- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.401
Sen yeşilçaylı süt detoksu yaptınmı selcanmehmetcan geçen gün yarım gün yaptığını söylemişti. Bende denedim valla iyi geldi. Sabah kahvaltıdan önce 500 ml su içiyorum kahvaltımı yapıyorum sonra sonraki öğünlerde kupama yarım yağlı kaynamış süte yeşilçayımı attım. Sıcak sıcak içtim. Çok güzel temizleniyor bağırsaklar. Şimdi akşamlarıda sıcak sıcak içiyorum çok şükür sindirim sorunu felan yaşamıyorum.Hafta ici 6 dan sonra yemiyorum ben de canim ben artik yoruldum bi yildir inemedim bu kilodan be yapacagim8 bilmiyorum bi liste mi yapsam detoks mu detokslari hic sevmiyorum migrenim tutar diye de korkuyirum
Ben
Hangi videoyu yapcazTamamdir
SekerPancarii
@SchonerDuft
orkide1453
UMEYYE
10 dk Karin çalışcaz hergun bildirelim yarin basliyor
Tamamdir
Sen gece bebisi uuutuyorsun ya ondan aklima geliyorben valla yarim senedir anca yavaş yavaş düzeliyorum. Haftaya yamulurum yine
amin cnm. Kazasiz kullannmayi nasip eysin rabbim. Ben soyleyemedim biraktim akisinaBen yiyom peh güzel oluyor.aldık şükür kuzum satmıştık arabayı bulamamıştık istedigimiz gibi bu gün şans eseri denk geldik sağol kuzum daha iyileri senin olsun.
Tarsusa geldim bende teyzelerimle annemlerle beraber cızlı bir gün oldu benim için. Hafta içi yaptım ben temizliği hafta sonu kafam rahat etti. Sağol kuzum aldık şükür daha iyileri sizin olsun. Aklıma sizin arsa olayı geldi annenlere dedin mi ?
yamacima gel kurabiye canavari derler baaAç ayı oynamazdi ama olsundu doymadım yaa canım şekerli şekerli şeyler istiyor kurabik istiyoooor
canim senin hafta ici menuler guzel oluyor hafta sonu bozuyorsun. Bugun cok hamur isi tuketmissin olmamisIyi aksamlar arkadaşlar
Sabah 3gun kurusu ustune 3 bardak su
Kahvarlkti 11 de
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir
6 badem
Maydonoz
Bi tadimlik ev pizzasi
Aksam
5.30
3dilim etliekmek
Ayran
4 kasik corba
1 dilim pizza
Bugun hareketli bi gun geceirdim ınsallah bu hamurlar cok etkilemez belki ip atlarim bugun bitmeden
benide aliymisiniz
tatlim 1 gunde maksimum 2 kupa bitki cayi icilmesi gerekiyor. 4 kupa cok fazla hem sen emziriyorsun emzirenlerin yesil cay icmemesi lazim. Benim ki tavsiye tabiki sen bilirsibHıı iyi iyi bol bol iç ben akşam 4 kupa yeşil çay içiyorum
benide aliymisinizzTamamdir
SekerPancarii
@SchonerDuft
orkide1453
UMEYYE
10 dk Karin çalışcaz hergun bildirelim yarin basliyor
Farketmez kuzum 10 dk karin çalışcaz ne istersenHangi videoyu yapcaz
Canim yapamam sanirim midem kaldirmaz yeşil cayi normalde sevmemSen yeşilçaylı süt detoksu yaptınmı
yamulma yaa bir bandi bir hastalikti pzlettinn
amin cnm. Kazasiz kullannmayi nasip eysin rabbim. Ben soyleyemedim biraktim akisina
yamacima gel kurabiye canavari derler baa
kandirdimmm menun guzrl cnm bozmaaa devam ett tarcinli sut ic cok seker ihtiyacn olursa pekmez ye bir kasik
canim senin hafta ici menuler guzel oluyor hafta sonu bozuyorsun. Bugun cok hamur isi tuketmissin olmamis
benide aliymisinizdeneyeyim yapabilirsem devam ederimm oluyymuu
tatlim 1 gunde maksimum 2 kupa bitki cayi icilmesi gerekiyor. 4 kupa cok fazla hem sen emziriyorsun emzirenlerin yesil cay icmemesi lazim. Benim ki tavsiye tabiki sen bilirsib
benide aliymisinizz
Ama hepimiz aynı videoyu yapalımFarketmez kuzum 10 dk karin çalışcaz ne istersen
Oyle mi dersin tamam o zaman bakiyim bi yarina kadar sizde bakin yarin bi video kararlaştiralimAma hepimiz aynı videoyu yapalım
Tamam canımOyle mi dersin tamam o zaman bakiyim bi yarina kadar sizde bakin yarin bi video kararlaştiralim
Benimki çok emmiyor ondan rahatım canım. Napıyorum bileyonmu 1 sallama yeşilçayı 2 kez kullanıyorum
yamulma yaa bir bandi bir hastalikti pzlettinn
amin cnm. Kazasiz kullannmayi nasip eysin rabbim. Ben soyleyemedim biraktim akisina
yamacima gel kurabiye canavari derler baa
kandirdimmm menun guzrl cnm bozmaaa devam ett tarcinli sut ic cok seker ihtiyacn olursa pekmez ye bir kasik
canim senin hafta ici menuler guzel oluyor hafta sonu bozuyorsun. Bugun cok hamur isi tuketmissin olmamis
benide aliymisinizdeneyeyim yapabilirsem devam ederimm oluyymuu
tatlim 1 gunde maksimum 2 kupa bitki cayi icilmesi gerekiyor. 4 kupa cok fazla hem sen emziriyorsun emzirenlerin yesil cay icmemesi lazim. Benim ki tavsiye tabiki sen bilirsib
benide aliymisinizz
Benimki çok emmiyor ondan rahatım canım. Napıyorum bileyonmu 1 sallama yeşilçayı 2 kez kullanıyorumfasfakirim
Insallah canim simdi sabah tartilinca arti cikmazsak almamis oluyoruz demi1 saat twist shape stepper yaptim insallah yakmışımdır
Evet canim bide yarin aç gezdik mi tamamdirInsallah canim simdi sabah tartilinca arti cikmazsak almamis oluyoruz demi
Hadi insallah bem de tarcinli su iciyorum istah kapatsın diyeEvet canim bide yarin aç gezdik mi tamamdirpazartesi 53,7 olsam yeter cuma 53,7 ydim
Eki Görüntüle 2101937 Fakirleri severim benim gibidir onlar
Aynen kuzum yok yemedim zaten tarçınlı süt içtimmFavelayn canım sakın pes etme cuma günü tartıyı düşün şimdi yesen ne olcak o tatlı şeyleri en fazla bir saat sonra yememiş gibi olacaksın tartı seni daha fazla mutlu edecek...
Hem hedefine ulaşınca yiyeceksin zaten istediğinden azar azar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?