Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayrıl gitsin kuzu 2 3 hafta ya dönersn ama kilo vermeye de devam et izinde
Tamam canım inşallah
Ay ayni ablam gibi ahahahahhahah o da cocuguna sarılır sarılır gunduz gece uyurdu
Hee zaten geceleri yapışık uyuyoruz

canim oglun hastalandi falan ondandir stres yapma adette duzensiz oluyorsundur emziriyorsunya stres yaptikca daha da ileri atar takma kafana.

superr anlayislilar ne güzel

cok begendim cnm cacik cektii

essah ve yorumlar cok guzel bahkta bahhh
Yok canım takmıyorum şişti karnım ama bi yandan da düşünüyor insan işte

ağrılarım dışında iyiyim canım sen nasılsın :)
İyiyim bende işte regl bekliyorum

Yaptım kızlar dün bugün de bu videoya bakayım o zaman

Kızlar beni etiketlemişiniz misafirim var 3 gündür. Ben terelelli giremiyorumda inşallah sizde herşey yolundadır. Çoluk çocukla oynatmaya az kaldı
İyiysen sorun yok

Ve ben öldüm Luluuu94 65 dk sporum var 5 dk twist shape 60 dk fitness
Absmi de yaptim kasıklarim acayip agriyo odem cayi içem
akşam konuşalım bu konuyu 45 olmaz 30 olur dimi yani
tamam akşam konusuruz bunu

bende yeni gönderdim onu

eşimi aradım anneme gideli akşam ordan da dedene geçeriz dedim tm dedi
babasıda yeemge cagırmıs o da alanyurta gitcez akşam demiş trip atmış iyi madem bizi dedednlere bırakın napıyosanız yapın demiş sanki mecburuz bırakmaya.. bende dedm bn direk anneme geçicem servisle sende erken gel
bıktım ben yaaa sürekli peşimizdeler

Puyanimi sen yazan mi ince bellim

İyi demisin bıktım valla senin kv ve kp den bi yere gidemiyonuz ya cok güzel demisin git sen anana esine de cabuh gelsin

dayanırsııınn bk maşallahın avr aslanım kocum benim kim tutar seni

hamile platesiiii herkes cook öneriyo am yazın belki yürüyüşe alıştırabilirsem eşimi gerek kalmaz cıkarız her akşam
demii bu gaz baaa yitirr

sen yap sporunu aksatma ama cok kendini kilo konusunda kasma onu demek istedim dogum sonrasi almazsan emin ol hamilelikte aldigin kilo kalmazz bknz ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…