- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.441
Bende öyle yapıyorum. Onun için haftasonu dengeleri korumak gerek.SekerPancarii canim bide benim bu durumumda mantık hatasi yokmu 5 6 gun bozmadan yapiyorum bi gun yiyorum butun hafta o bi gunle ugrasiyorum
Allah canını almasın
Hay Allah yaaa bunuda yaptın demek kürekle gezersin nolacak
Ay patlıycam gülmekten aa dostlar Evet lavman yapilirken oyle bi his oluyor ama sabredip lavman bittikten sonra ayaklarini dikip suyu yukariya gonderirsen daha iyi temizliyor derin derin nefes alican karnini elinle filan salliyca n
Valla bi tuhaf ya kilo az olsa bu kadar kolay almayiz heraldeBende öyle yapıyorum. Onun için haftasonu dengeleri korumak gerek.
Sporu günde iki saat yapıyorum. Çok zor sporsuz.Valla bi tuhaf ya kilo az olsa bu kadar kolay almayiz heralde
Aynen ben de evde olsam yapacam da butun gün işte olunca eve enerjim kalmiyorSporu günde iki saat yapıyorum. Çok zor sporsuz.
Eşim sağolsun çocuğa bakmasa bende çok yapamam sporu. Ama kendime bakıyor olmam hoşuna gidiyor onun. İşine geliyor tabi daha fit bir eş.Aynen ben de evde olsam yapacam da butun gün işte olunca eve enerjim kalmiyor
Bende ayni yapuyorum kiz ikincide bile çıkıyor ki sende bizdensin :)))Benimki çok emmiyor ondan rahatım canım. Napıyorum bileyonmu 1 sallama yeşilçayı 2 kez kullanıyorumfasfakirim
Ok youtubeden video bulayım hemen şubat sonuna kadar yapcaz o zaman dimiBeraber yaparsak daha duzenli olur ekstra karin çalışanlara liste yapiyim 30/1 falan diye sayariz hergun yapariz
Hergun düzenli yapıyoruzTamamdir
SekerPancarii
SchonerDuft
orkide1453
UMEYYE
10 dk Karin çalışcaz hergun bildirelim yarin basliyor
Wcye çıkarıyor mu yani bende regli iken yapayımSen yeşilçaylı süt detoksu yaptınmı selcanmehmetcan geçen gün yarım gün yaptığını söylemişti. Bende denedim valla iyi geldi. Sabah kahvaltıdan önce 500 ml su içiyorum kahvaltımı yapıyorum sonra sonraki öğünlerde kupama yarım yağlı kaynamış süte yeşilçayımı attım. Sıcak sıcak içtim. Çok güzel temizleniyor bağırsaklar. Şimdi akşamlarıda sıcak sıcak içiyorum çok şükür sindirim sorunu felan yaşamıyorum.
Seni sisterlara alalilim boşver onları olar mı @Blacksee55Benimki çok emmiyor ondan rahatım canım. Napıyorum bileyonmu 1 sallama yeşilçayı 2 kez kullanıyorumfasfakirim
He bilyorum bunu acaba tekrar yapsan bunu kilo verirsin belki.Lavmani nasil anlatayımkiz medikalkerden seruma benzer lavman seyi aleti diyim iki lt kaynamis suya iki yk elma sirkesi koyuyon sonra serum posetine dolduruyon bu suyu arkadan lavman yapiliy abovv ne zordu kuzz vc kapisinin orda yapin yoksa kalkim gidim diyene jadar heryeri poh eden
Maranki amcanin dedigini tek tek yapmıştık
Hee gordumBide bugun kacamak yaptim tam olduama ustune 1 saat spor yaptım
Allah canını almasın
Ay patlıycam gülmekten aa dostlar
Yeni gordum msj bilmiyorumki karbonat yerine 2yk elma sirkesi kiysan 2lt kaynamis ilik suya bagirsaktaki mikroplari temizlermis ayda bi dene ne olur olmaz arastirmah lazimLavman arada bem de yapiyorum suya karbonat atiyorum ama faydali mi zararli mi bilemedim 3 4 kez yapmisimdir
Aminn)
Nedecen beni taniyiptakisa boylu siskonun biriyim top gibi bi zamanlar @ParteMoralll yuvarlicikti az kalsinn benii
O sizin yuce gonullugunuz canim
@Bir garip yanimdalar surekli yani nasipmis yanimizda olmaları cocugumuz olmadigindan cesaret ettik ve hala inanamiyorum 4yili gecti bi kiz bi oglan 8-9 yaslarindalar bukadar iste..
SchonerDuft hemen toparla kendinni simdi kg takildi motivasyonun dusmesinsen bi rahatla hemen kg vereceksin ve tedavi goreceksin zamana birak kastikca psikolojik olarak vucudun kitlenmesin..
Çıkarıyo wc ye çok rahatlıyosunOk youtubeden video bulayım hemen şubat sonuna kadar yapcaz o zaman dimi
Hergun düzenli yapıyoruz
Wcye çıkarıyor mu yani bende regli iken yapayım
Seni sisterlara alalilim boşver onları olar mı @Blacksee55
He bilyorum bunu acaba tekrar yapsan bunu kilo verirsin belki.
O zaman sirke içelim daha temiz yoldanYeni gordum msj bilmiyorumki karbonat yerine 2yk elma sirkesi kiysan 2lt kaynamis ilik suya bagirsaktaki mikroplari temizlermis ayda bi dene ne olur olmaz arastirmah lazim
yaa cok siyinsinnEki Görüntüle 2101934 Tabi aliyiz gell
kiz Allah seniBenimki çok emmiyor ondan rahatım canım. Napıyorum bileyonmu 1 sallama yeşilçayı 2 kez kullanıyorumfasfakirim
Eki Görüntüle 2101937 Fakirleri severim benim gibidir onlar
Kiz usenmedn yazdn anlattn helal olsunLavmani nasil anlatayımkiz medikalkerden seruma benzer lavman seyi aleti diyim iki lt kaynamis suya iki yk elma sirkesi koyuyon sonra serum posetine dolduruyon bu suyu arkadan lavman yapiliy abovv ne zordu kuzz vc kapisinin orda yapin yoksa kalkim gidim diyene jadar heryeri poh eden
Maranki amcanin dedigini tek tek yapmıştık
ahahaaaAllah canını almasın
Ay patlıycam gülmekten aa dostlar
Afiyet olsun. Kurabiyeyi akşam yemesen daha çok verirsin bencesaabah
ilik limonlu su ve 1 yk pekmez 1 gun kurusu
2 has. yumurta
1 kk suzme peynir
4 zeytin
1 ck kaymak
1 dilim ekmek
ara
1 avuc cig findik
1 yesil elma
aksam
1 kase brokoli corbasi
6 parca firinda somon ve 6 ad firinda sogan
biraaz salata
1 avuc cig findik
1 yesil elme
ceyrek ayva
ceyrek portakal
dizi izlerken
2.5 kurabiye
spor sonrasi 1 ceviz ile hazirlanmis chia tohumlu yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?