- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.481
1.100 gr artiyimCanim şimdi kalktim biraz bekleyim tartilcam sen naptin
Hee subat sonuna kadar yapicaz yaza karnimiz hazir ossunOk youtubeden video bulayım hemen şubat sonuna kadar yapcaz o zaman dimi
Hergun düzenli yapıyoruz
Wcye çıkarıyor mu yani bende regli iken yapayım
Seni sisterlara alalilim boşver onları olar mı @Blacksee55
He bilyorum bunu acaba tekrar yapsan bunu kilo verirsin belki.
Korktum simdi bem de ama senin tursu su tutmuştur geven hafta ben tursu yemiştim ben de 1 kikodan fazla artidaydim1.100 gr artiyimbu ne yaaa o da dune gore cumaya gore daha cok artidayim bıktım valla bir hafta uğraşsak bu kadar kilo veremeyiz ama almaya geldi mi 1 gunde aliyom
İnsan kendini iyi hissedince daha pozitif ve mutlu oluyor.Aynen canim herseyden öte kendimiz icin bakimli olmaliyoz kiloliyken sacimi taramayo canim istemezdi bi daha hic kiyafet yakismayacak sanirdim simdi cilt bakimi da yapiyorum
Cuma 53,7 ydim cuma az yememe ragmen Cumartesi sabah 54,3 ciktim dün çok yedim 55,4 düm cildircam vallaHee gordumniseki allahtan zayifsin ubce bellisin ama yarina telafi edersin.yarin benimde kp gil gelcek kayfaltuya ilkkez yeni evime pizzalar yapcam ama ben yine ins midem bulanirda yemem annem 8 cesit meze ile yemek vardi yemedim midem bulandingindan corba ne ictim
AhahahHgagagahah
Benim karnın hazır olması için ooooo çok çalışmam gerek çooookHee subat sonuna kadar yapicaz yaza karnimiz hazir ossun
Yaa ne guzel 53,7 olmustumKorktum simdi bem de ama senin tursu su tutmuştur geven hafta ben tursu yemiştim ben de 1 kikodan fazla artidaydim
Super canim hiç bisey degil hemen gonderirsinSekerPancarii pardon canim 300 gr arti
Çalışırız bizdeBenim karnın hazır olması için ooooo çok çalışmam gerek çooook
Insallah bugun de iki öğün yapicam bakalim aksam da sporSuper canim hiç bisey degil hemen gonderirsin
Sen 50 mi istiyorsun 53 de iyi bi kilo ama 70lerden nasil verdin sen diyetosyenle mi ben 70 le basladim diyetisyenle verdim birakttiktan sonra da bir iki kilo daha verebildimYaa ne guzel 53,7 olmustum
Gece kalkıp bizde spormu yapsakInsallah bugun de iki öğün yapicam bakalim aksam da spor
Birbirimizi uyandıralım ve toplu coşalımGece kalkıp bizde spormu yapsak
Bugünden tez yok biberiye yağını göbeğeme boca edicemBirbirimizi uyandıralım ve toplu coşalım
Aslında öyle ama bazen durduramıyorum kendimi.Hastalık gibi
Bugünden tez yok biberiye yağını göbeğeme boca edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?