- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.541
Dikkat et canim ben bi ara ip atlamayi abartmıştim bileklerim incildi sonra spora ara vermek zorunda kalirsin daha kötü olurBu hafta ben de spora yuklencem ayrica su ve az yemek regl de bitecek insallah cymaya iyi bi sonuc alcam ip atlamak cok iyi ama arkadaslar ayak bileklerimde kemiklerim cok acıyor o neden oluyor anlamadim
Evet ipi arada atlayim cardio hergunDikkat et canim ben bi ara ip atlamayi abartmıştim bileklerim incildi sonra spora ara vermek zorunda kalirsin daha kötü olur
Aynen canim bende yapcam aksammmEvet ipi arada atlayim cardio hergun
Dun ben ayni.psikolojideydim allahtan bugun iyiyimOof of bugün bende batırdım. Salona gidiyorum şimdi bu karbonları temizlemem lazım
N’oluyo ne yidinOof of bugün bende batırdım. Salona gidiyorum şimdi bu karbonları temizlemem lazım
Supersin bukisimTümgün temizlik yaptim dahada bitmedi yaniiii hic abur cubur yeme firsati vermedim kendime:)
Peki hocamN’oluyo ne yidinCardioya yuklen yak onlari
Sus herkes duyacahPeki hocamkazandibi ve cevizli sucuk
beraber olsun kız beraber doğururuz @keptinn de bize yolu açarAy hic sanmiyom durmadan yisesim geliyo bugunu de batirdim aksam yarim tabak pirasa yeyip gunu kapaticam
Once senregl olana kadar tartilmicam bende yoksa moralim bozuluyo iyce yemege sariyom
ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuştur evTümgün temizlik yaptim dahada bitmedi yaniiii hic abur cubur yeme firsati vermedim kendime:)
abowwwww kazandibi neyse de cevizli sucuk ne oluyor öylePeki hocamkazandibi ve cevizli sucuk
gocam işten gelcek onu bekliyorum yemekte çok leziz bugün haşlama brokoli ve karnıbahar peh güzel olduEki Görüntüle 2102236
Hadi hava kararmadan ahşam yemehlerinizi yiyin
Korunuyoz biz arada kaçak oluyo sadeceberaber olsun kız beraber doğururuz @keptinn de bize yolu açarne kadar geçti spora yüklenme tine de
ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuştur ev
abowwwww kazandibi neyse de cevizli sucuk ne oluyor öyle
Yoruluyoruz cnmm
benimki de.. desene duzelmeyecekDoğduğundan beri böyle
tatlim senin yaglar kasa donusuyor bence. tartida eksi olmasan bile kasa cevirsigin icin iyi gidiyorsunGünaydııın 3 gündür aynı kilodayım
Gerçi fazla gelmekten iyidir ama ne bileyim. O kadar spora bu kadar olması manyakçabu tokat bünyeme gelsin
benmdeAslında öyle ama bazen durduramıyorum kendimi.Hastalık gibi
Çete canımbaskınlar falan yapılıyor profillere eğlenceli gel buyur
Oo hafif yicim diyosungocam işten gelcek onu bekliyorum yemekte çok leziz bugün haşlama brokoli ve karnıbahar peh güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?