Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hafta ici 6 dan sonra yemiyorum ben de canim ben artik yoruldum bi yildir inemedim bu kilodan be yapacagim8 bilmiyorum bi liste mi yapsam detoks mu detokslari hic sevmiyorum migrenim tutar diye de korkuyirum
Sen yeşilçaylı süt detoksu yaptınmı selcanmehmetcan geçen gün yarım gün yaptığını söylemişti. Bende denedim valla iyi geldi. Sabah kahvaltıdan önce 500 ml su içiyorum kahvaltımı yapıyorum sonra sonraki öğünlerde kupama yarım yağlı kaynamış süte yeşilçayımı attım. Sıcak sıcak içtim. Çok güzel temizleniyor bağırsaklar. Şimdi akşamlarıda sıcak sıcak içiyorum çok şükür sindirim sorunu felan yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Sen gece bebisi uuutuyorsun ya ondan aklima geliyor ben valla yarim senedir anca yavaş yavaş düzeliyorum. Haftaya yamulurum yine

yamulma yaa bir bandi bir hastalikti pzlettinn

amin cnm. Kazasiz kullannmayi nasip eysin rabbim. Ben soyleyemedim biraktim akisina

Aç ayı oynamazdi ama olsundu doymadım yaa canım şekerli şekerli şeyler istiyor kurabik istiyoooor
yamacima gel kurabiye canavari derler baa
kandirdimmm menun guzrl cnm bozmaaa devam ett tarcinli sut ic cok seker ihtiyacn olursa pekmez ye bir kasik

canim senin hafta ici menuler guzel oluyor hafta sonu bozuyorsun. Bugun cok hamur isi tuketmissin olmamis

Kizlar @MiuLego yla anlaştık 30 gun boyunca hergun 10 dk karin calisicaz kimler takiliyo
benide aliymisinizdeneyeyim yapabilirsem devam ederimm oluyymuu

Hıı iyi iyi bol bol iç ben akşam 4 kupa yeşil çay içiyorum
tatlim 1 gunde maksimum 2 kupa bitki cayi icilmesi gerekiyor. 4 kupa cok fazla hem sen emziriyorsun emzirenlerin yesil cay icmemesi lazim. Benim ki tavsiye tabiki sen bilirsib

Tamamdir

SekerPancarii
@SchonerDuft
orkide1453
UMEYYE

10 dk Karin çalışcaz hergun bildirelim yarin basliyor
benide aliymisinizz

Tabi aliyiz gell

Benimki çok emmiyor ondan rahatım canım. Napıyorum bileyonmu 1 sallama yeşilçayı 2 kez kullanıyorum fasfakirim

Aynen kuzum yok yemedim zaten tarçınlı süt içtimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…