- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.561
Hadi bakalim goster kendini
Ben büyüğüm sizin bana selam vermeniz lazımbu bahane değilgelip bi selam vereydin o zaman en son salı yazmıssın takıma bak bugün perşembe
tünaydın
aylık regl döneminde tutuyor cnm uyku düzeni değiince de etiliyor teşekkür ederim cevabın içi,n iki gündür kendi kendime bu sayfaya yazıyor gibi hissetmiştim kimseden cevap gelmedi yazdıklarımaMigrenin niye boyle oldu ki canim cok ac kalma yinede
Ben büyüğüm sizin bana selam vermeniz lazım
(Hâlâ bahane aramakta) ahahahha
Hem dün biz yazistikya ondan ben grupla yazıştık sandim herhaldemantıklı değil mi
tabikidezayıflat beni kaptinim
Kekik at bi bardak kaynar suya 2 dk kaynat ic kuzum regliyi getiriyo iyi oluyo bende cok sinirliydim regl olunca gectiBilmiyorum kızlar ya
HmmmDün geç çıktım isten kusum saat 23de o yuzden kimse yoktu zatii
GiniydinGunaydin kizlar
Yok kuzum haftada 500 gr bizim icin super bi rakamdiğer gruptaki gibi %7 lik bi sonuç beklemeyin bendenhedefim her hafta 1 kilo
tabikide
sonra aglama ama bırak peşimi diye
Baska diyarlara yazip bizi bosluyonBen büyüğüm sizin bana selam vermeniz lazım
(Hâlâ bahane aramakta) ahahahha
Hem dün biz yazistikya ondan ben grupla yazıştık sandim herhaldemantıklı değil mi
Vakit buldukca hep burdayim kuzum temizlik arasinda bile bakiyomaylık regl döneminde tutuyor cnm uyku düzeni değiince de etiliyor teşekkür ederim cevabın içi,n iki gündür kendi kendime bu sayfaya yazıyor gibi hissetmiştim kimseden cevap gelmedi yazdıklarıma
Yok kuzum haftada 500 gr bizim icin super bi rakam
Az gitsin her hafta gitsin saglam gitsin bi daha gelmesin dimioo süpermiş kuzum
Az gitsin her hafta gitsin saglam gitsin bi daha gelmesin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?