- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.501
Test yaptım negatifAminnnn cuma da yaklasti
2 mi
Sorun değil canım nasıl oldunuz şimdiCnm kusura bakma gerçekten
Hastalıklar yakamızı bırakmadı
Bende hasta olduk
Burayla ılgılenemedm
30 ocak menüsü
2 çikolatalı kruvasan
Öğlen
1 bardak cappucino
1 dilim kek
Ara
1 bardak cappucino
Çikolatalı Special k bar
1 paket diyet çubuk kraker
Akşam
1 bardak ayran
320 gr dana döner
Su
2 lt
9029 adım
Bu haftaki en kötü menüm. Kalori olarak 1696’yı gördüm. Yine de toparlarım diye umut ediyorum.
Günaydın kızlar
sh bu erkeklerKızlar içim şişti valla eşim görümcemi ve çocuklarını adanaya gitti getirdi cuma günüde geri bırakacak. Maddi yardım yapsa canım sıkılmazdı ama böyle kendi ailesine özel muamelede bulununca çok canım sıkıldı. Benim hasta ve yaşlı annem babam otobüsle gelip gidiyorlar buraya. Bir günde demedi ben getireyim götüreyim diye.Bir gitsinler ben söyleyeceklerimi patlamamak için zor tutuyorum kendimi Üstelik kayınbabamların arabasıda var. Buraya kolay kolay gelmezler. Ya o kadar sinirliyimki öfkemi kusmak istiyorum
ssbaha kadar bekleyebildinya helal olsunTest yaptım negatif
Sorun değil canım nasıl oldunuz şimdi
Yok görmedim ya alıntı yapıyorum silinyor telefondan uygulamayı indirdim kolay olsun diye .ama senin msj görmedim yanımda stajer var anlık bakabiliyorum: (kuzum nasilsin bugunde sordum cevap vermedin banayohksam sen beni sevminmi
Bugün toparlarsın kuzum sen inanıyorum sanaİki tane durum yiyince moralim bozuldu ya :))
Cus brn yatağa sokmam böyle yaparsa ilk yanlız kaldığımızda söylerim kendi gitsin niye sen götürüyorsun 2 adımlık yer mi ? Senden çocuğundan çalıyor sinir olurum böyle şeylereYa şeytan diyor yapma ama işte eşimin hatrına. Ya onu yapayım yok onu yemem bunu yapayım bunu yemem inan ne yapacağımı şaşırdım yaaYarın ne güzel gidiyorlardı eşim cuma götüreyim dedi. İyice sinir oldum.
Görmedim kuzum ya ya da alıntı yaptım kayboldu uygulamayı indirdim telefon hafif sallaninca ana ekrana gidiyor alıntılar kayboluyorBenede cvp vermedi alintiliyamuyorum diyorduSchonerDuft
anladm cnm sorun degilYok görmedim ya alıntı yapıyorum silinyor telefondan uygulamayı indirdim kolay olsun diye .ama senin msj görmedim yanımda stajer var anlık bakabiliyorum: (
Bugün toparlarsın kuzum sen inanıyorum sana
Cus brn yatağa sokmam böyle yaparsa ilk yanlız kaldığımızda söylerim kendi gitsin niye sen götürüyorsun 2 adımlık yer mi ? Senden çocuğundan çalıyor sinir olurum böyle şeylere
Görmedim kuzum ya ya da alıntı yaptım kayboldu uygulamayı indirdim telefon hafif sallaninca ana ekrana gidiyor alıntılar kayboluyoryanimda da stajer var dibimde oturyor
Günaydın kuzumgunaydin kizlar
Görümcem eşinden boşandı çocuklar babada kalıyor. Haftasonu ve tatillerde görebiliyor çocukları. Maddi yardım yapmasına bişey demem ama onları özellikle böyle alıp götürmesi canımı sıktı.Yok görmedim ya alıntı yapıyorum silinyor telefondan uygulamayı indirdim kolay olsun diye .ama senin msj görmedim yanımda stajer var anlık bakabiliyorum: (
Görümcem eşinden boşandı çalışmıyor. Haftada bir gün temizliğe gidiyor.
