Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta ben de spora yuklencem ayrica su ve az yemek regl de bitecek insallah cymaya iyi bi sonuc alcam ip atlamak cok iyi ama arkadaslar ayak bileklerimde kemiklerim cok acıyor o neden oluyor anlamadim
Dikkat et canim ben bi ara ip atlamayi abartmıştim bileklerim incildi sonra spora ara vermek zorunda kalirsin daha kötü olur

Oof of bugün bende batırdım. Salona gidiyorum şimdi bu karbonları temizlemem lazım

Ay hic sanmiyom durmadan yisesim geliyo bugunu de batirdim aksam yarim tabak pirasa yeyip gunu kapaticam

Once sen regl olana kadar tartilmicam bende yoksa moralim bozuluyo iyce yemege sariyom
beraber olsun kız beraber doğururuz @keptinn de bize yolu açar ne kadar geçti spora yüklenme tine de

Tümgün temizlik yaptim dahada bitmedi yaniiii hic abur cubur yeme firsati vermedim kendime:)
ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuştur ev
Peki hocam kazandibi ve cevizli sucuk
abowwwww kazandibi neyse de cevizli sucuk ne oluyor öyle

beraber olsun kız beraber doğururuz @keptinn de bize yolu açar ne kadar geçti spora yüklenme tine de

ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuştur ev

abowwwww kazandibi neyse de cevizli sucuk ne oluyor öyle
Korunuyoz biz arada kaçak oluyo sadece gecti denemez aslinda bugun olmam lazimdi tık yok henuz senjn regl ne zaman 1 inde miydi

Yoruluyoruz cnmm

Doğduğundan beri böyle
benimki de.. desene duzelmeyecek

Günaydııın 3 gündür aynı kilodayım
Gerçi fazla gelmekten iyidir ama ne bileyim. O kadar spora bu kadar olması manyakça bu tokat bünyeme gelsin
tatlim senin yaglar kasa donusuyor bence. tartida eksi olmasan bile kasa cevirsigin icin iyi gidiyorsun

Aslında öyle ama bazen durduramıyorum kendimi. Hastalık gibi
benmde

Çete canım baskınlar falan yapılıyor profillere eğlenceli gel buyur
sista cetesiii
yok cnm almayayim ben buraya zor yetisiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…