Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun

Aynen cok zordu 5 kilo vermistim... yaaa ben tavugu cok severdim gunlerdir agzima suremiyom tavuk acayip midem bulaniyor salca tavuk sucuk yumurta hic birini yiyemiyorum....
Salca domates bende yiyemedim bi sure cok kotu oluyo cidden insallah csbuk gecer buseferde rahat edersin yasama sevincim gittiydi valla yeni toparliyorum

yok artik hangi tirbiyesizzz bulamaz ins
ah cnm zor donemler ins miden seni cok zorlamaz. hasyanede dikkat et mikrop her yer herkes hasta

canm ya ins gecer hemen bende kotu olmustmm
benimde zor ya kizim zor bir bebek
Kocisimde bikti bikacak bendn yemekleri fln hep o yapiyo

Kocisimde bikti bikacak bendn yemekleri fln hep o yapiyo
e oyle napcenn
ben benim kocis temizlerdi canim yaa ne guzeldi hamislikte cok guzel annelikte tadini cikar kuzum

ben yogurt cok yemistim cok iyi geliyordu mideme

sen bu saatte iste misin

e oyle napcenn
ben benim kocis temizlerdi canim yaa ne guzeldi hamislikte cok guzel annelikte tadini cikar kuzum

ben yogurt cok yemistim cok iyi geliyordu mideme

sen bu saatte iste misin
Valla bende gecen hafta ful yofurtlu makarna ve ayrana ekmek banarak gecirdm bana da iyi geldi. Yok kiz evdeyim eşim disari cikti da

Kurabiklere geri mi döndunne kurabiyesi merak ettim

o zaman ne diyoruz yogurt candir

he esin evde yohkkkk
bende spor ypcem usemiyom
kizim uyumadi mizmiz
Aynen yogurt candir ama artik bikmaya baslamistm
Deme oyle deme. Kuzu bn daha yeni alistm bebek konusuna biliyo musun bu haftaya kadar kabullenemediydim cok kotu bisey gibi geliyodu allah affetsin.. bide bu mide bulantisi fln iyice soguttuydu daha yeni heveslenmeye basladim

olur cnm oyle bir de yeni evlisin ya ondan endis3ydi falan hele bi kiprastigini hisset iste o zaman bambaskaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Masallah her aksamda et bikmiyo musun sen cok guzel menu sakin baska kurabiye fln yeme yeter bugnlk bide sabah domates biber fln yok niyee oluyodu normaldee

Masallah her aksamda et bikmiyo musun sen cok guzel menu sakin baska kurabiye fln yeme yeter bugnlk bide sabah domates biber fln yok niyee oluyodu normaldee
sag ol canimm
nirmalde fasulye falan severimde gaz yapiyorya en besleyici gaz yaomayan et cinsi s3yler hemde kolay oluyor o yuzden aksamlari full etlii yemekler yapiyorumm

biber bitti cok pagaliydi alamadimmm giii fakirkkk

olur cnm oyle bir de yeni evlisin ya ondan endis3ydi falan hele bi kiprastigini hisset iste o zaman bambaskaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amiinnnn aratmasin kimseye insallahhhh
Bakalm sira kalp atislarini duymakta o da etkiler diye dusunuyorum.
Ama annem kv fln battaniye ornekleri gosterince ne diyosunuz siz bana niye gosteriyosn diyesim geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…