- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.461
aksam cayiylan iciyoz quzummAfiyet olsun. Kurabiyeyi akşam yemesen daha çok verirsin bence
bu kizlar nidin gececiBenim kız yeni uyudu evimdeki düşmanmıdır nedir dizi manyağı oldu bir anda. Tv yi kapattım bir ağladı şaka gibi
Hadi iyi geceler
Evet yapiyorum dur tarifi veriyim özelden simdi atanazsam yarin atarim olurmu misafirim gelcekdekizlar ben ev yapimi sucuk yapmak istiyorum. Aranizda yapan var mi? Kolay mi?BitmeyenUmidim siz yapiyrmuydunuz kuzumm
Yazdim canim özel den attim arkadaslardan isteyen olursa verebilirsin..kizlar ben ev yapimi sucuk yapmak istiyorum. Aranizda yapan var mi? Kolay mi?BitmeyenUmidim siz yapiyrmuydunuz kuzumm
Aynen kusumSeni sisterlara alalilim boşver onları olar mı @Blacksee55
bu sista hikayesi nedr yaaAynen kusumama herkes kendi karar versin tabikide sonra sorun çıkmasın sistacigimmmm
cnm bnm gece gece tarf vermissn ugrsstrdm seni cnm hakkini helal ettEvet yapiyorum dur tarifi veriyim özelden simdi atanazsam yarin atarim olurmu misafirim gelcekde
Yoruluyoruz cnmmbu yavrularla ayni saatte yatyrz da bunlar sabaha enerjik uynrkn ndn ben zombi gibi uyanyrm
Doğduğundan beri böyleaksam cayiylan iciyoz quzummt
bu kizlar nidin gececi
Hergün tartılma canım stres oluyorsun bakGünaydııın 3 gündür aynı kilodayım
Gerçi fazla gelmekten iyidir ama ne bileyim. O kadar spora bu kadar olması manyakçabu tokat bünyeme gelsin
Aslında öyle ama bazen durduramıyorum kendimi.Hergün tartılma canım stres oluyorsun bak
Ay iyi cesaret etmişsiniz. Boş ver kuzum zor çünküyok kuz allahtan kaza olmadi kurege gerek yoktu abovv anbem babam ben ucumuz yaptikdi vc yarisi ettik allahtan annemle babam krozet onlarin di
KizSchonerDuft o beden temizligi herzaman yapılmıyor belli bir ayda yapiliyir kuzum gozum yemiyo amann coh zordu kuzz
Ok kuzunÇıkarıyo wc ye çok rahatlıyosun
Kendin e dediğimi bile anlamadıAynen kusumama herkes kendi karar versin tabikide sonra sorun çıkmasın sistacigimmmm
Limon duymustum ben de kazakistan li komsum var o karbonatla ogretti orda hastanelerde filan hep yapilirmis lavmanYeni gordum msj bilmiyorumki karbonat yerine 2yk elma sirkesi kiysan 2lt kaynamis ilik suya bagirsaktaki mikroplari temizlermis ayda bi dene ne olur olmaz arastirmah lazim
İnsallah hemencik görürsün canim oyle oluyo valla insaniz sonucta hep ayni duzen gidemiyoz canim bi yerde bozuluyo hepZaten 59.9 u gorsem ciglik aticam sabrimin son noktalarindayim kendimde de hata buluyorum ama mutlaka bozacak bisey cikiyor ya yabiz gidiyoz ya biri geliyor
Canim şimdi kalktim biraz bekleyim tartilcam sen naptinİnsallah hemencik görürsün canim oyle oluyo valla insaniz sonucta hep ayni duzen gidemiyoz canim bi yerde bozuluyo heptartildin mi
Aynen canim herseyden öte kendimiz icin bakimli olmaliyoz kiloliyken sacimi taramayo canim istemezdi bi daha hic kiyafet yakismayacak sanirdim simdi cilt bakimi da yapiyorumEşim sağolsun çocuğa bakmasa bende çok yapamam sporu. Ama kendime bakıyor olmam hoşuna gidiyor onun. İşine geliyor tabi daha fit bir eş.
Bende de oyle oluyo canim ben bunu kilomu korurken yapiyorum 6 gün dikkatli yiyorum bir gun istediğimi tika basa yiyorum sonra tekrar dikkat etmeye basliyorum bu sayede anca kilomu koruyabiliyodum ama kilo vermek istesek de bi yerde bozuluyo isteSekerPancarii canim bide benim bu durumumda mantık hatasi yokmu 5 6 gun bozmadan yapiyorum bi gun yiyorum butun hafta o bi gunle ugrasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?