- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.041
O zaman Hit cardio de canım ben normal kardiyo üzerinden hesapladım....Bnm nasil 21 puan oluyor ben 30 dk cardio yaotim insanity max 30 ayrica 10 dk abs yaptim
Yaz kizim29Ocak-02 Şubat spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:53
Favelayn:66
munter:20,5
orkide1453:21
tgb1907:
Buki_89: @Buki_89
ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:
UMEYYE:
Blacksee55:
SchonerDuft:12
Kafam-karisik:
SekerPancarii: 60
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu sıfır karbonhidrat beslenecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın
Ayy ne komik. Demin kaptın gördüm bi yorumda diyorum ki aynu bizimkinin niki sadece 1 harf degisik ahahahaha gunaydingünaydın güzellerrrrrr
Eki Görüntüle 2103124 acabaSekerPancarii artıları def etti mi?
profil foto yakışmışkaptinn kullanıcı ismi de değişmiş
toptan değişikliğe gitmiş kaptanAyy ne komik. Demin kaptın gördüm bi yorumda diyorum ki aynu bizimkinin niki sadece 1 harf degisik ahahahaha gunaydin
begendin miiigünaydın güzellerrrrrr
ahahahAyy ne komik. Demin kaptın gördüm bi yorumda diyorum ki aynu bizimkinin niki sadece 1 harf degisik ahahahaha gunaydin
çok güzel şuanki durumuna da uygun fotoğrafbegendin miii
allah döndürtsün dogumdan snra bakaym ya o kıza dönerim yada böyle olurumçok güzel şuanki durumuna da uygun fotoğraf
ama doğumdan sonra o esmer seksi kıza dön yine öyle göz alışkanlığı oldu bizde
nick için de keptin daha iyiydi bence
minnal kilonla mı böyle olucanallah döndürtsün dogumdan snra bakaym ya o kıza dönerim yada böyle olurum
inşallah boyle olmam
Valla ya en seksi takimken birtek bi fotoyla ne hale geldikçok güzel şuanki durumuna da uygun fotoğraf
ama doğumdan sonra o esmer seksi kıza dön yine öyle göz alışkanlığı oldu bizde
nick için de keptin daha iyiydi bence
Kaptın ne kiz neyce oallah döndürtsün dogumdan snra bakaym ya o kıza dönerim yada böyle olurum
inşallah boyle olmam
Ayy çıldırmamak elde degil simdi de 55,6 çıktım ya azcık yiyom halbukigünaydın güzellerrrrrr
bişey dicem aynı durum bende de varAyy çıldırmamak elde degil simdi de 55,6 çıktım ya azcık yiyom halbukihala regl olmadim
doğru dedinnnnnnnnnnnValla ya en seksi takimken birtek bi fotoyla ne hale geldik
Gunaydin kuzum baslayasim yoh benim kilo veremiyom zaten az yedikce artıp duruyomgünaydın kızlar 300 gr daha gitmişSekerPancarii cnm başladın demi üç günlük listeye ben başladım dünkü de az çok böyleydi
Yaa cok moralim bozuldu 53 oldum diye sevinirken 56 oldum nerdeysebişey dicem aynı durum bende de var
ve regl falan da yok yani şuan beklemiyorum.. hiç anlayamadım
hiç anlamadım ki pancarım.. ödemlik bişey de yemedim.. spor az yapınca mı oluyor bu vücut neye tepki veriyorYaa cok moralim bozuldu 53 oldum diye sevinirken 56 oldum nerdeyseniye boyle oluyo ya sen niye ödemlendin
Olsun kiz 30 gun sonra nasil guclenecek karin kaslarin daha kolay yapcan bende bazilarini yarim yamalak yapiyimSekerPancarii bebisim ben gobuusumuu eritmekk istemimmm ben cok mutluyum gobusumle
qii ben o 10 dk karin egzersizini yapamadimm
yaptimda yuvarlana yuvarlana
cok zorlandimm
ya ben ned3n bu sporlari yapamiyommm nidennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?