Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cuma 53,7 ydim cuma az yememe ragmen Cumartesi sabah 54,3 ciktim dün çok yedim 55,4 düm cildircam valla ayy miden niye bulaniyo kiz hasta msn yime bencede pizzadan sen pizza yapacam deyince gocaman bi pizza geldi aklima
Kiz sen regl olacam demiyormuydun onun ödemi olabilir yarinda bi tartil durum ne olcak. .he bugun iki tepsi yaptim kiymayla yaptim cohh guzel olmus benim yemekler hep yagsi kit olur tuzuda istesemde yapamiyim valla sabah bi dilim yedim kiymali olunca ve tam bana gorwydi bol soganli domatesli ..benim kahvaltida uc dilim ekmek yeme hakkimi bunda kullandim kuzu baska bişey yemedim bol cay ictim bide seker hap kullaniyim mideme dokunuy bulantim ondan bugun bulantim olmadi galiba alisimm cok sukur misafir bitti :)) yarin normal hayatima donumm

Tika basa derken uc ogunmu yiyorsun egee oylese bu bi haftana bedel oluyor
Biz niye boyleyiz yaa nerden baksan bi iki ay kacamak yapmamamiz lazim kendi adima diyorum kuzum

Hee ay karnimda cok sis en iyisi ben regl olana kadar tartilmayim tabi dayanabilirsem ayy ne guzel olmustur simdi oiyi az yimisin
Tika basa derken uc ogunmu yiyorsun egee oylese bu bi haftana bedel oluyor
Biz niye boyleyiz yaa nerden baksan bi iki ay kacamak yapmamamiz lazim kendi adima diyorum kuzum
once bi hedef kilomu oturtuyorum mesela 52 yi baya bi oturtup sonra buna başlamıştım bütün hafta az az kacamak yapmaktansa bi gün bütün gun istedigimi yiyodum 2 gune o arti gidiyodu vucut surekli kötü beslenmediğinden arti cabuk gidiyodu ve bi hafta da yetiyodu o bana cunku ben kacamagi az yapamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…