- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.781
aferin gızımaEki Görüntüle 2102579 Basta ben cektim cezami aksam aksam 1 saat twist shape yaptim
Eki Görüntüle 2102580 Möhüm degil
ben de 53 falan mı yapsam hedefi50 ye inersin zaten diyet birakilinca surekli bi iki kilo oynuyo 50 52 kilo arasi gider gelirsin asla 52 nin ustune cikmaya izin vermezsin
aldim vallahsende mi kilo aldın
evet canim insallahtoparlamam lazım bozmam diyeti . sen kaç oldun şimdi
benim bugün olmam gerekiyordu bugün oldum şükür şaşmadı düzene oturdu yine şükür. verirsin regli bitince birden düşüyor kilo
52.9 istiyorum ben de amaEki Görüntüle 2102576 Nası yimezsin
Ayy insallah ben 53,5 oluyum yeter bana cumayasende fazla zayiflama
Aaay inşallah yaa. Nisanda kızımın doğumgünü var o zamana kadar incelsem ne güzel olur. İlk doğumgünü tombalak geçti. Bari bu sefer güzzel çıkayım fotolarda inşallah50 ye inersin zaten diyet birakilinca surekli bi iki kilo oynuyo 50 52 kilo arasi gider gelirsin asla 52 nin ustune cikmaya izin vermezsin
her hafta kilo verirsen nisana kadar çok iyi verirsin ben de nisana 55 olurum heraldeAaay inşallah yaa. Nisanda kızımın doğumgünü var o zamana kadar incelsem ne güzel olur. İlk doğumgünü tombalak geçti. Bari bu sefer güzzel çıkayım fotolarda inşallah
aferin gızıma
Senin fazla kilon yokki maşallah o zamana verirsin fazla fazlaher hafta kilo verirsen nisana kadar çok iyi verirsin ben de nisana 55 olurum heralde
Valla istedigin kilonun 2 altina inmek iyi oluyo kuzum çünkü hep 1 2 kilo alınıyo diyet bitinceben de 53 falan mı yapsam hedefibi 59 görmem lazım önce 5yıl oldu görmeyeli
oldum kuzum sabah oldum şükür günümde oldum bu ay söktürmek için soğan ve maydonoz içecem 4 gün boyunca ödemde gider enfeksiyon vardı onu da söker kilo da veririm . bugün abs olarak aynı videoyu mu yapıyoruz ? sanki biraz kolay gibi demi ?Regl mi oldun kuzum simdi cok dikkatli ye odemle beraber gitsin kilolar
hee ya 3 kere denedim olmazsa zorlamamak lazımoo şhane tplu spor mu
hoşbuldm
unutms olma ihtimalim var
sen öyle diyosan kesin herkes kacamak yapmş
demek sen de kacamak yaptın :yaz gelse de millet yemeyi içmeyi kesse yoksa herkes bin kilo olck
sende mi kilo aldın
ne mümkün allasen bosver
küstüm oynamıyorum der gibi
yavru kediUyandi küsmüş bana uyandirmadim diye
tostun yanına domates salatalık semiz marul yersen daha çok tok tutar . inşallah kuzum bende sıkma yedim sabah geç kaldım62.2 sabah iki dilimcik ekmek le tost ve 1 bardak süt içtim midem kazınıyor habire su içiyorum inş 60.9u görecem bu hafta
Aynen öyle kuzumdoktor bana şeker ve beyaz unu hayatından çıkardığın vakit sabahları işe giderken daha dinç uyanacaksın dedi
gördüğüm kadarıyla sende ikisini çıkardın bu hafta ve protein ağırlıklı besleniyosun
inşallah cnm az da verilmiyor işte keşke versemSenin fazla kilon yokki maşallah o zamana verirsin fazla fazla
Bencede yaa ben incecik olmak istiyom 34 giyyim cuk otursun istiyom52.9 istiyorum ben de ama
zayıflayalım eriyelim bitelim kemik torbası olalım
eline sağlık kuzum görüşürüzKızlar bugün misafirim gelecek yatıya kalacaklar. Şimdi hızla evi temizlemem lazım hadi görüşürüz sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?