- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.221
Toplu yaz canım :)kiz benim bugünden 20 dakika tempolu yürüyüsüm var ama aksamda spor yapcam biraz daha hepsini yaptikdan sonrami sana yazim yada nasil yapalim:)
Canım yoğun bi çalışma tempom var o nedenle uzun süre kalmam sıkıntı oluyor. düzenli yazamıyorum. Bi saat bulup ona göre yazayım diyorum, bakalım yapacağım bi şeyler. En kötü gruba katılmayıp ara ara sohbetlere girerim. Diyetlere motivasyon sağlarım kendimi de motive etmiş olurum. Kabul eder misiniz o şekilde?bn haftaya gidicem kuzum geçe kaldı biraz randevu bulamadımm
eşke öyle hemencik verilse
sağol canım amiinnn :) rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
sende geldin ilgilenemedim ama nasıl olsa yine gidersingenelde öyle yapıyosun cünkü 2 3 gün durup hop kayboluyosun
anneler hep moddaydı
Emziren anne menüsü
Kalkınca
1gün kurusu
9:30
1yumurtadan omlet (1tk yulaf kepeği 3ince dilim kaşar,kurutulmuş domates ve ıspanaklı)
1kk peynir
7-8 zeytin
2tk fıstık ezmesi
1tk Susam ezmesi
3-4fıstık
14:15
Bir tabak karnabahar yemeği
Yoğurt
16:30
1portakal
1dilim elma
2tk fıstık ezmesi
18:45
Küçük bir tabak karnabahar yemeği
Yarım tabak Sebzeli hindi sote
3kaşık kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Süt içerim inşallah
Tarçınlı süt ve limonlu su candır. Metobolizma hızlandır. Afiyet olsun :)5. Gün
Sabah
1 ılık limonlu su
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim kızarmış ekmek 36 kalorilik
Ara
1 havuç
Ogle
1 yk kısır
1 kase yoğurt
Ara
Chiali yoğurt
Akşam
2 yk bamya
1 kase yoğurt
2 tane fırında mantar
1 tabak salata
Ara
Tarçınlı süt
Toplam
15 bardak su
Sağol tatlım benimAfiyet olsun gayet ii görünüyor.
Tarçınlı süt ve limonlu su candır. Metobolizma hızlandır. Afiyet olsun :)
Merhabalar, benim de çevremde çok değişken oluyor. Çok zor biliyorum ama sonrasında değiyor. Bedenindeki değişimi gördükçe yeme isteğin azalıyor. Pizzacıya gitmeyi teklif eden arkadaşların seninle öğlen yoğurt yemeye geliyorlar:)bizim iş yerindekilerde öğlen yemeğine pizzacıya gittiler öğleden sonra da bi arkadaşımızın doğum günüydü pasta aparatif felan herşey masada bana baktı ama ben ne öğlen ne öğleden sonra kendilerine eşlik etmedim
şimdi babam aradı akşam gelirken iş yerinin ordan kadayıf alırmısın annenin canı çekmiş diyo benim ki can değil
teker teker gelin yahuuuu
Gayet başarılı su ve hareket de yerindeyse harika hatta:)sabah 1 omlet 1 dilim ekmek ara 1 elma / türk kahvesi öğlen 1 kase havuçlu yoğurt yanına imam bayıldı yedim parmak kadar patlıcan düşün 4 tane yedim sanırım yada 5 ara 1 portakal yedim akşam 1 kase yoğurt yanına karnıbahar yerim
harikasin cnmmmbizim iş yerindekilerde öğlen yemeğine pizzacıya gittiler öğleden sonra da bi arkadaşımızın doğum günüydü pasta aparatif felan herşey masada bana baktı ama ben ne öğlen ne öğleden sonra kendilerine eşlik etmedim
şimdi babam aradı akşam gelirken iş yerinin ordan kadayıf alırmısın annenin canı çekmiş diyo benim ki can değil
teker teker gelin yahuuuu
Emziren anne menüsü
Kalkınca
1gün kurusu
9:30
1yumurtadan omlet (1tk yulaf kepeği 3ince dilim kaşar,kurutulmuş domates ve ıspanaklı)
1kk peynir
7-8 zeytin
2tk fıstık ezmesi
1tk Susam ezmesi
3-4fıstık
14:15
Bir tabak karnabahar yemeği
Yoğurt
16:30
1portakal
1dilim elma
2tk fıstık ezmesi
18:45
