- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.981
Afiyet olsunsabah
ilik limonlu su 1 gun kursu 1 kasik pekmez
1 porsiyon kiymali yumurta
1 tb ekmegi
1 catal suzme peynir
3 ad. zeytin
ara
1 elma
1 ceviz
10 findik
aksam
1 kase brokoli corbasi(bitti nihayet)
1 porsiyon firinda kizarmis butun tavuk
4 pismis sogan
1 kurabiye
1 isirik kare cikolata
spor sonrasi
chiali cevizli yogurt
şimdiki bebeler hep akilli oluyor cnmInsallah gecer cnm yapacak bisey yok benim kizim cok akilliydi bilmiyorum bu bebis nasil olur
sag ol cnmAfiyet olsun
Salca domates bende yiyemedim bi sure cok kotu oluyo cidden insallah csbuk gecer buseferde rahat edersin yasama sevincim gittiydi valla yeni toparliyorumAynen cok zordu 5 kilo vermistim... yaaa ben tavugu cok severdim gunlerdir agzima suremiyom tavuk acayip midem bulaniyor salca tavuk sucuk yumurta hic birini yiyemiyorum....
Kocisimde bikti bikacak bendnyok artikhangi tirbiyesizzz bulamaz ins
ah cnm zor donemler ins miden seni cok zorlamaz. hasyanede dikkat et mikrop her yer herkes hasta
canm ya ins gecer hemen bende kotu olmustmm
benimde zor ya kizim zor bir bebek
e oyle napcennKocisimde bikti bikacak bendnyemekleri fln hep o yapiyo
ay bu emoji yanlis olmisşimdiki bebeler hep akilli oluyor cnmalilli ve cokkk yaramaz
Valla bende gecen hafta ful yofurtlu makarna ve ayrana ekmek banarak gecirdm bana da iyi geldi. Yok kiz evdeyim eşim disari cikti dae oyle napcenn
benbenim kocis temizlerdi canim yaa ne guzeldi hamislikte cok guzel annelikte tadini cikar kuzum
ben yogurt cok yemistim cok iyi geliyordu mideme
sen bu saatte iste misin
o zaman ne diyoruz yogurt candirValla bende gecen hafta ful yofurtlu makarna ve ayrana ekmek banarak gecirdm bana da iyi geldi. Yok kiz evdeyim eşim disari cikti da
Kurabiklere geri mi döndunsabah
1 tb ekmegi
1 catal suzme peynir
3 ad. zeytin
ara
1 elma
1 ceviz
10 findik
aksam
4 pismis sogan
1 kurabiye
1 isirik kare cikolata
spor sonrasi
chiali cevizli yogurt
cniiimm. hosgeldinnnn ben spora gidiyom ama yaaaaeeKizlaaaarrrrr napiyosunuzmen geldimmmm
Aynen yogurt candir ama artik bikmaya baslamistmo zaman ne diyoruz yogurt candir
he esin evde yohkkkk
bende spor ypcem usemiyom
kizim uyumadi mizmiz
dukan nedeniyle gecici bir sure ara verdiydimmmKurabiklere geri mi döndunne kurabiyesi merak ettim
olur cnm oyle bir de yeni evlisin ya ondan endis3ydi falan hele bi kiprastigini hisset iste o zaman bambaskaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Aynen yogurt candir ama artik bikmaya baslamistm
Deme oyle deme. Kuzu bn daha yeni alistm bebek konusuna biliyo musun bu haftaya kadar kabullenemediydim cok kotu bisey gibi geliyodu allah affetsin.. bide bu mide bulantisi fln iyice soguttuydu daha yeni heveslenmeye basladim
Masallah her aksamda et bikmiyo musun sensabah
1 tb ekmegi
1 catal suzme peynir
3 ad. zeytin
ara
1 elma
1 ceviz
10 findik
aksam
4 pismis sogan
1 kurabiye
1 isirik kare cikolata
spor sonrasi
chiali cevizli yogurt
cniiimm. hosgeldinnnn ben spora gidiyom ama yaaaaee
ayy canim cektiii niyeyseeeeedukan nedeniyle gecici bir sure ara verdiydimmm
findikli kakaolu kurabiyelerimm canlarimm bebiklerimmmm yasama sevinclerimmmm
sag ol canimmMasallah her aksamda et bikmiyo musun sencok guzel menu sakin baska kurabiye fln yeme yeter bugnlk bide sabah domates biber fln yok niyee oluyodu normaldee
Amiinnnn aratmasin kimseye insallahhhholur cnm oyle bir de yeni evlisin ya ondan endis3ydi falan hele bi kiprastigini hisset iste o zaman bambaskaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?