- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.081
günaydın bibiğiiimmmGünaydın kızlar
günaydın bibiğiiimmm
Hani kiz benim 90 dk yürüyüş29Ocak-02 Şubat spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:53
Favelayn:66
munter:20,5
orkide1453:33
tgb1907:
Buki_89:Buki_89
ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:
UMEYYE:
Blacksee55:
SchonerDuft:12
Kafam-karisik:
SekerPancarii: 60
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu sıfır karbonhidrat beslenecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın
yönetimle konuşcamoy geri alma yokmus öyle diyollaaa
Onu nasil teyze gibi giydirmişler
sabitlenmedigi sürece hemencik inio canimm, busahaba Eksi 800 ciktim bile geriye kaldi 900 gram:)eşke öyle hemencik verilse
Coh guzel olmus amaOnu nasil teyze gibi giydirmişlerahahaha kimin aklina gelir. Ben hala guluyorum ahahahah
sen regl olmadığın için böylesin geçsin de tekrar motive olursun ben başladım bakalım bgn 61.9 um inş cumaya 60 ları görürüm isteğim 59.9 ama o kadar gitmez gibi vücudum direniyorGunaydin kuzum baslayasim yoh benim kilo veremiyom zaten az yedikce artıp duruyomama az yicem ayni o listedeki gibi bi tek aksam et yicem degisik olarak
Harikasin bukisimGünaydin kizlar, dün aksam esim pizza yiyelim gel seni yemege götürim diye diye bi hal oldu ama redettim ve sulu ispanak yemegi yaptim:) suan kendimle gurur duyuyorum:)
Bende cok az yicem kahvaltimi yaptim 1 dilim ekmekle aksam da et yirim oglen bi meyve yetersen regl olmadığın için böylesin geçsin de tekrar motive olursun ben başladım bakalım bgn 61.9 um inş cumaya 60 ları görürüm isteğim 59.9 ama o kadar gitmez gibi vücudum direniyor
takımda kedi görmekten
inşallah cnm spordan bacaklarım belim çok acıyor böyle hamlık olurya ne yapsam biraz ara mı versem devammı etsem dün cok zorlandımBende cok az yicem kahvaltimi yaptim 1 dilim ekmekle aksam da et yirim oglen bi meyve yeterinsallah 59 u gorursun canim
Arada kaslari dinlendirmek lazim canım ben bazen hic yapmiyorum 3 gune bi ara verebilirsininşallah cnm spordan bacaklarım belim çok acıyor böyle hamlık olurya ne yapsam biraz ara mı versem devammı etsem dün cok zorlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?