- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.141
cok iyi insallah cumaya güzel bi sonuc görürsün canimgidiyor günden güne 300 gr gitti bgn canım
Bana iyi denk geldi. Kranktim zaten evdeydimaaaa bizim buralarda hic yok aman olmasinda habire biyerlede kalip eve gidemiyorum:)
anladim canim sende bi iyilesemedin yahuuuu vitamin yi vitamin:)Bana iyi denk geldi. Kranktim zaten evdeydimama tadını cikaramadim
Yidimanladim canim sende bi iyilesemedin yahuuuu vitamin yi vitamin:)
inşallah canım bu sefer çok ciddi yapıyorumcok iyi insallah cumaya güzel bi sonuc görürsün canim
hahaah nirde onlar nirde dahada cok yiiiiYidimbu hafta anca anca iyi oldum bukisim. Okadarda brokoli yiyorum nerde bu vitaminler ahahah cahilliğin gözü kör olsun
süpersin:) bakalim bende cumartesiye Kadar nekadar verceminşallah canım bu sefer çok ciddi yapıyorum
allahım gelin kedi
gitme diyeydim
bak bak bide tehdit ediyo utanmaz
Ben en iyisi sadece hindi fume yumurta birde vitamin hapları yiyimhahaah nirde onlar nirde dahada cok yiiii
Yoh giz valla bende bazilarini yarım yamalak yapiyom ben karinda iyi degilim sevmiuom calismayi ondanoyle mi doyosun30 gun yapabilirsem olmedrnn ins guclenir
sende mi yarim yamalak yohlsam beno motive icin mi doyonne deneyem bende yine sag ol kuzumm
yaa oyle de hamile kaliniyormhs bunu ogrensigimden beri pskolijim bozuldu
haftalar cok hızlı geçiyor gerçekten ben cuma tartıldıktan sonra o gün yerdim halbuki ne kadar az kalıyor öbür cumaya artık kaçamak yapmıyorum bu sefer olacağına dair inancım var onun bi heycanı oluştu bende sabırsızlanıyorumsüpersin:) bakalim bende cumartesiye Kadar nekadar vercem
Oo iyi sana arkadas olur daha guzel yaparsınız beraberStajer geldi yine iş gösteriyorum o da diyet yapıyor beraberce yapcaz bana da iyi oldu.
Bende dün seninkini yaptım çok iyi geldi bugün @Bir garip paylaşacak bakalım obdan ne çıkacak.. soğan suyu içtim oggtu ama içtim. Test yapsana kaç gün geçti
ay cok iyi canim ya hadi insallah güzel ve hizli kilolar gider teker tekerhaftalar cok hızlı geçiyor gerçekten ben cuma tartıldıktan sonra o gün yerdim halbuki ne kadar az kalıyor öbür cumaya artık kaçamak yapmıyorum bu sefer olacağına dair inancım var onun bi heycanı oluştu bende sabırsızlanıyorum
hahaha benide peynirli sandwichimBen en iyisi sadece hindi fume yumurta birde vitamin hapları yiyimbeni bunlar pakliyor
Yiyemeyenin halinden yiyemeyen anlarmış ahahahahahaha benide peynirli sandwichimsen füme ben peynir buranin havasindan kesin diger kizlar neler yiyo güzel güzel bide anca böye seyler
ay evet ya ben evde hemen pratik biseyler yapmaya calisiyorum Sabah 7 de evden cikip aksam 6 gibi anca evde oluyorumYiyemeyenin halinden yiyemeyen anlarmış ahahahavalla bizim kızlara bakıyorum 2 kaşık bulgur pilavi. Yok taze fasulye yok şu yok bu biz hep ayni. Ama çalışanla çalışmayasın halide başka çok farkediyor ben evimde olsam bende güzel şeyler yaparim turkiyedeki kantinler bile baska
ay orda kar mı vardıBugün çok güzel karlar eridi valla güneşli ilkbahar gibiigelsen keskeeee
almiyim canım sağolEki Görüntüle 2103220 Cam siliyom yardima gelmez miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?