- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.541
Nasılsıngünaydın cnm
sh bu erkekler
ssbaha kadar bekleyebildinya helal olsun
Çok dikkat ettik kuzu şiştim zaten davul gibi de ama bu iştah ve uyku acaba mı dedirtticabuh geldi vallabenden 2 dk sonra
sen spor yapmış mıydın kuzu cok kilo almamıştn onu hatırlıyorum da sporunu hatırlamıyorum
gitmemişlereşime dedim annem yemek yapmış baban 7.30 da cıkıyo işten onu mu beklicez dedm aramış gidin siz gelmicez biz demiş
2 dürümü nasıl yedin yaaa
spor yaptın mı keşke yogurt kürü fln yapaydn aşam yatarkntelafi etmek için naptın söyle cabuk
yemek begenmiyosalar eşine diceksin yaptıgım yemekler yenmiyo dısardan hazır getiramde gidip almasını bilyio evde bakmasınıda bilcek
alıp gelme konusu da sen teklif et annemleri al da gel diye. sonucta o aaba ikinizin seninde hakkın var ve onlar senin ana baban en cok onların hakkı var o sekilde getirilip götürülmeye görümcenin değil
senin yüzünden bütün sayfaları okudum yaptın m yapcan mı derken sabaha bırakmıssın
yok canım tatlısı değil dün ilk kez denedim baharatlılyıp yağlayıp fırına verdim ama pek beğenmedimfırında bal kabagı nasıl oluyo tatlısı mı o tatlıysa fena
Bu tarafa gönderseydin
Üff be tmm
Hahaha ayy yesinler
bu ghafta ne güzel diyet yaptım ama maalesef spor yapamadım hayırlısı artık eksideyim ama spor yapsam daha çok giderdi iğne yaptırdım hala geçmedi ağrım haplardan artık midem ağrıyorPersembe Perşembe bu sessizlik ne böyle iki kaptan konuşuyo kimse yok yarin eksiler az olsun görüşelim sonra ne kadar motivasyon o kadar cok eksi guzel eksikacamaklar yapıldıktan sonra söyleniyo bisey diyemiyoruz yenen yenmis oluyo telafiler yapılmıştir umarim hani yarişiyoruz ya hani burasi bi yarışma ortami ya hani yüzdemiz onemli ya bütün takim arkadaslarimiza karşi sorumluyuz ya
mevsimden dir muhtemelenNasılsın
Çok dikkat ettik kuzu şiştim zaten davul gibi de ama bu iştah ve uyku acaba mı dedirtti
ben genelde kabak sevmem onuda sevmiceme eminimyok canım tatlısı değil dün ilk kez denedim baharatlılyıp yağlayıp fırına verdim ama pek beğenmedim
Persembe Perşembe bu sessizlik ne böyle iki kaptan konuşuyo kimse yok yarin eksiler az olsun görüşelim sonra ne kadar motivasyon o kadar cok eksi guzel eksikacamaklar yapıldıktan sonra söyleniyo bisey diyemiyoruz yenen yenmis oluyo telafiler yapılmıştir umarim hani yarişiyoruz ya hani burasi bi yarışma ortami ya hani yüzdemiz onemli ya bütün takim arkadaslarimiza karşi sorumluyuz ya
Cıks gelmedi dahagelmiştir muhtemelen o tarafada
Burda güneş var dün hele yaz günü gibiydimevsimden dir muhtemeleniçimiz karardı iyice güneş görmeye görmeye
ben genelde kabak sevmem onuda sevmiceme eminim
artık litfeenn yaniiibende eksideyim bu hafta listeye girebilirim inşallah
e o zaman nein bunalımı buCıks gelmedi daha
Burda güneş var dün hele yaz günü gibiydi
artık litfeenn yaniii
ya öle deme ama ilk geldiğimde böyle iradeli değildim
Hee nerdeyse gaptan yardimcimiz
Migrenin niye boyle oldu ki canim cok ac kalma yinedebu ghafta ne güzel diyet yaptım ama maalesef spor yapamadım hayırlısı artık eksideyim ama spor yapsam daha çok giderdi iğne yaptırdım hala geçmedi ağrım haplardan artık midem ağrıyor
bende eksideyim bu hafta listeye girebilirim inşallah
Regl olmadi ya onun gerginliğidir benceartık litfeenn yaniii
e o zaman nein bunalımı bu
artık litfeenn yaniii
e o zaman nein bunalımı bu
Bilmiyorum kızlar yaRegl olmadi ya onun gerginliğidir bence
Dün geç çıktım isten kusum saat 23de o yuzden kimse yoktu zatii
geldi illa cemkircezHee nerdeyse gaptan yardimcimiz
Regl olmadi ya onun gerginliğidir bence
benccedee ama daha cok geçmemiş biraz daha bekle olmadı cay fln yaparsın adet sööktürücüBilmiyorum kızlar ya
bu bahane değilDün geç çıktım isten kusum saat 23de o yuzden kimse yoktu zatii
tünaydınGunaydin kizlar
Cıks gelmedi daha
Burda güneş var dün hele yaz günü gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?