Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

50 ye inersin zaten diyet birakilinca surekli bi iki kilo oynuyo 50 52 kilo arasi gider gelirsin asla 52 nin ustune cikmaya izin vermezsin
Aaay inşallah yaa. Nisanda kızımın doğumgünü var o zamana kadar incelsem ne güzel olur. İlk doğumgünü tombalak geçti. Bari bu sefer güzzel çıkayım fotolarda inşallah

Aaay inşallah yaa. Nisanda kızımın doğumgünü var o zamana kadar incelsem ne güzel olur. İlk doğumgünü tombalak geçti. Bari bu sefer güzzel çıkayım fotolarda inşallah
her hafta kilo verirsen nisana kadar çok iyi verirsin ben de nisana 55 olurum heralde

Regl mi oldun kuzum simdi cok dikkatli ye odemle beraber gitsin kilolar
oldum kuzum sabah oldum şükür günümde oldum bu ay söktürmek için soğan ve maydonoz içecem 4 gün boyunca ödemde gider enfeksiyon vardı onu da söker kilo da veririm . bugün abs olarak aynı videoyu mu yapıyoruz ? sanki biraz kolay gibi demi ?

hee ya 3 kere denedim olmazsa zorlamamak lazım
Uyandi küsmüş bana uyandirmadim diye
yavru kedi niye küsmüş rahat rahat uyumuş işte mis gibi ohh

62.2 sabah iki dilimcik ekmek le tost ve 1 bardak süt içtim midem kazınıyor habire su içiyorum inş 60.9u görecem bu hafta
tostun yanına domates salatalık semiz marul yersen daha çok tok tutar . inşallah kuzum bende sıkma yedim sabah geç kaldım öğlen imam bayıldı var az ondan yerim sonra meyve akşam çorba salata toparlarım sanırım

munter tereyağını organik olursa kullanıyorum marka tereyağları oluyor ya onlardan almıyorum zeytinyağım organik halamın kızı çıkarıyor hataydan geliyor fındıkyağını da denemek için aldık yüksek e vitaminide içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…