Bugün toparlarsın kuzum sen inanıyorum sana
Cus brn yatağa sokmam böyle yaparsa ilk yanlız kaldığımızda söylerim kendi gitsin niye sen götürüyorsun 2 adımlık yer mi ? Senden çocuğundan çalıyor sinir olurum böyle şeylere
Görmedim kuzum ya ya da alıntı yaptım kayboldu uygulamayı indirdim telefon hafif sallaninca ana ekrana gidiyor alıntılar kayboluyoryanimda da stajer var dibimde oturyor
cabuh geldi vallaİyi demisin bıktım valla senin kv ve kp denbi yere gidemiyonuz ya cok güzel demisin git sen anana esine de cabuh gelsin
sen spor yapmış mıydın kuzu cok kilo almamıştn onu hatırlıyorum da sporunu hatırlamıyorumdemii bu gaz baaa yitirr
sen yap sporunu aksatma ama cok kendini kilo konusunda kasma onu demek istedim dogum sonrasi almazsan emin ol hamilelikte aldigin kilo kalmazz bknz ben
gitmemişlerEvet bur harekette benim belim ağrıdı zorlandım
Dedeye kendileri gitsin deseydin ya eşine gelsin seni alsın annenesi gili götürmesin bir uyanık olamiyon he
İki tane durum yiyince moralim bozuldu ya :))
yemek begenmiyosalar eşine diceksin yaptıgım yemekler yenmiyo dısardan hazır getirKızlar içim şişti valla eşim görümcemi ve çocuklarını adanaya gitti getirdi cuma günüde geri bırakacak. Maddi yardım yapsa canım sıkılmazdı ama böyle kendi ailesine özel muamelede bulununca çok canım sıkıldı. Benim hasta ve yaşlı annem babam otobüsle gelip gidiyorlar buraya. Bir günde demedi ben getireyim götüreyim diye.Bir gitsinler ben söyleyeceklerimi patlamamak için zor tutuyorum kendimi Üstelik kayınbabamların arabasıda var. Buraya kolay kolay gelmezler. Ya o kadar sinirliyimki öfkemi kusmak istiyorum
senin yüzünden bütün sayfaları okudum yaptın m yapcan mı derken sabaha bırakmıssınTest yaptım negatif
Sorun değil canım nasıl oldunuz şimdi
Ne yazmıştın ?anladm cnm sorun degil
Çocuklar adına üzüldüm. Gorumcen çalışıyor mu ?Görümcem eşinden boşandı çocuklar babada kalıyor. Haftasonu ve tatillerde görebiliyor çocukları. Maddi yardım yapmasına bişey demem ama onları özellikle böyle alıp götürmesi canımı sıktı.
Kaptan öyle olmaz o iş anneme haber verdik orya gitmemiz lazım ayıp olur dicen çayını da annende içeceksin onun annesinde nasıl yapıyorsanız öyle yapacaksın annene gidincecabuh geldi vallabenden 2 dk sonra
sen spor yapmış mıydın kuzu cok kilo almamıştn onu hatırlıyorum da sporunu hatırlamıyorum
gitmemişlereşime dedim annem yemek yapmış baban 7.30 da cıkıyo işten onu mu beklicez dedm aramış gidin siz gelmicez biz demiş
2 dürümü nasıl yedin yaaa
spor yaptın mı keşke yogurt kürü fln yapaydn aşam yatarkntelafi etmek için naptın söyle cabuk
yemek begenmiyosalar eşine diceksin yaptıgım yemekler yenmiyo dısardan hazır getiramde gidip almasını bilyio evde bakmasınıda bilcek
alıp gelme konusu da sen teklif et annemleri al da gel diye. sonucta o aaba ikinizin seninde hakkın var ve onlar senin ana baban en cok onların hakkı var o sekilde getirilip götürülmeye görümcenin değil
senin yüzünden bütün sayfaları okudum yaptın m yapcan mı derken sabaha bırakmıssın
kız zati öyle demişş baba bekleyemeyiz o kadar demiş kp de gidin madem demişNe yazmıştın ?
Nasılsın bu arada diyet nasıl gidiyor
Çocuklar adına üzüldüm. Gorumcen çalışıyor mu ?
Kaptan öyle olmaz o iş anneme haber verdik orya gitmemiz lazım ayıp olur dicen çayını da annende içeceksin onun annesinde nasıl yapıyorsanız öyle yapacaksın annene gidince
Benimde agridi kiz bide regliydim ya cok agridi belimEvet bur harekette benim belim ağrıdı zorlandım
Dedeye kendileri gitsin deseydin ya eşine gelsin seni alsın annenesi gili götürmesin bir uyanık olamiyon he
Hah bek iyi olmuscabuh geldi vallabenden 2 dk sonra
sen spor yapmış mıydın kuzu cok kilo almamıştn onu hatırlıyorum da sporunu hatırlamıyorum
gitmemişlereşime dedim annem yemek yapmış baban 7.30 da cıkıyo işten onu mu beklicez dedm aramış gidin siz gelmicez biz demiş
2 dürümü nasıl yedin yaaa
spor yaptın mı keşke yogurt kürü fln yapaydn aşam yatarkntelafi etmek için naptın söyle cabuk
yemek begenmiyosalar eşine diceksin yaptıgım yemekler yenmiyo dısardan hazır getiramde gidip almasını bilyio evde bakmasınıda bilcek
alıp gelme konusu da sen teklif et annemleri al da gel diye. sonucta o aaba ikinizin seninde hakkın var ve onlar senin ana baban en cok onların hakkı var o sekilde getirilip götürülmeye görümcenin değil
senin yüzünden bütün sayfaları okudum yaptın m yapcan mı derken sabaha bırakmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?