- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.741
O zaman bol su içiyoruzmalesef tatlim ya Sabah azcik gitmis sadece yani toplamda 1,6 fazlam var insallah hemen bugün dikkat etmeye baslicam
Günaydin canim kilo alma sorunuyla basbasayim buafta:) sende durumlar ne?günaydın herkese nabersiniz bağlantı sorunu yaşıyorum sürekli kopuyor alıntı yapıyorum bağlantı gidiyor vazgeçtim yapmıyorum
Bende o zaman 45 kg mi olmalıyım 155 e
evet aynen canim birbuzcuk litre suyumu diktim bile masama o bitmeden isden cikmak yok bugün:)O zaman bol su içiyoruz
1 haftalik kamp yapıyorunnmm :))Vooovvvv supersin kiznapiyon sen
Gunaydin kuzum kizim gece bi ara uyanmıştı suan hala uyyo onun sokundayim bendegünaydın herkese nabersiniz bağlantı sorunu yaşıyorum sürekli kopuyor alıntı yapıyorum bağlantı gidiyor vazgeçtim yapmıyorum
Birazcık kozalakperisini örnek al kız düğünde kaynanagillere nispet yapıcam diye bir haftada 4 kg verdi. Yoksa 4 buçuk muyduahahaah yere düssem nede güzel oturdum derim benkiz beni tohatlaaaaa kilo verim cumartesi kina var yazin giydigim Yesil ebisemi giyip söäyle kugu gibi olsam ne iyi olarrrr
ahahaah yere düssem nede güzel oturdum derim benkiz beni tohatlaaaaa kilo verim cumartesi kina var yazin giydigim Yesil ebisemi giyip söäyle kugu gibi olsam ne iyi olarrrr
hahahah oda iyimis dur bende öyle yapim:) gerci benim kaynanamlar olmicak o kinada ama olsun bende annemlerin yasadigi yerdeki kadinlara bi hava atim... siz bi evleninde hepiniz sisceksiniz modunda kendileride ondan:)Birazcık kozalakperisini örnek al kız düğünde kaynanagillere nispet yapıcam diye bir haftada 4 kg verdi. Yoksa 4 buçuk muydu
Eki Görüntüle 2102564 Birazi gitmis şükür 54,9 umhala regl olmadim olunca duserim insallah sen coh yidin mi haftasonu de hele
kızlar ben bu kiloları alırken çok pizza yiyordum ondan olmuş demekki gece 10da söylerdik pizzayı
regli oldum artıdayım yineGünaydin canim kilo alma sorunuyla basbasayim buafta:) sende durumlar ne?
hahahah oda iyimis dur bende öyle yapim:) gerci benim kaynanamlar olmicak o kinada ama olsun bende annemlerin yasadigi yerdeki kadinlara bi hava atim... siz bi evleninde hepiniz sisceksiniz modunda kendileride ondan:)
ayy uyusun kuzum ne güzel işte sana boş vakit .Gunaydin kuzum kizim gece bi ara uyanmıştı suan hala uyyo onun sokundayim bendene zaman uyanacak bekliyom
ediyorum kuzumKotu dusunme kuzum bol bol dua et
tamamdir ha buarada dün 10 dakika karin egsersizlerini yaptim:)O zaman sıkı diyet zamani seker cikolata yoh açlık varkarnin dümdüz olmali karbonhidrati az tuket aksam hic tuketme sekeri tamamen at incecik olaciksin
tatlim benim iyi düsün iyi olsun insallah tez zamanda güzel haberlerini alirsin sevdicegininediyorum kuzum
regl olduysan diyeti aksatmazsan eksilirsin benim 4. gün bgn eksildimregli oldum artıdayım yineçokta kaçırdım 3 4 gündür wcde sıkıntı bakalım cumaya ne olcak
:) bendede durum farkli degil bugun yarin olmam lazim benimde ama daha olamadim belki ozaman veririmregli oldum artıdayım yineçokta kaçırdım 3 4 gündür wcde sıkıntı bakalım cumaya ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?