Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

okudum ama sağlık sorunları olmuştu sanırım . biz bildiğimizden şaşmayalım en iyisi

Masallah sana ben sabah is yapamam canim o isleri aksam yap sporu sabah yap
akşam eşimle film izlersek ya da beraber oturursak ellemiyorum elde yıkanacxak bulaşıkları sabah 5 dk ben yapıyorum eşim evde ise o yapıyor gündüzleri yoksa zaman kalmıyor birbirimize . birde karanlık ya spor niyeyse olmuyor yapamıyoru

Kaloriyi sormussun dixye bi baki. Dedim canim... simdi bi dilim etli ekmek 140, sen üc yemissin 420 bi dilim pizza genelde 200,-300kalroi yani hepsini toplarsan baya yenissin tatlim bugün coook dikkat ett
Kizlar @MiuLego yla anlaştık 30 gun boyunca hergun 10 dk karin calisicaz kimler takiliyo
Ben ben bennnnn

Bende ruyamda hamileymisim reglim gecikmis ve reglim gecikdi gerçekten hayir ola ruyalarimiz

Bu hafta ben de spora yuklencem ayrica su ve az yemek regl de bitecek insallah cymaya iyi bi sonuc alcam ip atlamak cok iyi ama arkadaslar ayak bileklerimde kemiklerim cok acıyor o neden oluyor anlamadim

Bu hafta ben de spora yuklencem ayrica su ve az yemek regl de bitecek insallah cymaya iyi bi sonuc alcam ip atlamak cok iyi ama arkadaslar ayak bileklerimde kemiklerim cok acıyor o neden oluyor anlamadim
Sen topuklarına basma atlarken parmak ucuna bas. Daha önce alışmadıysa vücudun olabilir ağrın.

Su canim senin ku bide regl olacakmissin onun etkisi reglden sonra bemce sen 52.9 olacaksin
Ay hic sanmiyom durmadan yisesim geliyo bugunu de batirdim aksam yarim tabak pirasa yeyip gunu kapaticam
hadi inşallah gerçek olur
aldığın kilo reglidendir bende regli olcam cumaya kadar tartılmayacam bakalım

bende evde sıkıldım yapayım dedim 2 video yaptım çok güzel yandı karnım
Once sen regl olana kadar tartilmicam bende yoksa moralim bozuluyo iyce yemege sariyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…