- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.361
Aynen ya bugun böyle oldu kac kalori acaba bigun ku menümAbbooo hamurları gömmüşün
Demek gozünde ben varrr
Yok canim dudagim ustunde vardi aldirdim benleri coktu aldirdim hep :))Demek gozünde ben varrr
Yarın çok dikkat et baya batırmışın yoksa haftaya toparlamak zor olur.Aynen ya bugun böyle oldu kac kalori acaba bigun ku menüm
Bidaha yuvarlaAslinda 30 dk twist stepper yapacadim bahtim 32 olmus indim ağırlığa gectim agirlikda da pilim bitince duruyom ondan
Sağol kuzum aminDemi yaakazasiz belasiz kullanin insallah
Bende çok yedim nenemdeyiz diye çok aç kaldımCok yedim bennnspor yapıyom eritmek için
Canim 1000 tane ip atladim bide misir puskuli kiraz sapi sinemaki ve kus burnu kaynatıyorum kurtarmaz miYarın çok dikkat et baya batırmışın yoksa haftaya toparlamak zor olur.
Simdi yapiyom yuvarlarimBidaha yuvarla
regl seysi heralde bende cok guzel yemistim aksam bi anda bi tabak kraker ve nesfit yedim 5 6 tane biskuvi ve 3 kare de bitter bi bardak sütleSağol kuzum amin
Bende çok yedim nenemdeyiz diye çok aç kaldımregli olacak gibi belim de ağrıyor
Neler yedin bahmadim simdi bahacamLutfen cevap verin yediklerim mideme oturdu ipi de atlayınca icime de oturdu ayrica off off
Iyi aksamlar arkadaşlar
Sabah 3gun kurusu ustune 3 bardak su
Kahvarlkti 11 de
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir
6 badem
Maydonoz
Bi tadimlik ev pizzasi
Aksam
5.30
3dilim etliekmek
Ayran
4 kasik corba
1 dilim pizza
Bugun hareketli bi gun geceirdim ınsallah bu hamurlar cok etkilemez belki ip atlarim bugun bitmeden
Bgn gitti canim ya son gundu halbuki of ofNeler yedin bahmadim simdi bahacamay sen dukani tamamlamadin mi
Canim iki ogun yemem ve toplam kalori dusunulurse bide 1000 ip off kurtarmaz miKarbonhidratlari götürmüşsün
Tuhh yaaaBgn gitti canim ya son gundu halbuki of of
Yediklerinin ustune mi atladin cok iyi aslinda bende spor yapiyom simdi insallah arti yapmaz yarin da cok hafif beslenirizCanim iki ogun yemem ve toplam kalori dusunulurse bide 1000 ip off kurtarmaz mi
Kac kilo verdin dukanla canimCanim iki ogun yemem ve toplam kalori dusunulurse bide 1000 ip off kurtarmaz mi
Valla pek vermedim cunku geçen haftasonu pasta kisir tursu filan yemistim pazartesi 64bgosteriyordum cuma ve bugum 62.4 bi de regl iste çözemedim kac verdiğimi cunku onceki hafta da 62.4 dumKac kilo verdin dukanla canim
Anladim canim yarin detoks çayı hazirlicam kendime ben elmali yesil çaylı maydonoz sapli limonlu falan karnım cok sis hemde az yicemValla pek vermedim cunku geçen haftasonu pasta kisir tursu filan yemistim pazartesi 64bgosteriyordum cuma ve bugum 62.4 bi de regl iste çözemedim kac verdiğimi cunku onceki hafta da 62.4 dum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?