- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.381
Sence bugünü kurtar mis miyimdir obur hafta artik vermek istiyorum yaAnladim canim yarin detoks çayı hazirlicam kendime ben elmali yesil çaylı maydonoz sapli limonlu falan karnım cok sis hemde az yicem
Öğlen karnıbahar yicem akşam çorba başka türlü gitmicekSimdi yapiyom yuvarlarim
regl seysi heralde bende cok guzel yemistim aksam bi anda bi tabak kraker ve nesfit yedim 5 6 tane biskuvi ve 3 kare de bitter bi bardak sütleyarin coh hafif yeyip dengelememiz lazim
Ben varım karın her zaman tercihim kuzum .
Ben esimle calisiyorum hergun cardio arkasi video yapiyoz yarin aksamdan devam ederim ayni kuzenim vardi bu hafta artik toparlarim
Hıı iyi iyi bol bol iç ben akşam 4 kupa yeşil çay içiyorumCanim 1000 tane ip atladim bide misir puskuli kiraz sapi sinemaki ve kus burnu kaynatıyorum kurtarmaz mi
Valla 1000 ip gayet iyi insallah artin olmaz kuzum haftasonu arti olunca haftaici anca o arti gidiyiSence bugünü kurtar mis miyimdir obur hafta artik vermek istiyorum ya
Bende portakalli pirasa yapcam yarin aksama sabah da hafif yerim oglen meyve yeterÖğlen karnıbahar yicem akşam çorba başka türlü gitmicek
Ben varım karın her zaman tercihim kuzum .
Aynen benim hatam hep o oluyor simdi sinemaki li puskullu cay iciyorum yatana kadar da su devamValla 1000 ip gayet iyi insallah artin olmaz kuzum haftasonu arti olunca haftaici anca o arti gidiyi
Şimdi bol bol demlediğin çaydan ve sıcak su içLutfen cevap verin yediklerim mideme oturdu ipi de atlayınca icime de oturdu ayrica off off
Super sporlarimizBen esimle calisiyorum hergun cardio arkasi video yapiyoz yarin aksamdan devam ederim ayni kuzenim vardi bu hafta artik toparlarim
Iciyorum canim simdi de karisik cay yaptım iste yarin da mutlaka spor yapicam tekrar bide sivi beslenmeye calisicamHıı iyi iyi bol bol iç ben akşam 4 kupa yeşil çay içiyorum
Soz canim nr yapip edip telafi edecwm bu günü hafta ici bi yemek programi mi yapsakSuper sporlarimizkacamaklari da kontrol altina aldik mi tamamdir bu hafta baska kacamak yok söz
Yaparım kuzum biliyon en çok ona ihtiyacım var yanına şınav eklerim plankta yaparım 20 günde bayağı toparlarımBende portakalli pirasa yapcam yarin aksama sabah da hafif yerim oglen meyve yeter
Tamam kuzum bende karina agirlik vermis olurumhergun 10 dk abs
Ayy bende yesil cayima biraz sinameki mi koysamAynen benim hatam hep o oluyor simdi sinemaki li puskullu cay iciyorum yatana kadar da su devam
Olur
Cok az yemeden gitmiyo artik benimki canim 6 dan once aksam yemeklerimiz yiyelim ve mumkunse aç kalkalim sofradanSoz canim nr yapip edip telafi edecwm bu günü hafta ici bi yemek programi mi yapsak
Beraber yaparsak daha duzenli olur ekstra karin çalışanlara liste yapiyim 30/1 falan diye sayariz hergun yaparizYaparım kuzum biliyon en çok ona ihtiyacım var yanına şınav eklerim plankta yaparım 20 günde bayağı toparlarım
Hafta ici 6 dan sonra yemiyorum ben de canim ben artik yoruldum bi yildir inemedim bu kilodan be yapacagim8 bilmiyorum bi liste mi yapsam detoks mu detokslari hic sevmiyorum migrenim tutar diye de korkuyirumCok az yemeden gitmiyo artik benimki canim 6 dan once aksam yemeklerimiz yiyelim ve mumkunse aç kalkalim sofradansen ne onerirsin
Tamamdir
Yaparsın bu hafta verirsin inşallahIciyorum canim simdi de karisik cay yaptım iste yarin da mutlaka spor yapicam tekrar bide sivi beslenmeye calisicam
Bende cok sıkıldım son 4 kilom hemen gitsin dedikce kacamak yapiyomHafta ici 6 dan sonra yemiyorum ben de canim ben artik yoruldum bi yildir inemedim bu kilodan be yapacagim8 bilmiyorum bi liste mi yapsam detoks mu detokslari hic sevmiyorum migrenim tutar diye de korkuyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?