- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.561
Sus herkes duyacahsporla yak onlari yarin asla artida olmamalisin ki cumaya guzel bi ekside olabilesin ben seni tutuyorum kazanacahsin hadi
taamammmm annaaaa
tamam kazanacağım
ancaak pisirdimEki Görüntüle 2102238 Sen daha yemağni yimedin mi
cnm ben hepimiz auni videoyu yapacagiz sanmostm
Absciler ne vidosu yaptinizcardiom bitsin karna geccem
ancaak pisirdim
cocuugu uyuttum
cok acimmm
bu aclik beni korkutuyr
yaa cok komiksinnn kizEki Görüntüle 2102239
Açıhcası beni de korkuyir
Kararlastirmadik dur ben biraz bakiniyim YouTubeyecnm ben hepimiz auni videoyu yapacagiz sanmostm
Kas yapalim gulereng diye agahahhahayaa cok komiksinnn kizvalla sayende karin yaglarim gulmekten eriyor
tmm cnm kararlastirinc benide etiket yapar misinn bende baslayayim bugun baslaniyorsaKararlastirmadik dur ben biraz bakiniyim YouTubeye
Hee bugun basliyoz atarim buraya videoyu bebiktmm cnm kararlastirinc benide etiket yapar misinn bende baslayayim bugun baslaniyorsa
Kas yapalim gulereng diye agahahhaha
ben acliktn etrafa saldirmadan gideyimmm
Kiz sen regl olacam demiyormuydun onun ödemi olabilir yarinda bi tartil durum ne olcak. .he bugun iki tepsi yaptim kiymayla yaptim cohh guzel olmus benim yemekler hep yagsi kit olur tuzuda istesemde yapamiyim valla sabah bi dilim yedim kiymali olunca ve tam bana gorwydi bol soganli domatesli ..benim kahvaltida uc dilim ekmek yeme hakkimi bunda kullandim kuzu baska bişey yemedim bol cay ictim bide seker hap kullaniyim mideme dokunuy bulantim ondan bugun bulantim olmadi galiba alisimm cok sukur misafir bitti :)) yarin normal hayatima donummCuma 53,7 ydim cuma az yememe ragmen Cumartesi sabah 54,3 ciktim dün çok yedim 55,4 düm cildircam vallaayy miden niye bulaniyo kiz hasta msn yime bencede pizzadan sen pizza yapacam deyince gocaman bi pizza geldi aklima
Tika basa derken uc ogunmu yiyorsun egee oylese bu bi haftana bedel oluyorBende de oyle oluyo canim ben bunu kilomu korurken yapiyorum 6 gün dikkatli yiyorum bir gun istediğimi tika basa yiyorum sonra tekrar dikkat etmeye basliyorum bu sayede anca kilomu koruyabiliyodum ama kilo vermek istesek de bi yerde bozuluyo iste
kiz ne guzel yaktin yaglariniÇok pişmanıım yemez olaydım. Her yerimden ter akiiiy.
Hee ay karnimda cok sis en iyisi ben regl olana kadar tartilmayim tabi dayanabilirsemKiz sen regl olacam demiyormuydun onun ödemi olabilir yarinda bi tartil durum ne olcak. .he bugun iki tepsi yaptim kiymayla yaptim cohh guzel olmus benim yemekler hep yagsi kit olur tuzuda istesemde yapamiyim valla sabah bi dilim yedim kiymali olunca ve tam bana gorwydi bol soganli domatesli ..benim kahvaltida uc dilim ekmek yeme hakkimi bunda kullandim kuzu baska bişey yemedim bol cay ictim bide seker hap kullaniyim mideme dokunuy bulantim ondan bugun bulantim olmadi galiba alisimm cok sukur misafir bitti :)) yarin normal hayatima donumm
once bi hedef kilomu oturtuyorum mesela 52 yi baya bi oturtup sonra buna başlamıştım bütün hafta az az kacamak yapmaktansa bi gün bütün gun istedigimi yiyodum 2 gune o arti gidiyodu vucut surekli kötü beslenmediğinden arti cabuk gidiyodu ve bi hafta da yetiyodu o bana cunku ben kacamagi az yapamiyomTika basa derken uc ogunmu yiyorsun egee oylese bu bi haftana bedel oluyor
Biz niye boyleyiz yaa nerden baksan bi iki ay kacamak yapmamamiz lazim kendi adima diyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?