum cok yoruldm sen naptn cnm nasilsnNaptın kuzum
Yerim senin imzalarınıAllah Allah bende hep boyle okuyr
ben gercktn kisknmadmaz gitsin oz gitsn. vucuda eziyet etmeye ne gerek var 61 kg birfe . 100 80 vs olsa tm p kilolarda bpl hider yine bile fazla gerci
evet evet bnmde aklimdm o gecti
ins cnm saglikla ver 2 kg ver bir sonraki haftada verirsn oh mis 1 haftaya 4 kg cok fazla uzmanlar haftalik 1 kg ideal diyir belli kilodakilere
zumba en cok terleten
imzalyrmm
imzami atyrm
imzami atiyrm
neden acaba selcmmm
yiiiiYerim senin imzalarını
Valla daha iyi oldum ise baslayali. Demekki beni iş paklıyormuşyiiii
nbr kuzum tamamen iyilestin mi
Valla daha iyi oldum ise baslayali. Demekki beni iş paklıyormuşsenden nbr. Seni görünce su emoji aklima geliyor hep ahaha
Sen gece bebisi uuutuyorsun ya ondan aklima geliyorboyle sefkat dolu anayim ya ondn geliyrdur aklina
iyi ya daha iyi olmana sevindm neydi o oyle 1 yildir hastaydin sanki
bunyene evde durmk agir geldiyse demek
Ben yiyom peh güzel oluyor.aldık şükür kuzum satmıştık arabayı bulamamıştık istedigimiz gibi bu gün şans eseri denk geldik sağol kuzum daha iyileri senin olsun.Sen de yidin mi pehi
Araba mi alcaksiniz hayirli olsun kuzum simdiden
Tarsusa geldim bende teyzelerimle annemlerle beraber cızlı bir gün oldu benim için. Hafta içi yaptım ben temizliği hafta sonu kafam rahat etti. Sağol kuzum aldık şükür daha iyileri sizin olsun. Aklıma sizin arsa olayı geldi annenlere dedin mi ?Arabami alacaksnz cnm hayrli olsun
evi sildim supurdum cok yoruldm sen naptn cnm nasilsn
Hayırlı olsun tekerimi yamuk neBen yiyom peh güzel oluyor.aldık şükür kuzum satmıştık arabayı bulamamıştık istedigimiz gibi bu gün şans eseri denk geldik sağol kuzum daha iyileri senin olsun.
Tarsusa geldim bende teyzelerimle annemlerle beraber cızlı bir gün oldu benim için. Hafta içi yaptım ben temizliği hafta sonu kafam rahat etti. Sağol kuzum aldık şükür daha iyileri sizin olsun. Aklıma sizin arsa olayı geldi annenlere dedin mi ?
Düzeltmek lazım gel islatak düzelsinHayırlı olsun tekerimi yamuk ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?