- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.061
Valla ben sporumu fazlasiyla yapiyom reglden heralde benimkihiç anlamadım ki pancarım.. ödemlik bişey de yemedim.. spor az yapınca mı oluyor bu vücut neye tepki veriyor
çözücem ama şuan gözlemliyorum
3-4 güne başlayacaksa regl ondandır kesin.. bozma moral yahu ödem işte seninki apaçık.. bendeki ne ki acabaValla ben sporumu fazlasiyla yapiyom reglden heralde benimkiyine de sinir bozucu
sağol canım benimdesifre micok korkarimm eyi ettinnn tanimasiinlarr evet cok begebdm ayy git bakalim ne yapiyor minik fasulyemizzz dikkat et kendine havalar soguk usutmee
gozun aydin cnm
5 sene nasil korundunuz kiz bana da sule ben cok tirsimmhap kullandin mi sen
iyi aksamlar cnm hos geldin nasilsin nasil gidiyor
Bu gidisle hic olamicam52hadi bakalım senin 52 benim 69 hesabı
Yarın başlıyoruz kuzum
Afiyet olsun canım
Yok kuzum hap kullanmadim esim korundudesifre micok korkarimm eyi ettinnn tanimasiinlarr evet cok begebdm ayy git bakalim ne yapiyor minik fasulyemizzz dikkat et kendine havalar soguk usutmee
gozun aydin cnm
5 sene nasil korundunuz kiz bana da sule ben cok tirsimmhap kullandin mi sen
iyi aksamlar cnm hos geldin nasilsin nasil gidiyor
Benim regl 3 gün gecikti gelmiyi ondan heralde ama 53 nerdeee 55,6 nerde3-4 güne başlayacaksa regl ondandır kesin.. bozma moral yahu ödem işte seninki apaçık.. bendeki ne ki acaba
olursam insan içine cıkamam zatenminnal kilonla mı böyle olucanmümkünatı yok
olursa korku yolu ile eritiveririz
ahahah minnoş olduk işte fena mıValla ya en seksi takimken birtek bi fotoyla ne hale geldik
Kaptın ne kiz neyce o
sen su miumiudoğru dedinnnnnnnnnnn
o kafa vurmayı portakala değil adana dürüme yaapman gerekiyodudünkü menüm;
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 topik peynir
2 çeri domates
2 biber
şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğlen
adana dürüm
ara
şekersiz nescafe
akşam
1 kase yayla çorbası
5-6 yk karnabahar yemeği
1 dilim tb ekmeği
saat 9 30 gibi bitane portakal
su 2 litreyi geçmiştir gün içinde 3-4 bardak çay içmişimdir şekersiz
1 fincanda form çay
Sağol canımYazdım bile
Benim başladı ama kilom yine artı daBu gidisle hic olamicam55,6 çıktım bugun ve az yemistim diyetimi bozmadim regl yoh hala
ben sana burda yiyeceğim şeylerin kısıtlı olduğunu söylüyorum dimio kafa vurmayı portakala değil adana dürüme yaapman gerekiyodu
Ben biraz kiloyu takmamaya karar verdim ne yedigimi biliyorum spor da yapiyorum bu artilar kilo olamazSağol canım
Benim başladı ama kilom yine artı dabir bayan gelmeye başladı bugün o da diyet yapıyor diyetisyene gidiyormuş
Sen birsey unutmadın mi bu sabahGünaydın kızlar
Sen birsey unutmadın mi bu sabah
ben sana burda yiyeceğim şeylerin kısıtlı olduğunu söylüyorum dimisabah ekmek yemedim farkındaysan
kızdırıyon benisana yemek yarışmasında verdiğim oyumu geri alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?