- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.121
Yaz kizimBen 90 dk yürüyüş yaptim kusum
Tempolu mu canımHani kiz benim 90 dk yürüyüşaylar sonra yürüdüm onuda yazmıyorsunuz (
Niye kiz neyin varTempolu mu canım
Hiç gelemiyorum ya bugünler
Demek yürüyüş yaptınHani kiz benim 90 dk yürüyüşaylar sonra yürüdüm onuda yazmıyorsunuz (
Annem babama anlattı oda inanamadı ahahahaha dedim arkadaşıma kalk gidiyoruz şimdi kalkmazsak daha kalkamayızDemek yürüyüş yaptınwuhhuuuu
inanılcak giibi değil çünküAnnem babama anlattı oda inanamadı ahahahaha dedim arkadaşıma kalk gidiyoruz şimdi kalkmazsak daha kalkamayız
Regl olamıyorum gerginim oğlum hastaNiye kiz neyin varevet tempolu kusum
Kız o gün yazistikya o zamandı hani şu senin MANTI FALAN YEDIGIN GUNinanılcak giibi değil çünkükız arkadasında varsa cık arada dedikodu yapa yapa yürüyün en sevdiğim
Geçmiş olsun kusum. Bekle belki diyettendir gelir. Kız yoksa hamilemisinRegl olamıyorum gerginim oğlum hasta
susKız o gün yazistikya o zamandı hani şu senin MANTI FALAN YEDIGIN GUNzaten gülmekten yenerdik dedim gel arasira yuruyek
Bugün çok güzel karlar eridi valla güneşli ilkbahar gibiisus
ben gelim beraber yürüyek orda hava nasıl
senin kilo ne durumda canim?kızlar bu hafta inş bireysel ve takım da birinci oluruzbirincilerin hikayelerini okuyorum da ordan esti
kar mi vardi kiz sizin orda?Bugün çok güzel karlar eridi valla güneşli ilkbahar gibiigelsen keskeeee
1 hafta önce fena kar yağdı bukis. Daha yeni eridikar mi vardi kiz sizin orda?
gidiyor günden güne 300 gr gitti bgn canımsenin kilo ne durumda canim?
aaaa bizim buralarda hic yok aman olmasinda habire biyerlede kalip eve gidemiyorum:)1 hafta önce fena kar yağdı bukis. Daha yeni eridi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?