Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyle mi doyosun 30 gun yapabilirsem olmedrnn ins guclenir
sende mi yarim yamalak yohlsam beno motive icin mi doyonn e deneyem bende yine sag ol kuzumm

yaa oyle de hamile kaliniyormhs bunu ogrensigimden beri pskolijim bozuldu
Yoh giz valla bende bazilarini yarım yamalak yapiyom ben karinda iyi degilim sevmiuom calismayi ondan ama boyle iyi oldu bah hergun 10 dk yapiyoz
Bisi olmaz kiz korunuyosan korkma

süpersin:) bakalim bende cumartesiye Kadar nekadar vercem
haftalar cok hızlı geçiyor gerçekten ben cuma tartıldıktan sonra o gün yerdim halbuki ne kadar az kalıyor öbür cumaya artık kaçamak yapmıyorum bu sefer olacağına dair inancım var onun bi heycanı oluştu bende sabırsızlanıyorum

Oo iyi sana arkadas olur daha guzel yaparsınız beraber
Daha bugun 3 gun oldu canim dusukten sonra gecikmeler oluyo ya ondan bi 1 hafta gecerse oyle yaparim

ay cok iyi canim ya hadi insallah güzel ve hizli kilolar gider teker teker

hahaha benide peynirli sandwichim sen füme ben peynir buranin havasindan kesin diger kizlar neler yiyo güzel güzel bide anca böye seyler
Yiyemeyenin halinden yiyemeyen anlarmış ahahaha valla bizim kızlara bakıyorum 2 kaşık bulgur pilavi. Yok taze fasulye yok şu yok bu biz hep ayni. Ama çalışanla çalışmayasın halide başka çok farkediyor ben evimde olsam bende güzel şeyler yaparim turkiyedeki kantinler bile baska

ay evet ya ben evde hemen pratik biseyler yapmaya calisiyorum Sabah 7 de evden cikip aksam 6 gibi anca evde oluyorum eve gel yemek yap diyene Kadar ooooo zaten ne hal ne zaman biseycik kalmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…