- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.521
okudum ama sağlık sorunları olmuştu sanırım . biz bildiğimizden şaşmayalım en iyisiHayırdır inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Bak burda yazıyo
akşam eşimle film izlersek ya da beraber oturursak ellemiyorum elde yıkanacxak bulaşıkları sabah 5 dk ben yapıyorum eşim evde ise o yapıyor gündüzleri yoksa zaman kalmıyor birbirimize . birde karanlık ya spor niyeyse olmuyor yapamıyoruMasallah sana ben sabah is yapamam canim o isleri aksam yap sporu sabah yap
Çeteleştiniz demekÇete canımbaskınlar falan yapılıyor profillere eğlenceli gel buyur
Kaloriyi sormussun dixye bi baki. Dedim canim... simdi bi dilim etli ekmek 140, sen üc yemissin 420 bi dilim pizza genelde 200,-300kalroi yani hepsini toplarsan baya yenissin tatlim bugün coook dikkat ettIyi aksamlar arkadaşlar
Sabah 3gun kurusu ustune 3 bardak su
Kahvarlkti 11 de
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir
6 badem
Maydonoz
Bi tadimlik ev pizzasi
Aksam
5.30
3dilim etliekmek
Ayran
4 kasik corba
1 dilim pizza
Bugun hareketli bi gun geceirdim ınsallah bu hamurlar cok etkilemez belki ip atlarim bugun bitmeden
Ben ben bennnnn
Aynen ümoşumÇeteleştiniz demek
Kaloriyi sormussun dixye bi baki. Dedim canim... simdi bi dilim etli ekmek 140, sen üc yemissin 420 bi dilim pizza genelde 200,-300kalroi yani hepsini toplarsan baya yenissin tatlim bugün coook dikkat ett
Aynen canim bgn dikkat ediyorum dun de onu atayim diye 1000 ip ve odem atici cay ictim sukur bugum de tuvalete ciktim sanirim ben kabizlik cektigim icin kilo veremiyorum
Ben ben bennnnn
Aaa ne güzelmişAynen ümoşumilk muneye baskın yaptık Allahtan esprili hatun cikti bizim müniş yoksa toplu halde gidecektik ahahahah
valla çok güzel
Bende ruyamda hamileymisim reglim gecikmisHee olsunya rüyama girdi rüyamda karnım dümdüz belim incelmiş allahım ne seksi şeydim öyle
Benim de cookkkk cookkk çalışmam lazım
Neymiş sırrı bize de hele
Ben 5.30 kalkıyorum bulaşık yıkıyorum çamaşır katlıyorum spor zor oluyor malesef bana
Hayırdır inşallahBende ruyamda hamileymisim reglim gecikmisve reglim gecikdi gerçekten hayir ola ruyalarimiz
Eki Görüntüle 2102111
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Hep iğrenç yemeklerimle gelecek değilim ya bu sefer de pijamalarımla geldim
SekerPancarii kaptinn
Kaptanlara da selam olsun
Oo super cogaldikBen ben bennnn
Supersin canim ben de aksam yapicamSekerPancarii bugünlük 10 dk karın kaslarımı çalıştırdım
Su canim senin ku bide regl olacakmissin onun etkisi reglden sonra bemce sen 52.9 olacaksinEki Görüntüle 2102186 Meraba miu coh mutsuzum birden 55,4 e çıktım
hadi inşallah gerçek olurBende ruyamda hamileymisim reglim gecikmisve reglim gecikdi gerçekten hayir ola ruyalarimiz
bende evde sıkıldım yapayım dedim 2 video yaptım çok güzel yandı karnımSupersin canim ben de aksam yapicam
Sen topuklarına basma atlarken parmak ucuna bas. Daha önce alışmadıysa vücudun olabilir ağrın.Bu hafta ben de spora yuklencem ayrica su ve az yemek regl de bitecek insallah cymaya iyi bi sonuc alcam ip atlamak cok iyi ama arkadaslar ayak bileklerimde kemiklerim cok acıyor o neden oluyor anlamadim
Ay hic sanmiyom durmadan yisesim geliyo bugunu de batirdim aksam yarim tabak pirasa yeyip gunu kapaticamSu canim senin ku bide regl olacakmissin onun etkisi reglden sonra bemce sen 52.9 olacaksin
Once senhadi inşallah gerçek olur
aldığın kilo reglidendir bende regli olcam cumaya kadar tartılmayacam bakalım
bende evde sıkıldım yapayım dedim 2 video yaptım çok güzel yandı karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?