- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.101
olmazsa sadece karın kası çalışayım bugün bacaklarım çok kötü durumdaArada kaslari dinlendirmek lazim canım ben bazen hic yapmiyorum 3 gune bi ara verebilirsin
Benimde her yerim agriyo dun agirlik calistim bugun sadece karin yapcam @Bir garip kuzum sira sende bugun 10 dklik abs at ogleden sonra yapmam lazim esim gelmedenolmazsa sadece karın kası çalışayım bugün bacaklarım çok kötü durumda
Günaydin kizlar, dün aksam esim pizza yiyelim gel seni yemege götürim diye diye bi hal oldu ama redettim ve sulu ispanak yemegi yaptim:) suan kendimle gurur duyuyorum:)
Ahahahahhahahgelmesinnnn
canım px 90 kılere bi bak çok iyi onlar karnın yanıyor resmenBenimde her yerim agriyo dun agirlik calistim bugun sadece karin yapcam @Bir garip kuzum sira sende bugun 10 dklik abs at ogleden sonra yapmam lazim esim gelmeden
Stajer geldi yine iş gösteriyorum o da diyet yapıyor beraberce yapcaz bana da iyi oldu.Ben biraz kiloyu takmamaya karar verdim ne yedigimi biliyorum spor da yapiyorum bu artilar kilo olamaznereye geldi bayan ay buraya mi napiyomus ne demis diyetisyen bu arada dünkü absyi begendim ben karin kaslarim agriyo
Kombine bayıldımCoh guzel olmus amaahahahahjajahahah
Tebrik ederim seni bukisGünaydin kizlar, dün aksam esim pizza yiyelim gel seni yemege götürim diye diye bi hal oldu ama redettim ve sulu ispanak yemegi yaptim:) suan kendimle gurur duyuyorum:)
sagol tatlim:)Tebrik ederim seni bukis
oyle mi doyosunOlsun kiz 30 gun sonra nasil guclenecek karin kaslarin daha kolay yapcan bende bazilarini yarim yamalak yapiyim
yaa oyle de hamile kaliniyormhs bunu ogrensigimden beri pskolijim bozulduYok kuzum hap kullanmadim esim korundusuan pek korunamiyoh yarim yamalak
sağlıklı bi aksam karsılıgında eksi kilolar gelmiştir
Çok yakismis ördeğin ahahahasagol tatlim:)
allahım gelin kediEki Görüntüle 2103161 Yahında gelin olacaaan bu sözler hic yahışiyomu sağa
gitme diyeydimGidiyom iste
bak bak bide tehdit ediyo utanmaz
kiblerim seni ban yersin bak D:
NBR SİSTERÇok yakismis ördeğin ahahaha
dimi bencedeeee bu ördek sayesinde kilo almicam ben:)Çok yakismis ördeğin ahahaha
Iyi sistam senden naber. Zayıfladın miNBR SİSTER
InshAllah ♡♡♡♡dimi bencedeeee bu ördek sayesinde kilo almicam ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?