- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.341
Düzeltmek lazım gel islatak düzelsin
Öldür onuuuu bebeğiiiiiim4 kilo için 2. Gün -500 hedefe 3.5 kala
Sabah aç karnına ılık limonlu su
2 bardak daha su
Yarım saat sonra 2 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
1 yeşil biber
1 kırmızı biber
5 zeytin
1 saat aerobikLuluuu94 kaç puandi tabloyu göremedim
Ara
1 armut
2 bardak su
Ogle
2 bardak su
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase havuçlu yoğurt
Ara
1 avuç ceviz
2 bardak su
Akşam
2 bardak su
2 yemek kaşığı hamsi bugulama
3 dal roka
2 dal maydanoz
Ev yapımı sekrsizş limonata
2 bardak su
30 dk zumba
Tekrar 3 bardak suLuluuu94
İçim dişim su oldu :)))
Ara
Tarçınlı süt (daha içmedim)
Spor timeHuhuu kızlar nabersinjz
Aç ayı oynamazdi ama olsundu doymadım yaa canım şekerli şekerli şeyler istiyor kurabik istiyoooorÖldür onuuuu bebeğiiiiiim
Şu spor dakikalarını neden yuvarlamıyon Allasen
Dayaan azı gitti çoğu kalduAç ayı oynamazdi ama olsundu doymadım yaa canım şekerli şekerli şeyler istiyor kurabik istiyoooor
Diren canım hele emzirirken çok şanslıyızAç ayı oynamazdi ama olsundu doymadım yaa canım şekerli şekerli şeyler istiyor kurabik istiyoooor
Hemen tarçınlı sütünü içAç ayı oynamazdi ama olsundu doymadım yaa canım şekerli şekerli şeyler istiyor kurabik istiyoooor
Aynen bacım gel etme yemeFavelayn canım sakın pes etme cuma günü tartıyı düşün şimdi yesen ne olcak o tatlı şeyleri en fazla bir saat sonra yememiş gibi olacaksın tartı seni daha fazla mutlu edecek...
Hem hedefine ulaşınca yiyeceksin zaten istediğinden azar azar tabi
Ne yiyon sen peh guzelllBen yiyom peh güzel oluyor.aldık şükür kuzum satmıştık arabayı bulamamıştık istedigimiz gibi bu gün şans eseri denk geldik sağol kuzum daha iyileri senin olsun.
Tarsusa geldim bende teyzelerimle annemlerle beraber cızlı bir gün oldu benim için. Hafta içi yaptım ben temizliği hafta sonu kafam rahat etti. Sağol kuzum aldık şükür daha iyileri sizin olsun. Aklıma sizin arsa olayı geldi annenlere dedin mi ?
Bende gelecemDüzeltmek lazım gel islatak düzelsin
Abbooo hamurları gömmüşünIyi aksamlar arkadaşlar
Sabah 3gun kurusu ustune 3 bardak su
Kahvarlkti 11 de
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir
6 badem
Maydonoz
Bi tadimlik ev pizzasi
Aksam
5.30
3dilim etliekmek
Ayran
4 kasik corba
1 dilim pizza
Bugun hareketli bi gun geceirdim ınsallah bu hamurlar cok etkilemez belki ip atlarim bugun bitmeden
yok canım tatlını yerim ama
Bizde de broadway vardıNe yiyon sen peh guzelllayy ni guzelll bizde değiştirmek istiyoz bi kac seneye anca ama şahinimizi
Gel gelBende gelecem
Aslinda 30 dk twist stepper yapacadim bahtim 32 olmus indim ağırlığa gectim agirlikda da pilim bitince duruyom ondanŞu spor dakikalarını neden yuvarlamıyon Allasen
Şahinimizi bek seviyom ben ilk goz agrimiz
Hemen yapıp paketliyorum
Bizde de broadway vardıyeter didik bizi çok yolda bıraktı şahin annemlerde vardı eskilerden onda araba kullanmayı öğrenmiştim
Gel gel
Evet çok zor 3 4 aydır satmıştık rezillik resmen yağmur olunca dışarı çıkamıyoruzŞahinimizi bek seviyom ben ilk goz agrimizarabasizlik cok zor yaa getirip götürsün 1 dene ossun yeter
Demi yaaEvet çok zor 3 4 aydır satmıştık rezillik resmen yağmur olunca dışarı çıkamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?