- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.421
inan benimkilerinde asaga kalir yani yok:)benimkiler delirtecek cinsten
sağolasın kuzu :))tabikide olur
oğlusun hasta ya stres yapmıssındır kuzu yoksa hamile değilsindir dimi
bildirimsiz izine ayrılınca dönüşte etap sayısına bölünüyo ya yüzdeler +1etap daha ekleniyo kuzu
Tamam canım inşallahayrıl gitsin kuzu 2 3 hafta ya dönersn ama kilo vermeye de devam et izinde
Hee zaten geceleri yapışık uyuyoruzAy ayni ablam gibi ahahahahhahaho da cocuguna sarılır sarılır gunduz gece uyurdu
Yok canım takmıyorum şişti karnım ama bi yandan da düşünüyor insan iştecanim oglun hastalandi falan ondandir stres yapma adette duzensiz oluyorsundur emziriyorsunya stres yaptikca daha da ileri atar takma kafana.
superr anlayislilar ne güzel
cok begendim cnm cacik cektii
essah ve yorumlar cok guzel bahkta bahhh
İyiyim bende işte regl bekliyorumağrılarım dışında iyiyim canım sen nasılsın :)
Absci gizlar squat girlün karin çalışmaları beni cok sıkıyo yalitfen ondan video atmayin dun 10 dk karin çalıştırdı 4 haraket yaptik hareket az ama uzun sürüyo sıkıyo insani bugun sıra kimde dün yaptiniz mi siz
SchonerDuft munter Luluuu94 Buki_89 @orkide1453 @UMEYYE baska kimleg vardi
ben yaptim canim, ama ben kendi kafama göre takiliom vallah cünkiii pilatesde ögrendigim hareketler vardi onlari uyguluom cokda ise yario vallah... dün ama bi video buldum o cok asiri zor becerebilirseniz ama acayip etkili
acilirsa bi bakin ] SchonerDuft ] munter ]@orkide1453 ] Luluuu94 @UMEYYE
Yaptım kızlar dün bugün de bu videoya bakayım o zamanponcikbirgelincik sana w.uptan atarım akşam . burda video bu videodaki hareketleri bende salona giderken yapıyordum mevde de ara ara yapıyorum özellik yukarı iterken beli alt karın süper çalışıyor . bunu yapalım birkç gün sonra değiştirelim sizce kızlr SekerPancarii @UMEYYE Luluuu94 poncikbirgelincik munter @orkide1453
bilmiyorum kenara sıkışmış hissettiğimden olabilir ama sebeb bilemiyorum işte
yıkarda etiket yaptım
İyiysen sorun yokKızlar beni etiketlemişiniz misafirim var 3 gündür. Ben terelelligiremiyorumda inşallah sizde herşey yolundadır. Çoluk çocukla oynatmaya az kaldı
PuanVe ben öldümLuluuu94 65 dk sporum var 5 dk twist shape 60 dk fitness
Absmi de yaptim kasıklarim acayip agriyo odem cayi içem
tamam akşam konusuruz bunuakşam konuşalım bu konuyu45 olmaz 30 olur dimi yani
bende yeni gönderdim onuTamam canım inşallah
Hee zaten geceleri yapışık uyuyoruz
Yok canım takmıyorum şişti karnım ama bi yandan da düşünüyor insan işte
İyiyim bende işte regl bekliyorum
Yaptım kızlar dün bugün de bu videoya bakayım o zaman
İyiysen sorun yok
naabıyonuz siz akşamlarıtamam akşam konusuruz bunu
bende yeni gönderdim onu
neler yapmıyoruz kinaabıyonuz siz akşamları
ben akşam anneme gitcem siz dedikodu yapınneler yapmıyoruz ki
bizde pipi yok kiben akşam anneme gitcem siz dedikodu yapın
ama bnm dedikodumu yapanın pipisi düşsün
neyse hadi gerisini getirmicembizde pipi yok ki
Ay ne guzel olurryok genişlemiyeyim mesela 65 te kalaym ama dogumdan sonra 12 kg gitsin 53e düşeyim nasıl fikir
Tamam kuzum sonlara dogru bacaklar titriyo benimde yarim yamalak oluyouyar bana hepsini kaliteli şekilde 5 kere yapabiliyorum alışırsak 20 olur sanırım
hayırlısı be gülümAy ne guzel olurrhayaller simdiden 60 olmusun 70 le doguma gidersen dua itt
Tamam canım inşallah
Hee zaten geceleri yapışık uyuyoruz
Yok canım takmıyorum şişti karnım ama bi yandan da düşünüyor insan işte
İyiyim bende işte regl bekliyorum
Yaptım kızlar dün bugün de bu videoya bakayım o zaman
İyiysen sorun yok
İyi demisin bıktım valla senin kv ve kp deneşimi aradım anneme gideli akşam ordan da dedene geçeriz dedim tm dedi
babasıda yeemge cagırmıs o da alanyurta gitcez akşam demiş trip atmış iyi madem bizi dedednlere bırakın napıyosanız yapın demişsanki mecburuz bırakmaya.. bende dedm bn direk anneme geçicem servisle sende erken gel
bıktım ben yaaa sürekli peşimizdeler
Aminhayırlısı be gülümamin bu arada
demii bu gaz baaa yitirrdayanırsııınnbk maşallahın avr aslanım kocum benim kim tutar seni
hamile platesiiiiherkes cook öneriyo am yazın belki yürüyüşe alıştırabilirsem eşimi gerek kalmaz cıkarız her akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?