- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.181
Benimkide ev yemeği manyağı değil ahah şanslıyız bu konudaevet canim ya cok zor... allahdan kocam illa Dogru dürüst yemek istemioda bazen tostla falan gecistirioz:)
Eksi 2300 kuzum yok bozmuyorumm 2 kilo daha versem süper olacakFavelayn nasıl gidiyor bu hafta birinci olabilirsin bozma sakın
Ben 3 yıl önce gittim. Girmeseydiler olurdu. Başım göğe ermedi25yıldır burdayım daha bi kere gidemedim o dediğin yere
Calisirken iş yerimin zumba hocası vardı kuzum orda 6 ay ders aldımSüpersin canım
Zumba ders aldınmı
oo masallah harikasin cumaya kesin Eksi 3 gelirŞu an 2.300 eksideyim kuzum
Ac acina otuyon heçoh acımyemek söyleidm gelmedi bitki çayımı yudumluyorum
maşallah süper gitmiş aman bikaç hafta koru bunu ben de bi 60.5 e düştüm diye rahatladım bi daha düşemedimEksi 2300 kuzum yok bozmuyorumm 2 kilo daha versem süper olacak
aynen cnm sayende iyi oldu sorumlu hissedym yoksa beni oldur totomu kadirip spor yapamamYoh giz valla bende bazilarini yarım yamalak yapiyom ben karinda iyi degilim sevmiuom calismayi ondanama boyle iyi oldu bah hergun 10 dk yapiyoz
Bisi olmaz kiz korunuyosan korkma
ay bi kere piknige gttitdm bak eteklerine yamaclarına yalan demiş olmyayamBen 3 yıl önce gittim. Girmeseydiler olurdu. Başım göğe ermedibunlar hep gorgusuzlukten ahahaha
Ayy bende hemen yapim gocam gelecek cok yorgun ve açim ama yapacamaynen cnm sayende iyi oldu sorumlu hissedym yoksa beni oldur totomu kadirip spor yapamam
valla korkuttular beni tum pskolojim bozuldu bdv ye konu accemm
Ayy ben cok açım kiz tam listeyi uygulamadim ben oglen elma galeta yedim şimdi de trabzon hurmasi yedim baska bisi yimedum aksam da et yicem kaburga en sevdigimçok acıktım basım da ağrır portakal yedim bastırdı birazSekerPancarii cnm bu akşam ben de sebzeyi tavukla değiştiriyorum
yap yap aksama kalinca zor oluyor ben gece yarisi yapiyorum mecvuren pestilim cikiyor.Ayy bende hemen yapim gocam gelecek cok yorgun ve açim ama yapacamaç hemen durma ahahah
ye gitsin regl olursan atarsın haftaya olmzsan da bebişine gitsinAyy ben cok açım kiz tam listeyi uygulamadim ben oglen elma galeta yedim şimdi de trabzon hurmasi yedim baska bisi yimedum aksam da et yicem kaburga en sevdigim
Dikkat et cnm fazla yorma kendini kolay gelsingızlaaa cok yogunuuummm gelemiyorummm. yanımdaki arkadas raporlu o yüzden bana kaldı herşeyler
valla ister istemez yoruluyoru kuzu ama Allahtan alışkınım bu tempoyaDikkat et cnm fazla yorma kendini kolay gelsin
Ahahhahaha deme oyle ben 3 gune 60 olabilme kapasitesine sahip bi insanimye gitsin regl olursan atarsın haftaya olmzsan da bebişine gitsin
Aç da herkesler ustune gelsinyap yap aksama kalinca zor oluyor ben gece yarisi yapiyorum mecvuren pestilim cikiyor.
accamda korkuym bdv yorumlari cok acimasiz
evet iyiki:)Benimkide ev yemeği manyağı değil ahah şanslıyız bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?