Küçük bir tabak karnabahar yemeği
Yarım tabak Sebzeli hindi sote
3kaşık kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Süt içerim inşallah
Bol yogurtlu gun olmus cnm . begendim afiyet olsunn . cumaya 4 kg gidecek gibi5. Gün
Sabah
1 ılık limonlu su
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim kızarmış ekmek 36 kalorilik
Ara
1 havuç
Ogle
1 yk kısır
1 kase yoğurt
Ara
Chiali yoğurt
Akşam
2 yk bamya
1 kase yoğurt
2 tane fırında mantar
1 tabak salata
Ara
Tarçınlı süt
Toplam
15 bardak su
aksamki manti disinda begendim. dunde manti yemistin30.01.2018 menü
Kahvaltı
30 gr kepekli ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto
1 çay kaşığı tahin
Nane
Ara
1 hurma
Öğlen
Chialı müslili yoğurt
Ara
Nestle k bar
Akşam
200 gr susuz yağ yakılmamış yoğurtlu mantı
Salata
Ara
Sütlü nescafe
1 hurma
Spor
10062 adım
Su 2.5 lt
canim YAZIOO diyw bir uygulama var kizlar kullaniyor ben kullanmadim bir bak istersen. Borde samsung un kendi uygulamasi var telefonun samsung muKızlar diyet uygulaması olarak neleri kullanıyorsunuz? Ben kalori hesaplamak için fit365'i kullanıyorum ama dikkat ettim de internette yazan kalorilerle ordakiler uymuyor. Kalori hesabı düzgün bir uygulama var mı bildiğiniz?
Yeni yaptım yogurdu çok.guzel oldu duramıyorum ')))harikasin cnmmm
ins kadayif yemedin
her zamanki gibi saglikli dolu dolu kacamaksiz menuu
Bol yogurtlu gun olmus cnm . begendim afiyet olsunn . cumaya 4 kg gidecek gibi
aksamki manti disinda begendim. dunde manti yemistin
canim YAZIOO diyw bir uygulama var kizlar kullaniyor ben kullanmadim bir bak istersen. Borde samsung un kendi uygulamasi var telefonun samsung mu
afiyet olsun cmm yogurt candir. Diyette kurtaricidir. Cevizli de guzel oluyor tok tutuyor.Yeni yaptım yogurdu çok.guzel oldu duramıyorum ')))
Misafir geldi çat kapı ve minik kurabiye yemiş olabilirim ve yağsız tuzsuz mısırharikasin cnmmm
ins kadayif yemedin
canim YAZIOO diyw bir uygulama var kizlar kullaniyor ben kullanmadim bir bak istersen. Borde samsung un kendi uygulamasi var telefonun samsung mu
Cevizi yaş halinde çok seviyorum ya gece suya ıslatıp sabaha ıslak ıslak olunca yiyorum diğer türlü hoşuma gitmiyor iyi aklıma getirdin dur islatayom yarına yerim :)))afiyet olsun cmm yogurt candir. Diyette kurtaricidir. Cevizli de guzel oluyor tok tutuyor.
Mantı daha bitmeyip evde başka yemek olmayınca kalorisini dengeledim ama. yarın da annem yemek yapmazsa yine mantı olabilirharikasin cnmmm
ins kadayif yemedin
minikse bir sey olmazMisafir geldi çat kapı ve minik kurabiye yemiş olabilirim ve yağsız tuzsuz mısır
aa onu oyle nasil yiyorsun guzel mi denesem miCevizi yaş halinde çok seviyorum ya gece suya ıslatıp sabaha ıslak ıslak olunca yiyorum diğer türlü hoşuma gitmiyor iyi aklıma getirdin dur islatayom yarına yerim :)))
ins manti olmazMantı daha bitmeyip evde başka yemek olmayınca kalorisini dengeledim ama. yarın da annem yemek yapmazsa yine mantı olabilir
Yazıyoo’ya bakıyorum hemen. İphone’a geçtim. Samsung’un uygulaması ios’ta yoktur herhalde.
Kız patlamış mısır işteminikse bir sey olmaz
yagsiz tuzsuz misir nasil yaptincmm cekti afiyet olsun
aa onu oyle nasil yiyorsun guzel mi denesem mi
ins manti olmaz
yoktur cnm sanmiyorum.
yagsiz nasil patlatrin onu soruyorumKız patlamış mısır işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?