- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.501
Bakayım bu hafta süreyim nolacak.
hindistancevizi yağı da işe yarıyor bence canım bende onu sürüyorum
Spordan önceBakayım bu hafta süreyim nolacak.
OkSpordan önce
Gece yapamam da hafta ici 5.30 da kalksak yarim saat cardio dus kahvalti derken 7.30 a yetisirim aslinda sen çalışıyor muydun canimGece kalkıp bizde spormu yapsak
Ben spor sonrasi ddustan sonra niveanin kremini almistik sikilastirici onu surmeye basladim ama biberiyeyo bem de duydum yakiyor o sanirimBugünden tez yok biberiye yağını göbeğeme boca edicem
Yok canım çalışmıyorum benGece yapamam da hafta ici 5.30 da kalksak yarim saat cardio dus kahvalti derken 7.30 a yetisirim aslinda sen çalışıyor muydun canim
Hiçbir fikrim yok. Sanmam zararlı olacağınıArkadaşlar bu misir puskulu ve kiraz sapini hergun icsem zarari olur mu
Günaydın miuEki Görüntüle 2102111
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Hep iğrenç yemeklerimle gelecek değilim ya bu sefer de pijamalarımla geldim
SekerPancarii kaptinn
Kaptanlara da selam olsun
TünaydınEki Görüntüle 2102111
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Hep iğrenç yemeklerimle gelecek değilim ya bu sefer de pijamalarımla geldim
SekerPancarii kaptinn
Kaptanlara da selam olsun
Hee olsunya rüyama girdi rüyamda karnım dümdüz belim incelmiş allahım ne seksi şeydim öyleHee subat sonuna kadar yapicaz yaza karnimiz hazir ossun
Benim de cookkkk cookkk çalışmam lazımBenim karnın hazır olması için ooooo çok çalışmam gerek çooook
Neymiş sırrı bize de heleKızlar geçen haftanın olay birincisi kozalakperisi sırrını anlatmış
Ben 5.30 kalkıyorum bulaşık yıkıyorum çamaşır katlıyorum spor zor oluyor malesef banaGece yapamam da hafta ici 5.30 da kalksak yarim saat cardio dus kahvalti derken 7.30 a yetisirim aslinda sen çalışıyor muydun canim
Günaydın miu
Tünaydın
Hayırdır inşallahHee olsunya rüyama girdi rüyamda karnım dümdüz belim incelmiş allahım ne seksi şeydim öyle
Benim de cookkkk cookkk çalışmam lazım
Neymiş sırrı bize de hele
Ben 5.30 kalkıyorum bulaşık yıkıyorum çamaşır katlıyorum spor zor oluyor malesef bana
Masallah sana ben sabah is yapamam canim o isleri aksam yap sporu sabah yapHee olsunya rüyama girdi rüyamda karnım dümdüz belim incelmiş allahım ne seksi şeydim öyle
Benim de cookkkk cookkk çalışmam lazım
Neymiş sırrı bize de hele
Ben 5.30 kalkıyorum bulaşık yıkıyorum çamaşır katlıyorum spor zor oluyor malesef bana
O zaman sabah bi saat erken kalk spor yap bi de aksam yapYok canım çalışmıyorum ben
Kızım geç yatıyor kalkmaya çalışıyorum ama olmuyor.O zaman sabah bi saat erken kalk spor yap bi de aksam yap
Dogru ya cocuklara gore ayarliyizKızım geç yatıyor kalkmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Ben de yapayim diyorum da ben 5.30 da kalkamam sanirim kisin karanlik olumca cok zor kalkiyorum yapamazsam aksam artikKızım geç yatıyor kalkmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Çete canımbu sista hikayesi nedr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?