Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun koca bi tencere salçalı makarna kavur koy onlerine ayy bunu herkes sever cocuklar ac kalmasin dedim de

Bencede bu nedir böyle saygısızlık bn yapcamda bide begenmedik diyip yemicekler
Valla onlari ayıbı UMEYYE bosver cok ayip bisey yaptiklari hep boyle basit seyler yap ugrasma koy makarnayi onlerine yesinler sende kendine sebze yemekleri yap

Valla onlari ayıbı UMEYYE bosver cok ayip bisey yaptiklari hep boyle basit seyler yap ugrasma koy makarnayi onlerine yesinler sende kendine sebze yemekleri yap
aslında görümcesine dicek sen cocuklar ne seviyosa onu yap bn yapınca yemiyosunuz diye o düşünsün sonra
misafirlikte olcak iş değil

zaten bizde misafirlik 3 saattir sonra misafir olmaktn cıkar o senelrce böyle kandırıldm ben akrabalarda :
Bizde de oyledir ay görümcem bizde kalmaya geldiginde temizlikten yemege herseye girişir misafir gibi oturmaz kosede o neymiş oturana ve yemek begenmeyene kendi agzinla dicen valla UMEYYE esin senin ailene bu özeni gosteriyosa ses etme tamam ama sen esinden senin gosterdigin ozeni goremiyosan cok da umursama saygi çerçevesinde onun yapmasini soyle hadi abla yemegi sen yap cocuklar ac kalmasin de

aynı bnm kaynanam kız gelir oturur hersey önüne gelir anca wc ye kalkar yerinden öyle yani sanırsın paşa torunu bunlar bizde ay memnun ayrılsınlar evimizden diye döktürüyoz ne var ne yoksa

aynı bnm kaynanam kız gelir oturur hersey önüne gelir anca wc ye kalkar yerinden öyle yani sanırsın paşa torunu bunlar bizde ay memnun ayrılsınlar evimizden diye döktürüyoz ne var ne yoksa
Ben sevmiyom kvdemin mutfagima karışmasını benimki de oturur ama otursun zaten sevmem ben şöyle yap sunu boyle yap diye bilmislik tarslar

Ben sevmiyom kvdemin mutfagima karışmasını benimki de oturur ama otursun zaten sevmem ben şöyle yap sunu boyle yap diye bilmislik tarslar
yemek işine bende karıslımasını sevmem de en azından bi tabak kaldırabilirler
kız kp tabagı bitince uzatır bana yemek koyayım diye kv nin önünden alıyorum tabagı. el el üstünede bekliyo yemek koyayım diye

Persembe Perşembe bu sessizlik ne böyle iki kaptan konuşuyo kimse yok yarin eksiler az olsun görüşelim sonra ne kadar motivasyon o kadar cok eksi guzel eksi kacamaklar yapıldıktan sonra söyleniyo bisey diyemiyoruz yenen yenmis oluyo telafiler yapılmıştir umarim hani yarişiyoruz ya hani burasi bi yarışma ortami ya hani yüzdemiz onemli ya bütün takim arkadaslarimiza karşi sorumluyuz ya

Haa yoh benimki kaldirir duzenler yemek koyar yapar o kadarini seninkiler paşa torunu ya deme oyle

işte ben haftalardır bagrınıyom bu konuda ya kimse takmıyo ya
Haa yoh benimki kaldirir duzenler yemek koyar yapar o kadarini seninkiler paşa torunu ya deme oyle
aman neyse

dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı 2 dilim ekmek 2 kk peynir 1 dilim hindi jambon yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1 tabak nohut salata ayran
ara 1 türk fincanı leblebi
akşam 3 yk balkabağı fırında 100 gr ciğer 2 yk yoğurt
ara 1/2 elma
su 3 lt
spor 35 dk yürüyüş

nasıl güzel bi menü gözüm gönlüm açıldı demek çok isterdim ama kızarlar
olur arada öyle. Çabuk toparlayacağıma inanıyorum.

gayet başarılı afiyet olsun

Günaydınlar efendim:))

çok iyi menü

fırında bal kabagı nasıl oluyo tatlısı mı o tatlıysa fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…