Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu yavrularla ayni saatte yatyrz da bunlar sabaha enerjik uynrkn ndn ben zombi gibi uyanyrm

Ay iyi cesaret etmişsiniz. Boş ver kuzum zor çünkü

Çıkarıyo wc ye çok rahatlıyosun
Ok kuzun

Aynen kusum ama herkes kendi karar versin tabikide sonra sorun çıkmasın sistacigimmmm
Kendin e dediğimi bile anlamadı

Yeni gordum msj bilmiyorumki karbonat yerine 2yk elma sirkesi kiysan 2lt kaynamis ilik suya bagirsaktaki mikroplari temizlermis ayda bi dene ne olur olmaz arastirmah lazim
Limon duymustum ben de kazakistan li komsum var o karbonatla ogretti orda hastanelerde filan hep yapilirmis lavman

Zaten 59.9 u gorsem ciglik aticam sabrimin son noktalarindayim kendimde de hata buluyorum ama mutlaka bozacak bisey cikiyor ya yabiz gidiyoz ya biri geliyor
İnsallah hemencik görürsün canim oyle oluyo valla insaniz sonucta hep ayni duzen gidemiyoz canim bi yerde bozuluyo hep tartildin mi

Eşim sağolsun çocuğa bakmasa bende çok yapamam sporu. Ama kendime bakıyor olmam hoşuna gidiyor onun. İşine geliyor tabi daha fit bir eş.
Aynen canim herseyden öte kendimiz icin bakimli olmaliyoz kiloliyken sacimi taramayo canim istemezdi bi daha hic kiyafet yakismayacak sanirdim simdi cilt bakimi da yapiyorum

SekerPancarii canim bide benim bu durumumda mantık hatasi yokmu 5 6 gun bozmadan yapiyorum bi gun yiyorum butun hafta o bi gunle ugrasiyorum
Bende de oyle oluyo canim ben bunu kilomu korurken yapiyorum 6 gün dikkatli yiyorum bir gun istediğimi tika basa yiyorum sonra tekrar dikkat etmeye basliyorum bu sayede anca kilomu koruyabiliyodum ama kilo vermek istesek de bi yerde bozuluyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…