Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Simdi yapiyom yuvarlarim

regl seysi heralde bende cok guzel yemistim aksam bi anda bi tabak kraker ve nesfit yedim 5 6 tane biskuvi ve 3 kare de bitter bi bardak sütleyarin coh hafif yeyip dengelememiz lazim
Öğlen karnıbahar yicem akşam çorba başka türlü gitmicek

Kizlar @MiuLego yla anlaştık 30 gun boyunca hergun 10 dk karin calisicaz kimler takiliyo
Ben varım karın her zaman tercihim kuzum .

Öğlen karnıbahar yicem akşam çorba başka türlü gitmicek

Ben varım karın her zaman tercihim kuzum .
Bende portakalli pirasa yapcam yarin aksama sabah da hafif yerim oglen meyve yeter
Tamam kuzum bende karina agirlik vermis olurumhergun 10 dk abs

Yaparım kuzum biliyon en çok ona ihtiyacım var yanına şınav eklerim plankta yaparım 20 günde bayağı toparlarım
Beraber yaparsak daha duzenli olur ekstra karin çalışanlara liste yapiyim 30/1 falan diye sayariz hergun yapariz

Cok az yemeden gitmiyo artik benimki canim 6 dan once aksam yemeklerimiz yiyelim ve mumkunse aç kalkalim sofradan sen ne onerirsin
Hafta ici 6 dan sonra yemiyorum ben de canim ben artik yoruldum bi yildir inemedim bu kilodan be yapacagim8 bilmiyorum bi liste mi yapsam detoks mu detokslari hic sevmiyorum migrenim tutar diye de korkuyirum

Hafta ici 6 dan sonra yemiyorum ben de canim ben artik yoruldum bi yildir inemedim bu kilodan be yapacagim8 bilmiyorum bi liste mi yapsam detoks mu detokslari hic sevmiyorum migrenim tutar diye de korkuyirum
Bende cok sıkıldım son 4 kilom hemen gitsin dedikce kacamak yapiyom detokslari benimde gozum kesmiyo başım agriyo en iyisi hic karnimi doyurmamak oluyo faydali bisey bile olsa az yeyip hep ac kalkinca gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…