- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.201
Eferim
50lerdedemi hızlı alıyorsun ben 60dan 64e hızlşa çıkabiliyorumAhahhahaha deme oyle ben 3 gune 60 olabilme kapasitesine sahip bi insanim
he valla korunamiyon ne evlendin derler baaaa
kiz benim bugünden 20 dakika tempolu yürüyüsüm var ama aksamda spor yapcam biraz daha hepsini yaptikdan sonrami sana yazim yada nasil yapalim:)Eferim
konu actim
ben yapıyorum canım
canım üç gün reddet ondan sonra otomatik alışırsın ben de bu sekılde cok bozdum bişey olmaz diye sonuç hep diyet yapıyorum lafı ağzımda ama kilo veremiyorumbizim iş yerindekilerde öğlen yemeğine pizzacıya gittiler öğleden sonra da bi arkadaşımızın doğum günüydü pasta aparatif felan herşey masada bana baktı ama ben ne öğlen ne öğleden sonra kendilerine eşlik etmedim
şimdi babam aradı akşam gelirken iş yerinin ordan kadayıf alırmısın annenin canı çekmiş diyo benim ki can değil
teker teker gelin yahuuuu
ben ama ben malesef daha bir muzdan baksa biseycik yiyemedim tüm gün
nasıl gidiyor peki açmısınben yapıyorum canım
bende fzladan yedim az akşam hafif yicemben ama ben malesef daha bir muzdan baksa biseycik yiyemedim tüm gün
ne yedin canim?nasıl gidiyor peki açmısın
bende fzladan yedim az akşam hafif yicem
sabah 1 omlet 1 dilim ekmek ara 1 elma / türk kahvesi öğlen 1 kase havuçlu yoğurt yanına imam bayıldı yedim parmak kadar patlıcan düşün 4 tane yedim sanırım yada 5 ara 1 portakal yedim akşam 1 kase yoğurt yanına karnıbahar yerimne yedin canim?
kiz baya iyi yemissin aslinda acikmaman gerekir :)sabah 1 omlet 1 dilim ekmek ara 1 elma / türk kahvesi öğlen 1 kase havuçlu yoğurt yanına imam bayıldı yedim parmak kadar patlıcan düşün 4 tane yedim sanırım yada 5 ara 1 portakal yedim akşam 1 kase yoğurt yanına karnıbahar yerim
seninle kıyaslayınca fazla doğrukiz baya iyi yemissin aslinda acikmaman gerekir :)
:) hay Allah su ictinmi bol bol?seninle kıyaslayınca fazla doğrubaş ağrısından geberdim açlıktan başım çatlıyor
Çok içtim ama başım çatlıyor:) hay Allah su ictinmi bol bol?
Aynen kuzum hedef 4 ama bakalım inşallah olir:))oo masallah harikasin cumaya kesin Eksi 3 gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?