Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emziren anne menüsü
Kalkınca
1gün kurusu

9:30
1yumurtadan omlet (1tk yulaf kepeği 3ince dilim kaşar,kurutulmuş domates ve ıspanaklı)
1kk peynir
7-8 zeytin
2tk fıstık ezmesi
1tk Susam ezmesi
3-4fıstık

14:15
Bir tabak karnabahar yemeği
Yoğurt

16:30
1portakal
1dilim elma
2tk fıstık ezmesi

18:45
Küçük bir tabak karnabahar yemeği
Yarım tabak Sebzeli hindi sote
3kaşık kuru fasulye
Salata
Yoğurt

Süt içerim inşallah

5. Gün
Sabah
1 ılık limonlu su
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim kızarmış ekmek 36 kalorilik

Ara
1 havuç

Ogle
1 yk kısır
1 kase yoğurt

Ara
Chiali yoğurt

Akşam
2 yk bamya
1 kase yoğurt
2 tane fırında mantar
1 tabak salata

Ara
Tarçınlı süt

Toplam
15 bardak su

Canım yoğun bi çalışma tempom var o nedenle uzun süre kalmam sıkıntı oluyor. düzenli yazamıyorum. Bi saat bulup ona göre yazayım diyorum, bakalım yapacağım bi şeyler. En kötü gruba katılmayıp ara ara sohbetlere girerim. Diyetlere motivasyon sağlarım kendimi de motive etmiş olurum. Kabul eder misiniz o şekilde?

30.01.2018 menü
Kahvaltı
30 gr kepekli ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto
1 çay kaşığı tahin
Nane

Ara
1 hurma

Öğlen
Chialı müslili yoğurt

Ara
Nestle k bar

Akşam
200 gr susuz yağ yakılmamış yoğurtlu mantı
Salata

Ara
Sütlü nescafe
1 hurma
Spor
10062 adım
Su 2.5 lt

Afiyet olsun gayet ii görünüyor.

Tarçınlı süt ve limonlu su candır. Metobolizma hızlandır. Afiyet olsun :)

Merhabalar, benim de çevremde çok değişken oluyor. Çok zor biliyorum ama sonrasında değiyor. Bedenindeki değişimi gördükçe yeme isteğin azalıyor. Pizzacıya gitmeyi teklif eden arkadaşların seninle öğlen yoğurt yemeye geliyorlar:)

Gayet başarılı su ve hareket de yerindeyse harika hatta:)

Kızlar diyet uygulaması olarak neleri kullanıyorsunuz? Ben kalori hesaplamak için fit365'i kullanıyorum ama dikkat ettim de internette yazan kalorilerle ordakiler uymuyor. Kalori hesabı düzgün bir uygulama var mı bildiğiniz?

harikasin cnmmm
ins kadayif yemedin

her zamanki gibi saglikli dolu dolu kacamaksiz menuu

Bol yogurtlu gun olmus cnm . begendim afiyet olsunn . cumaya 4 kg gidecek gibi

aksamki manti disinda begendim. dunde manti yemistin

canim YAZIOO diyw bir uygulama var kizlar kullaniyor ben kullanmadim bir bak istersen. Borde samsung un kendi uygulamasi var telefonun samsung mu

Yeni yaptım yogurdu çok.guzel oldu duramıyorum ')))

sabah
ilik limonlu su 1 gun kurusu ve 1 yk pekmez

1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmegi
2 kasik tavuk gogsu az yagli

ara
1 elma
1 hurma
1 kurabiye

aksam
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon az yagli tavuk gogsu
yarim dilim kek (komsum kek yapmis getirdi birlikte yiyince eslik etmek zorunda kaldim)

2 buyuk bardak sekersiz komposta

1 kupa sut

sut belki yine icerim :)

Misafir geldi çat kapı ve minik kurabiye yemiş olabilirim ve yağsız tuzsuz mısır

afiyet olsun cmm yogurt candir. Diyette kurtaricidir. Cevizli de guzel oluyor tok tutuyor.
Cevizi yaş halinde çok seviyorum ya gece suya ıslatıp sabaha ıslak ıslak olunca yiyorum diğer türlü hoşuma gitmiyor iyi aklıma getirdin dur islatayom yarına yerim :)))

Mantı daha bitmeyip evde başka yemek olmayınca kalorisini dengeledim ama. yarın da annem yemek yapmazsa yine mantı olabilir

Yazıyoo’ya bakıyorum hemen. İphone’a geçtim. Samsung’un uygulaması ios’ta yoktur herhalde.

Misafir geldi çat kapı ve minik kurabiye yemiş olabilirim ve yağsız tuzsuz mısır
minikse bir sey olmaz
yagsiz tuzsuz misir nasil yaptin cmm cekti afiyet olsun

Cevizi yaş halinde çok seviyorum ya gece suya ıslatıp sabaha ıslak ıslak olunca yiyorum diğer türlü hoşuma gitmiyor iyi aklıma getirdin dur islatayom yarına yerim :)))
aa onu oyle nasil yiyorsun guzel mi denesem mi

ins manti olmaz
yoktur cnm sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…