- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.761
Poncikimm nerde nisanlin ben kaçırmışım kötü düşünme canım benimediyorum kuzum
100 gr eksim var yeter miEki Görüntüle 2102557 günaydıııııınnn artılar duruyor mu
ben yarın sabah tartılcam hiç bilmiyorum kaç kiloyum
inşallah kuzum bekliyorumtatlim benim iyi düsün iyi olsun insallah tez zamanda güzel haberlerini alirsin sevdiceginin
hakkaride canımPoncikimm nerde nisanlin ben kaçırmışım kötü düşünme canım benim
yemedim ki beeeen
senin ödemler sökülsüüüünnn
ama ben daha zayıf olayımmmm
Ama o zaman inan çocuk gibi oluyorum.
Regl mi oldun kuzum simdi cok dikkatli ye odemle beraber gitsin kilolarregli oldum artıdayım yineçokta kaçırdım 3 4 gündür wcde sıkıntı bakalım cumaya ne olcak
oo şhane tplu spor mucanım işte kahvaltıda sabrettim akşama aç gözlülük yaptım ama halledicem cnm spora 10 dk karın egzersizi ekledik herkes yapıyor dün başladık onu da yaptım
hoşbuldm
unutms olma ihtimalim varEki Görüntüle 2102546
Ben niye yohum
sen öyle diyosan kesin herkes kacamak yapmş
demek sen de kacamak yaptın :Eki Görüntüle 2102557 günaydıııııınnn artılar duruyor mu
ben yarın sabah tartılcam hiç bilmiyorum kaç kiloyum
sende mi kilo aldındimi bak bana yidim yidim yidim ay kilo almiom almiom diye dolandim ha simdi noldu 67 oluverdim geneeeeee.... ama bugün ben yine eski formuma girdim yani artik cikolata yok Seker yok Tatli yokkk incicik olcammmm
Bende o zaman 45 kg mi olmalıyım 155 e
küstüm oynamıyorum der gibigünaydın herkese nabersiniz bağlantı sorunu yaşıyorum sürekli kopuyor alıntı yapıyorum bağlantı gidiyor vazgeçtim yapmıyorum
Uyandi küsmüş bana uyandirmadim diyeayy uyusun kuzum ne güzel işte sana boş vakit .
Allah yardımcıları olsun kuşuminşallah kuzum bekliyorum
hakkaride canım
oo şhane tplu spor mu
hoşbuldm
unutms olma ihtimalim var
sen öyle diyosan kesin herkes kacamak yapmş
demek sen de kacamak yaptın :yaz gelse de millet yemeyi içmeyi kesse yoksa herkes bin kilo olck
sende mi kilo aldın
ne mümkün allasen bosver
küstüm oynamıyorum der gibi
toparlamam lazım bozmam diyeti . sen kaç oldun şimdiregl olduysan diyeti aksatmazsan eksilirsin benim 4. gün bgn eksildim
benim bugün olmam gerekiyordu bugün oldum şükür şaşmadı düzene oturdu yine şükür. verirsin regli bitince birden düşüyor kilo:) bendede durum farkli degil bugun yarin olmam lazim benimde ama daha olamadim belki ozaman veririm
kuzum allahın izni ile bişi olmaycak içini ferah tutinşallah kuzum bekliyorum
hakkaride canım
Supersin bukistamamdir ha buarada dün 10 dakika karin egsersizlerini yaptim:)
Ama o zaman inan çocuk gibi oluyorum.yoksa neki yani veririm o kadar
peki ya sen
unutms olma ihtimalim var
52Eki Görüntüle 2102578 Pehi hedefin ne
62.2 sabah iki dilimcik ekmek le tost ve 1 bardak süt içtim midem kazınıyor habire su içiyorum inş 60.9u görecem bu haftatoparlamam lazım bozmam diyeti . sen kaç oldun şimdi
benim bugün olmam gerekiyordu bugün oldum şükür şaşmadı düzene oturdu yine şükür. verirsin regli bitince birden düşüyor kilo
50 ye inersin zaten diyet birakilinca surekli bi iki kilo oynuyo 50 52 kilo arasi gider gelirsin asla 52 nin ustune cikmaya izin vermezsin52ama o kadar inersem 50 de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?