- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.421
Aynen kuzum yok yemedim zaten tarçınlı süt içtimm
Guzel ben ce keske ekmegi azaltsan daha hizli gider27 ocak menum
Sabah
2 has.yumurtayla yesil salata
1 yk lor peynir
Cay
2 dl ekmek
Oglen
Buyuk bi kase salata
Yarim pide
1 bardak ayran
Aksam
Buyuk bi kase salata
3 yk tavuk sote
Yatarken sut icicem
Su da 2 litre
Bende gulum bende sinir oluyom motivasyonu etkiliyorHee ama deli gibi takmisiz kiloya iste artik accik arti görsem sinir oluyom
Keşke pide yemeseymişin27 ocak menum
Sabah
1 yk lor peynir
Cay
2 dl ekmek
Oglen
Buyuk bi kase salata
Yarim pide
1 bardak ayran
Aksam
Buyuk bi kase salata
3 yk tavuk sote
Yatarken sut icicem
Su da 2 litre
Bende yesil cay yaptim onu icicemHadi insallah bem de tarcinli su iciyorum istah kapatsın diye
İnsallah canim bende ciktim cok yeyinceSekerPancarii canik ben bugün tuvalete ciktim belki etkiler
Oglenki pide haric guzel canim27 ocak menum
Sabah
1 yk lor peynir
Cay
2 dl ekmek
Oglen
Buyuk bi kase salata
Yarim pide
1 bardak ayran
Aksam
Buyuk bi kase salata
3 yk tavuk sote
Yatarken sut icicem
Su da 2 litre
Insallah ınsallah benim de psikolojim bozulru artık diyet diye diye ve hep ayni kilo yaİnsallah canim bende ciktim cok yeyincesporumuzu da yaptik insallah yarin arti cikmayiz
Bide bugun kacamak yaptim tam olduBende gulum bende sinir oluyom motivasyonu etkiliyor
Aksamki icli kofte neyse minikmis ama ekmegi cikarabilirdin canım icli kofte yicegin icin ve o aradaki kurabiye hic olmamis aksam aksamBugünkü yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek 2 yk tahin pekmez 1 kk peynir 4 zeytin 1 nugget
Aksam 250 gr izgara köfte salata 1 dilim ekmek ayran 1 küçücük icli kofte
Ara 1 fincan sütlü kahve 2 tane kurabiye
Su 2 lt
Bi 5 li rakamlara insen az kaldi canim sabretInsallah ınsallah benim de psikolojim bozulru artık diyet diye diye ve hep ayni kilo ya
Lavmani nasil anlatayımNiye yedin niye niye söyle bana niye yedin o turşuları niye niye
Lavmayi nasıl yaptınız
Ohh süpersin bende evde dursam uyacam da duramıyorum 3 gündür evde
Zaten 59.9 u gorsem ciglik aticam sabrimin son noktalarindayim kendimde de hata buluyorum ama mutlaka bozacak bisey cikiyor ya yabiz gidiyoz ya biri geliyorBi 5 li rakamlara insen az kaldi canim sabret
Allah canını almasınLavmani nasil anlatayımkiz medikalkerden seruma benzer lavman seyi aleti diyim iki lt kaynamis suya iki yk elma sirkesi koyuyon sonra serum posetine dolduruyon bu suyu arkadan lavman yapiliy abovv ne zordu kuzz vc kapisinin orda yapin yoksa kalkim gidim diyene jadar heryeri poh eden
Maranki amcanin dedigini tek tek yapmıştık
Lavman arada bem de yapiyorum suya karbonat atiyorum ama faydali mi zararli mi bilemedim 3 4 kez yapmisimdirLavmani nasil anlatayımkiz medikalkerden seruma benzer lavman seyi aleti diyim iki lt kaynamis suya iki yk elma sirkesi koyuyon sonra serum posetine dolduruyon bu suyu arkadan lavman yapiliy abovv ne zordu kuzz vc kapisinin orda yapin yoksa kalkim gidim diyene jadar heryeri poh eden
Maranki amcanin dedigini tek tek yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?