- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.521
Bugun koca bi tencere salçalı makarna kavur koy onlerine ayy bunu herkes sever cocuklar ac kalmasin dedim deYa şeytan diyor yapma ama işte eşimin hatrına. Ya onu yapayım yok onu yemem bunu yapayım bunu yemem inan ne yapacağımı şaşırdım yaaYarın ne güzel gidiyorlardı eşim cuma götüreyim dedi. İyice sinir oldum.
Bencede bu nedir böyleBugun koca bi tencere salçalı makarna kavur koy onlerine ayy bunu herkes sever cocuklar ac kalmasin dedim de
Valla onlari ayıbıBencede bu nedir böylesaygısızlık bn yapcamda bide begenmedik diyip yemicekler
aslında görümcesine dicek sen cocuklar ne seviyosa onu yap bn yapınca yemiyosunuz diye o düşünsün sonraValla onlari ayıbıUMEYYE bosver cok ayip bisey yaptiklari hep boyle basit seyler yap ugrasma koy makarnayi onlerine yesinler sende kendine sebze yemekleri yap
Aynen valla ne cekiniyo kardesinin evi degil mi girsin mutfaga yapsinaslında görümcesine dicek sen cocuklar ne seviyosa onu yap bn yapınca yemiyosunuz diye o düşünsün sonra
misafirlikte olcak iş değil
zaten bizde misafirlik 3 saattir sonra misafir olmaktn cıkar oAynen valla ne cekiniyo kardesinin evi degil mi girsin mutfaga yapsin
Bizde de oyledir ay görümcem bizde kalmaya geldiginde temizlikten yemege herseye girişir misafir gibi oturmaz kosede o neymişzaten bizde misafirlik 3 saattir sonra misafir olmaktn cıkar osenelrce böyle kandırıldm ben akrabalarda :
aynı bnm kaynanam kızBizde de oyledir ay görümcem bizde kalmaya geldiginde temizlikten yemege herseye girişir misafir gibi oturmaz kosede o neymişoturana ve yemek begenmeyene kendi agzinla dicen valla UMEYYE esin senin ailene bu özeni gosteriyosa ses etme tamam ama sen esinden senin gosterdigin ozeni goremiyosan cok da umursama saygi çerçevesinde onun yapmasini soyle hadi abla yemegi sen yap cocuklar ac kalmasin de
Ben sevmiyom kvdemin mutfagima karışmasını benimki de oturur ama otursun zaten sevmem ben şöyle yap sunu boyle yap diye bilmislik tarslaraynı bnm kaynanam kızgelir oturur hersey önüne gelir anca wc ye kalkar yerinden öyle yani sanırsın paşa torunu bunlar bizde ay memnun ayrılsınlar evimizden diye döktürüyoz ne var ne yoksa
yemek işine bende karıslımasını sevmem de en azından bi tabak kaldırabilirlerBen sevmiyom kvdemin mutfagima karışmasını benimki de oturur ama otursun zaten sevmem ben şöyle yap sunu boyle yap diye bilmislik tarslar
Haa yoh benimki kaldirir duzenler yemek koyar yapar o kadariniyemek işine bende karıslımasını sevmem de en azından bi tabak kaldırabilirler
kız kp tabagı bitince uzatır bana yemek koyayım diye kv nin önünden alıyorum tabagı. el el üstünede bekliyo yemek koyayım diye
Persembe Perşembe bu sessizlik ne böyle iki kaptan konuşuyo kimse yok yarin eksiler az olsun görüşelim sonra ne kadar motivasyon o kadar cok eksi guzel eksikacamaklar yapıldıktan sonra söyleniyo bisey diyemiyoruz yenen yenmis oluyo telafiler yapılmıştir umarim hani yarişiyoruz ya hani burasi bi yarışma ortami ya hani yüzdemiz onemli ya bütün takim arkadaslarimiza karşi sorumluyuz ya
Haa yoh benimki kaldirir duzenler yemek koyar yapar o kadariniseninkiler paşa torunu ya deme oyle
Hee niye kimse tahmiyo acabasiişte ben haftalardır bagrınıyom bu konuda ya kimse takmıyo ya
aman neyse
olur arada öyle. Çabuk toparlayacağıma inanıyorum.nasıl güzel bi menü gözüm gönlüm açıldı demek çok isterdim ama kızarlar
gayet başarılı afiyet olsundünkü menüm:
2 bardak limonlu su
sabah:
1 dilim tam bugday ekmeği
1 domates, tere, maydanoz, peynir
ara:
1 elma
öğlen:
6 yk kıymalı kabak yemeği
salata
yoğurt
ara:
200 ml süt (az kahve koydum) , 15 badem
akşam:
5 yk etli fasülye
salata
yoğurt
2 bardak yeşilçay, 3 lt su
4 gündür ağzıma cıssss sokmadım
günaydın cnm
Günaydınlar efendim:))gunaydin kizlar
neyse bakalımmmmHee niye kimse tahmiyo acabasi
çok iyi menüdünkü menüm:
2 bardak limonlu su
sabah:
1 dilim tam bugday ekmeği
1 domates, tere, maydanoz, peynir
ara:
1 elma
öğlen:
6 yk kıymalı kabak yemeği
salata
yoğurt
ara:
200 ml süt (az kahve koydum) , 15 badem
akşam:
5 yk etli fasülye
salata
yoğurt
2 bardak yeşilçay, 3 lt su
4 gündür ağzıma cıssss sokmadım
fırında bal kabagı nasıl oluyo tatlısı mı o tatlıysa fenadünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı 2 dilim ekmek 2 kk peynir 1 dilim hindi jambon yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1 tabak nohut salata ayran
ara 1 türk fincanı leblebi
akşam 3 yk balkabağı fırında 100 gr ciğer 2 yk yoğurt
ara 1/2 elma
su 3 lt
spor 35 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?