Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım işte kahvaltıda sabrettim akşama aç gözlülük yaptım ama halledicem cnm spora 10 dk karın egzersizi ekledik herkes yapıyor dün başladık onu da yaptım
oo şhane tplu spor mu

hoşbuldm

unutms olma ihtimalim var

Eki Görüntüle 2102547 Kesinlikle katılıyorum ben yalan süylemem kaptinn
sen öyle diyosan kesin herkes kacamak yapmş

Eki Görüntüle 2102557 günaydıııııınnn artılar duruyor mu

ben yarın sabah tartılcam hiç bilmiyorum kaç kiloyum
demek sen de kacamak yaptın : yaz gelse de millet yemeyi içmeyi kesse yoksa herkes bin kilo olck

dimi bak bana yidim yidim yidim ay kilo almiom almiom diye dolandim ha simdi noldu 67 oluverdim geneeeeee.... ama bugün ben yine eski formuma girdim yani artik cikolata yok Seker yok Tatli yokkk incicik olcammmm
sende mi kilo aldın

Bende o zaman 45 kg mi olmalıyım 155 e
ne mümkün allasen bosver

günaydın herkese nabersiniz bağlantı sorunu yaşıyorum sürekli kopuyor alıntı yapıyorum bağlantı gidiyor vazgeçtim yapmıyorum
küstüm oynamıyorum der gibi

Cezalar çekildi sen garisma bu meseleye hallittim ben

regl olduysan diyeti aksatmazsan eksilirsin benim 4. gün bgn eksildim
toparlamam lazım bozmam diyeti . sen kaç oldun şimdi

:) bendede durum farkli degil bugun yarin olmam lazim benimde ama daha olamadim belki ozaman veririm
benim bugün olmam gerekiyordu bugün oldum şükür şaşmadı düzene oturdu yine şükür. verirsin regli bitince birden düşüyor kilo

toparlamam lazım bozmam diyeti . sen kaç oldun şimdi

benim bugün olmam gerekiyordu bugün oldum şükür şaşmadı düzene oturdu yine şükür. verirsin regli bitince birden düşüyor kilo
62.2 sabah iki dilimcik ekmek le tost ve 1 bardak süt içtim midem kazınıyor habire su içiyorum inş 60.9u görecem bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…