Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hani kiz benim 90 dk yürüyüş aylar sonra yürüdüm onuda yazmıyorsunuz (

dünkü yediklerim
sabah kalkınca 1 kuru kayısı
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim hindi jambon 2 kk peynir
ara 1 fincan tarçınlı sütlü kahve
öğle 6 yk şehriye pilavı 2 yk kavurma salata yoğurt
ara 1/2 portakal 1 türk fincanı leblebi 1 yk kuru üzüm
akşam 1/2 kase çorba 1 kuru dolma 2 yk kapuska 1 köfte kadar tavuk ızgara salata 2 yk yoğurtlu biber
ara 1/2 ayva 1 çay bardağı süt
su 3 lt
baya yiyorum kızlar diyetisyeni hepinize tavsiye ediyorum çünkü ben çok kilo alıp verdim şok diyetleri hiç tavsiye etmem

Gunaydin kuzum baslayasim yoh benim kilo veremiyom zaten az yedikce artıp duruyom ama az yicem ayni o listedeki gibi bi tek aksam et yicem degisik olarak
sen regl olmadığın için böylesin geçsin de tekrar motive olursun ben başladım bakalım bgn 61.9 um inş cumaya 60 ları görürüm isteğim 59.9 ama o kadar gitmez gibi vücudum direniyor

sen regl olmadığın için böylesin geçsin de tekrar motive olursun ben başladım bakalım bgn 61.9 um inş cumaya 60 ları görürüm isteğim 59.9 ama o kadar gitmez gibi vücudum direniyor
Bende cok az yicem kahvaltimi yaptim 1 dilim ekmekle aksam da et yirim oglen bi meyve yeter insallah 59 u gorursun canim

Bende cok az yicem kahvaltimi yaptim 1 dilim ekmekle aksam da et yirim oglen bi meyve yeter insallah 59 u gorursun canim
inşallah cnm spordan bacaklarım belim çok acıyor böyle hamlık olurya ne yapsam biraz ara mı versem devammı etsem dün cok zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…