- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.161
Sanmıyorum yaGeçmiş olsun kusum. Bekle belki diyettendir gelir. Kız yoksa hamilemisin
Ben bu sene hiç normal görmedim hep karliydiay orda kar mı vardıbnde köye gittim hafta sonu orda da kar vardı cok güzel bu sene göremedik hiç
Sorma ya evde olsan ne gzuel hazirlarsin. Benimde hic halim kalmiyor. Annem olmasa ac kalıcam:#ay evet ya ben evde hemen pratik biseyler yapmaya calisiyorum Sabah 7 de evden cikip aksam 6 gibi anca evde oluyorumeve gel yemek yap diyene Kadar ooooo zaten ne hal ne zaman biseycik kalmio
Sıranı bekle sırada daha ablaların varSanmıyorum ya
almiyim canım sağol
Vermek yerine alsam olur mu ?Iyi sistam senden naber. Zayıfladın mibirlikte vericez bak bensiz vermek yok
ok dır kuzum akşam yapıyorum
bende düzensizlik olmadı belki hep kür denediğim içindirOo iyi sana arkadas olur daha guzel yaparsınız beraber
Daha bugun 3 gun oldu canim dusukten sonra gecikmeler oluyo ya ondan bi 1 hafta gecerse oyle yaparim
evet canim ya cok zor... allahdan kocam illa Dogru dürüst yemek istemioda bazen tostla falan gecistirioz:)Sorma ya evde olsan ne gzuel hazirlarsin. Benimde hic halim kalmiyor. Annem olmasa ac kalıcam:#
o nerde yazio canuimarkadaşlar biz sarı kartlı mıyız ne demek şimdi o
cuma yarışması performansları var ordao nerde yazio canuim
burdayım benniye ben gelince kimseeee olmuyooorrr
Ayy yoruldum kiz yemegi de koydum firina oturuyom kahve ictimniye ben gelince kimseeee olmuyooorrr
Eferim gizima
spor yapıyodum
Ben bu sene hiç normal görmedim hep karliydibiyer adı vericektim ama seni deşifre etmek istemiyorum oraya gideydin. Oralar kışın çok güzel oluyor ♡
Sorma ya evde olsan ne gzuel hazirlarsin. Benimde hic halim kalmiyor. Annem olmasa ac kalıcam:#
Sıranı bekle sırada daha ablaların var
25yıldır burdayım daha bi kere gidemedim o dediğin yereBen bu sene hiç normal görmedim hep karliydibiyer adı vericektim ama seni deşifre etmek istemiyorum oraya gideydin. Oralar kışın çok güzel oluyor ♡
Sorma ya evde olsan ne gzuel hazirlarsin. Benimde hic halim kalmiyor. Annem olmasa ac kalıcam:#
Sıranı bekle sırada daha ablaların var
Şu an 2.300 eksideyim kuzumFavelayn sende durumlar ne kuzum? eksiler kaclarda bakalim?
Olur bana daha çok uyarVermek yerine alsam olur mu ?
ok dır kuzum akşam yapıyorum
bende düzensizlik olmadı belki hep kür denediğim içindir
çoh acımEferim gizima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?